Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 20:51:25
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hangar  (Prečítané 1676 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« kedy: 31. Január , 2007, 15:15:13 »

nooo tak rozhodol som sa dat sem taku halucinaciu co ma raz pochytila, snazim sa z toho spravit nejaky song tak by ma zaujmalo ze co vy na to... No hanbím sa.. ha ha ha je to take solicko skromne, niekde v strede to tam debilne sekne-to soft... casom to sem snad pribudne cele, mozno aj dalsie vyplody Som frajer ha ha ha

* hangar.mp3 (680.84 KB - stiahnuté 183 krát.)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 31. Január , 2007, 15:24:31 »

Nie moc pekny zvuk, podobny mi robi Rednef Twin VST, ked ho nakopnem Tubescreamer VSTckom a dam prilis vela gainu.

Napad to mozno nie je zly, ale mal by si ho nahrat kusok pomalsie, lebo takto to posobi s tymi nepresnostami trochu ako gulas, zvlast v 0:24 - 0:26. Zmena v 0:33 je sice zaujimava ale tiez nie 100% zahrana.
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #2 kedy: 31. Január , 2007, 15:32:37 »

no to bolo nahravane cez Fruity Loops 6.nieco a islo to len cez tie FL efekty Dist->Overdrive->Chorus->Reverb som bol nadseny ked sa mi tam nieco podarilo nastavit Beeee ale uz stahujem Cubase tak sa s tym pohram...povodne to malo byt pomale, len som sa hecol zrejme Som metlak ha ha ha
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 31. Január , 2007, 16:55:07 »

je to celkom zaujimave,len z toho treba spravit riadny song..bicie,basa,gitara.. Som frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 31. Január , 2007, 17:06:31 »

Trochu moc letis. Spomalit, usadit, chyti to lepsi drive.

V dalsom kroku spravit nieco so zvukom. Je dnes uz X softov,, aj zadarmo, ktore aj celkom dobre hraju.

Dorobit z toho skladbu.

Inak moze byt.
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #5 kedy: 01. Február , 2007, 07:20:31 »

ono, radšej by som počul celú dokončenú skladbu...ale čo sa mi na tom páči, je ten origoš zvuk, ktorý ma vracia do minulosti. Nie, že by som nevedel oceniť množstvo vybrúsených moderných zvukov, ale čím viac sa mi páčia tieto stariny, a ešte o to viac, ak je zvuk dobrý a nesnaží sa nasilu niekoho napodobiť, ale je originálny. Samozrejme mi bude asi niekto oponovať, ale hudba je vo veľkej miere o subjektívnom pocite...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 22 otázok.