Iggy
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 03. Apríl , 2007, 01:20:08 » |
|
Iggy, predpokladám, že fičíš na linuxe...
vobec. ale to predsa neznamena, ze budem natesene skakat ako bambusova lopticka za kazdu PlCOVlNU, ktoru mrkvosoft pusti do sveta. to som tu cenzuru ale OJÉBAL, co? .)
|
|
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2007, 01:22:56 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 03. Apríl , 2007, 09:08:02 » |
|
Co sa tyka tych dvd, ci co to bolo, tak koncert mi prehralo v pohode vo WMP 11, akurat tam blikali trochu nejake ciary, hura pako. prave si sa priznal. presne takto vista przni obsah tzv. 'premium' materialu. takze blikanie 'nejakych' ciar si mozes odteraz uzivat dosyta nafurt. Máš aj nejaký argument, ktorým by si podporil, že tie čiarky tam sú kvôli Viste a nie kvôli Bambusovej zaostalej grafike? Ani Microsoft snáď nieje až taký blbý, aby "prémiový" obsah prznil takto okato. Kto by si potom prehrával DVD v kompe? Moderný OS versus stará grafika - ktorá alternatíva je pravdepodobnejšia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. Apríl , 2007, 09:23:25 » |
|
VD v kompe?
Moderný OS versus stará grafika - ktorá alternatíva je pravdepodobnejšia?
Ak mu grafika isla v starsom OS dobre, tak aj toto je dostatocny dovod k maximalnej nechuti voci novemu OS, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 03. Apríl , 2007, 09:59:48 » |
|
No niekomu sa moze hrat na tranzistore uzasne a kupil lampac na ktorom mu to vobec nepojde je to dostatocny dovod k maximalnej nechuti voci novemu lampacu, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:10:47 » |
|
No niekomu sa moze hrat na tranzistore uzasne a kupil lampac na ktorom mu to vobec nepojde je to dostatocny dovod k maximalnej nechuti voci novemu lampacu, nie? Tak toto kriva na vsetky nohy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:13:55 » |
|
Hura! Hura! Hura! heh vedel by mi niekto v rychlosti zhrnut prakticke vyhody pouzivania Visty? lebo zatial mi to pride ako taka pekna picovinka, na ktory treba vykonnejsi HW a nerobi to dokopy nic a spatna kompatibilita so starsim HW resp ovladacmi tiez nejako pokulhava. divna filozofia zo strany MS, umelo tlacia uzivatelov k tomu aby si kupovali novsi a vykonnjesi HW a aby mohli "blbych" uzivatelov ojebkavat vizualnymi srandickami. ved v podstate to robi to iste ako Win 3.11, len vizualne krajsie. prakticky uzitok sa mi vidi nulovy. vlastne ked sa tak nad tym zamyslim tak MS celkom chapem...asi bude najvyssi cas prejst na nejaky Unixovsky OS a zacnem bojkotovat MS
|
|
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 17:53:30 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:18:18 » |
|
Vista je kruty priklad Bloatware http://en.wikipedia.org/wiki/Software_bloatObhajcovia Visty, citajte. V skratke, bloatware je taky software, ktory vyuziva vyrazne viac systemovych prostriedkov (RAM, CPU cas...) ako jeho predosla verzia, bez nejakeho vyrazneho prospechu pre uzivatela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bodom
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:25:35 » |
|
AAAle no zas az tak to nekulha... A k tomu bloatwaru.. Ja si nepamatam zaciatky XPcka. Ale nebolo aj XPcko take? ZRUT ktory potrebuje vykonny komp?(a nie je to recnicka otazka, vazne neviem)
|
|
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2007, 10:28:04 od bodom »
|
Zaznamenané
|
Zomrieš na lavičke, k...t
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:29:50 » |
|
Hura! Hura! Hura! heh vedel by mi niekto v rychlosti zhrnut prakticke vyhody pouzivania Visty? lebo zatial mi to pride ako taka pekna pi*ovinka, na ktory treba vykonnejsi HW a nerobi to dokopi nic a spatna kompatibilita so starsim HW resp ovladacmi tiez nejako pokulhava. divna filozofia zo strany MS, umelo tlacia uzivatelov k tomu aby si kupovali novsi a vykonnjesi HW a aby mohli "blbych" uzivatelov oebkavat vizualnymi srandickami. ved v podstate to robi to iste ako Win 3.11, len vizualne krajsie. prakticky uzitok sa mi vidi nulovy. vlastne ked sa tak nad tym zamyslim tak MS celkom chapem...asi bude najvyssi cas prejst na nejaky Unixovsky OS a zacnem bojkotovat MS No...Win 3.1x a Vista je predsa len istý pokrok, nie? Zatiaľ som Vistu neskúšal, ale jednu výhodu by som videl. A to je to vypínanie procesov, ktoré sú v istom momente nepotrebné a len zaberajú RAMku. XP toto nemá, treba ich vypínať manuálne v task manageri. Vista by ich mala vypínať automaticky. Tým nevravím, že je to dôvod kúpiť nový OS a upgradovať komp na jeho obraz, ale ja to taká "první vlašťovka".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 03. Apríl , 2007, 10:43:02 » |
|
bodom> O XP mas pravdu, preto mam na svojom poslabsom postarsom pocitaci Windows 2000, aby som nemrhal RAMkou na blbosti.
Altostratus> Mozno keby si to napisal kusok odbornejsie, takto to znie ako strankovanie pamati na disk, to robi aj W95.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 07. Máj , 2007, 19:06:53 » |
|
Ja to mám poriešené. V robote a doma používam FreeBSD (mimochodom, práve z tohto systému bol odvodený MacOS) a v štúdiu WinXP Home Edition (legálnu, s legálnym ProTools).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 08. Máj , 2007, 14:15:05 » |
|
videl som pred zopar dnami xubuntu s nejakym pluginom a co sa tyka grafiky moze ist vista kadelahsie. zataz na komp ovela mensia, graficke vychytavky neskutocne. samozrejme podla mna uplne zbytocne ale neskutocne. okrem toho je to zadarmo, a skoro vsetko by na tom malo ist. ale je to pracne a clovek tomu musi rozumiet. cize zostavam pri xp kde tomu clovek nemusi rozumiet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 22. Máj , 2007, 11:56:27 » |
|
Presne tak Vistu (Wau je to keď to človek vidí 1x ale keď zistí ako to ide a koľko výkonu zaberá je po Wau ) som nahradil Ubuntu a poviem vám neviem o čo MicroSoftu ide o to aby mal človek mašinu za 30l aby mu vôbec šiel systém a čo sa týka grafických efektov Vista nemá o nich ani šajnu lebo treba viac pamäte lepšiu grafiku a navyše ak Chcete Vista Ultimate za tú cenu máte už aj nový komp k Linuxu stačí lepší net. http://youtube.com/watch?v=nPecBxM2f6c
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2007, 12:06:25 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 12. Jún , 2007, 14:49:42 » |
|
Presne tak Vistu (Wau je to keď to človek vidí 1x ale keď zistí ako to ide a koľko výkonu zaberá je po Wau ) som nahradil Ubuntu a poviem vám neviem o čo MicroSoftu ide o to aby mal človek mašinu za 30l aby mu vôbec šiel systém a čo sa týka grafických efektov Vista nemá o nich ani šajnu lebo treba viac pamäte lepšiu grafiku a navyše ak Chcete Vista Ultimate za tú cenu máte už aj nový komp k Linuxu stačí lepší net. http://youtube.com/watch?v=nPecBxM2f6c+1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 12. Jún , 2007, 16:22:43 » |
|
No niekomu sa moze hrat na tranzistore uzasne a kupil lampac na ktorom mu to vobec nepojde je to dostatocny dovod k maximalnej nechuti voci novemu lampacu, nie? Tak toto kriva na vsetky nohy a co mustaine?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|