Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 00:49:26
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: traffic_juzz - ukazka  (Prečítané 16930 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #45 kedy: 11. September , 2007, 12:39:12 »

počúval som day7 viackrát, a zistil som, že mi to silne pripomína On a Island od Gilmoura. To je akože pochvala :) Hlavne ten jemný klavír...Ja som do toho niečo vypotil, ale vôbec sa mi to nepáči a rozmýšľal som, či to sem dať, ale predsa...

* traffic_juzz_-_day7-_opossum.mp3 (2202.59 KB - stiahnuté 175 krát.)
Zaznamenané
traffic_juzz
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« Odpoveď #46 kedy: 16. Október , 2007, 00:02:37 »

on an island je super! mam to rad..Žmurk...no solo..pravda je take troska niekedy...zakopne..ale su tam momenty, ktore sa mi pacia..nake dva tri tusim..hlavne som rad, ze si vobec mal chut nieco robit s tou nahravkou...vdaka!
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #47 kedy: 18. Október , 2007, 12:00:55 »

traffic
veď ty by si si tam podľa mňa vymyslel sólo sám...hráš dobre...len sa do toho pusti
Zaznamenané
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #48 kedy: 19. Máj , 2008, 17:47:37 »

tak naky novy pokus...este to nie je hotove..treba to dat do sterea, dovyvazovat atd....ale tak skuste vypocut..

http://www.g-inter.cz/_swap/i_dont_know.mp3
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #49 kedy: 19. Máj , 2008, 19:11:17 »

tak naky novy pokus...este to nie je hotove..treba to dat do sterea, dovyvazovat atd....ale tak skuste vypocut..

Cafe del mar... Trava do huby a vankus pod hlavu...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #50 kedy: 19. Máj , 2008, 19:55:40 »

dobre to je.
Zaznamenané
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #51 kedy: 20. Máj , 2008, 05:28:42 »

Pekná vec. Aj veľmi pekne zahraté.  Bravooo
Zaznamenané

Slavo
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #52 kedy: 21. Máj , 2008, 22:50:40 »

vdaka chlapi!! na tom istom linku je teraz k dispozicii viac menej final verzia...tak dajte ak tak..este prihodim jednu zaujimavu fotecku pre pituho (dufam ze sa nenahneva)..treba povedat ze nie len na gitare, ale aj na flaute sa teda vie obsivat.. Žmurk

* IMG_0035.jpg (112.35 KB, 800x600 - prehliadnuté 288 krát.)
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #53 kedy: 23. Máj , 2008, 09:43:44 »

Velmi pekna vec. Decentna, kultivovana, nenasilna, nevtierava, v zavere pekne vygraduje. Mas vlastnu originalnu tvar, a este si k tomu aj skromny...to je pekelna kombinacia :) Obcas by ma zaujimalo aj, detailnejsie popisat, ako tvoris. Nemyslim kompoziciu, ale technicky, vyber zvukov, pouzite aparaty, sample, programy...
Zaznamenané
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #54 kedy: 24. Máj , 2008, 17:09:29 »

vdaka opossum..on o je to tazko..zatial vstky nahravky su pre mna viac mnej iba kompromis medzi tym co by som naozaj chcel a tym na co mam..nieco tvorit je povacsinou bolestive niekedy aj frustrujuce...stale sa snazis spravit nieco co nema zniet ako nieco ine, ako nieco tvoje a zistujes ze to skoro vobec nejde...na zvuku sa podiela asi najviac bratranec u kereho nahravame cez komp..pouzivame program Cubase na mixovanie, strihanie jednotlivyhc stop atd a fruity loops na bicie...zvuk vacsinou da do placu bratranec a mne sa bud paci alebo nie..ale aj tak je to take ze na jednej skladbe by bolo treba robit aj naky ten mesiac, niekedy by dozrela az po rokoch a na to nie je cas..toto sme nahrali cez vikend co som bol na navsteve...ostalo to tak napoli nedorobene ked som odchadzal..a vracat sa k tomu uz moc asi nebudem.. ha ha ha Beeee..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 24. Máj , 2008, 17:20:15 »

preco neni cas ? kam sa nahlis ? zo 4 veci, co som tu naposledy nechal boli 3 vyse 10 rocne napady. mam asi 5 rozrobenych veci, niektore uz par rokov... neponahlam sa, ked ma osvieti alebo mam zrazu zazracne vela casu, pracujem na tom. ale snazim sa veci vypiplavat do maximalnej dokonalosti, akej som schopny...
Zaznamenané
traffic_juzz
pravidelný návštevník

« Odpoveď #56 kedy: 24. Máj , 2008, 17:51:18 »

nedostatocne som sa vyjadril..nie je na to cas teraz, popri inych veciach ako skola atd...neviem, mozno sa k tomu v buducnosti vratim..ale skor nie..asi budem robit nieco ine a niekde inde.. Žmurk
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #57 kedy: 26. Máj , 2008, 09:51:51 »

rastis
aha, tak uz chapem, preco Johanka stale nie je dokoncena...mozno tak za 10 rokof  Huh! Bavím sa skvele
Zaznamenané
waldo42
pravidelný návštevník
Príspevkov: 273

« Odpoveď #58 kedy: 26. Máj , 2008, 10:07:52 »

vdaka chlapi!! na tom istom linku je teraz k dispozicii viac menej final verzia...tak dajte ak tak..este prihodim jednu zaujimavu fotecku pre pituho (dufam ze sa nenahneva)..treba povedat ze nie len na gitare, ale aj na flaute sa teda vie obsivat.. Žmurk

pitu hra perfektne na vsetkom,co som mu v paprciach videl,nech to boli flauta,gitka,basa,bonga,flauta a co ja viem co vsetko(neberte to ako rektalny alpinizmus-fakt ho obdivujem, co sa hudby tyka)
Zaznamenané

mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #59 kedy: 26. Máj , 2008, 10:09:27 »

rastis
aha, tak uz chapem, preco Johanka stale nie je dokoncena...mozno tak za 10 rokof  Huh! Bavím sa skvele

hanbim sa jak to najskaredsie zviera na svete  No hanbím sa.. No hanbím sa.. No hanbím sa..
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.