traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 07. Jún , 2007, 09:48:25 » |
|
ako myslis kvalitu nahravky alebo hrania? nahravka je brutal zla, sak jasne cez telefon...co ma zaujima je, ak teda niekto aspon nieco odtial vypocuje co si mysli o tom hrani?? uplne nalozte najviac...nebudem plakat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Júl , 2007, 15:19:56 » |
|
NO neviem tie predchadzajuce ukazky boli urcite lepsie a hlavne mali kvalitnejsi zvuk. Pri tejto poslednej stracam prehlad, ze co hras ty a co je podklad...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Júl , 2007, 17:51:00 » |
|
jaj asi viem kde je kamen urazu... ono toto netreba brat ako nejaku tvorbu, alebo nieco tomu podobne...myslel ako, ze lepsia kvalita ako ta predosla for the love of god, nie veci, ktore su cisto moje..skor ide o to ze sa snazim zahrat nejake solicko, improvizaciu, ktora nejako zapadne do danej skladby...sak gitaristi.sk nie?? jednoducho si pustim naku pesnicku a zaimprovizujem daco, len tak pre zabavu..tot vsio
|
|
« Posledná zmena: 02. Júl , 2007, 17:54:58 od traffic_juzz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Júl , 2007, 08:00:18 » |
|
jaj asi viem kde je kamen urazu... ono toto netreba brat ako nejaku tvorbu, alebo nieco tomu podobne...myslel ako, ze lepsia kvalita ako ta predosla for the love of god, nie veci, ktore su cisto moje..skor ide o to ze sa snazim zahrat nejake solicko, improvizaciu, ktora nejako zapadne do danej skladby...sak gitaristi.sk nie?? jednoducho si pustim naku pesnicku a zaimprovizujem daco, len tak pre zabavu..tot vsio Keď sa nabudúce uvidíme v hudobninách, povedz, že si to ty. A čo sa týka improvizácie do konkrétnych skladieb, to je úplne v poriadku. Len to zneje, akoby si tú skladbu počúval na záchode, znela by cez stenu od susedov, brnkal si si do nej a ešte to aj nenahrával priamo tam, ale v inej izbe na nejaký starý kazeťák. Tú zvukovú kvalitu treba zlepšiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. August , 2007, 18:37:19 » |
|
tak jedna nova srandicka...este v dlhodobom stave rozpracovanosti, bo neviem kedy to dokoncim a ci vobec...ale kto bude mat chut, tak nech napise co si mysli..vdaka! http://www.g-inter.cz/_swap/day7-demo.mp3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wanka
náhodný pocestný
Príspevkov: 71
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 28. August , 2007, 09:27:04 » |
|
Tvoje nahrávky majú zaujímavú náladu a vyžarujú, hmm, zvláštny pocit. Dnes to bol pre mňa veľmi pozitívny zážitok. Klaniam sa a ďakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 31. August , 2007, 07:13:22 » |
|
veľmi príjemná a vyzretá vec. Dobre zvládnuté arnažmá, nič tam netrčí, nič tam nevadí, nič tam nechýba...Vhodne zvolené efekty, hlavne, páni, všimnite si adekvátny zvuk klavíra. Žiadny prierazný čistý zvuk, ale pekne odfiltrovaný. Takmer ako živý. Jednak je prirodzený, jednak neodvádza pozornosť od gitary, ale ju pekne dopĺňa. Po dlhom čase ucelená a dotiahnutá skladba v takomto zasnenom štýle. Díky za príjemný hudobný zážitok. Skús to dať na www.dreamface.net. Tam určite bude mať tvoja skladba kladnú odozvu P.S: vypočul som si znova aj tvoje ďalšie skladby, lebo ich mám na disku, a myslím, že to treba prezentovať aj inde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 31. August , 2007, 08:17:10 » |
|
tak toto sa mi paci mas pekny zvuk gitary. V tej druhej polovici by som to mozno trosku rozvinul,mozno pridal nejake dalsie nastroje alebo zvuky,lebo je to trosku jednotvarne,ale inak pekne a ten klavir by podla mna krajsie vyznel,keby bol stereo.
|
|
« Posledná zmena: 31. August , 2007, 08:18:52 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traffic_juzz
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 31. August , 2007, 10:46:39 » |
|
wow! fakt som necakal taku pozitivnu reakciu..naozaj to nie je hotove, chcelo by to premysliet prechody niektore este, zvuky dorobit..je to nahravane len s gitarou, klavirom a pocitacom...cubase a guitar rig 2..keby bola naka basa k tomu este a zive bicie keby niekto hral...gitara je lacna FOKUS za 4tis...ale teda naozaj dakujem, ak sa to niekomu aspon trocha paci, tak je to super..este raz dik!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 31. August , 2007, 11:44:02 » |
|
wow! fakt som necakal taku pozitivnu reakciu..naozaj to nie je hotove, chcelo by to premysliet prechody niektore este, zvuky dorobit..je to nahravane len s gitarou, klavirom a pocitacom...cubase a guitar rig 2..keby bola naka basa k tomu este a zive bicie keby niekto hral...gitara je lacna FOKUS za 4tis...ale teda naozaj dakujem, ak sa to niekomu aspon trocha paci, tak je to super..este raz dik!
no, ja ti živé bicie určite nenahrám, ale basu ti nasamplovať môžem, ale to si dokážeš asi aj sám...chcem tým len povedať, že momentálne mám chuť robiť na cudzích veciach (samozrejme ak sa mi páčia), lebo na vlastných sa mi nechce Takže ja vítam každú spoluprácu, viď moja téma...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. September , 2007, 10:19:29 » |
|
pekná atmosférická ambientná vec... také snívanie..., aj ked sem tam akustická gitara "zakopne"...
kludne by to mohlo byt podla mna bez zivych bicich - praveze sa pohrat s elektronikou... aspon tak to vidim ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. September , 2007, 17:05:42 » |
|
velmi príjemné počúvanie. trosku mi to pripomenulo atmosferou Waking Vision Trio. po zvukovej stranke je to tiez dobre spracované.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 03. September , 2007, 23:00:20 » |
|
tak jedna nova srandicka...este v dlhodobom stave rozpracovanosti, bo neviem kedy to dokoncim a ci vobec...ale kto bude mat chut, tak nech napise co si mysli..vdaka! http://www.g-inter.cz/_swap/day7-demo.mp3Tebe som veci tusim vzdy chvalil, ak si spominam. Neurobim ani tu vynimku . Trochu by som mal vyhrady k umiestneniu toho beatu v priestore (oproti priestoru ostatnych nastrojov), ale to uz je drobnost tykajuca sa mojho vkusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|