Iggy
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 15. Jún , 2007, 19:55:18 » |
|
instalacia win vista do novej masiny...
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2007, 19:55:44 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 15. Jún , 2007, 20:08:51 » |
|
instalacia win vista do novej masiny...
chlapik je od fachu..to sa ceni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 20. Jún , 2007, 07:45:09 » |
|
a už má aj svojho veľkého fanúšika
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 20. Jún , 2007, 22:41:32 » |
|
ja som sa viac pobavil pri tomto: stare, ale dobre EDIT: houby, nasiel som lepsie :D
|
|
« Posledná zmena: 20. Jún , 2007, 22:48:09 od shanike »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 22. Jún , 2007, 02:09:28 » |
|
lol iggy ty mas z tej visty nejaku traumu...btw zvukovka isla tak ze len neslo asio pretoze nebol este driver teraz uz je ale uz som ju dal aj tak prec pretoze mi neslo battlefield 2 poriadne ...btw vista je v podstate blbost....a prakticky zatial neprinasa nic prevratne...mozno tak pre hracov dx10nu....mne sa na nom pacilo to rychle vyhladavanie ale to bolo asi tak vsetko....a ak niekto o viste hovori o dobrej grafike tak je fakt trochu mimo....mam tiez to ubuntu s berylom a to je fakt ina liga
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 22. Jún , 2007, 09:13:12 » |
|
mensi trapas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 23. Jún , 2007, 20:45:22 » |
|
mensi trapas
stare, ale dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 28. Jún , 2007, 01:07:06 » |
|
lol iggy ty mas z tej visty nejaku traumu...
a na to si ako prisiel? uz si ani nepamatam o com presne bola debata, toto som nasiel niekde na webe, prislo mi to trefne a vtipne a jebol sem. a uz mam traumu? ja som to ani instalovat neskusal a ani nebudem, to ty si prave potvrdil akurat postoj toho chlapika. ja som komplet mimo vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 01. Júl , 2007, 12:22:06 » |
|
viete co sa stane?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 02. Júl , 2007, 12:49:58 » |
|
nikto nič? aj tak vam ti napíšem:
mam paranoickú predstavu, ktora pramení zo správania sa mrkvosoftu voči zákazníkom. iba raz sa im prestane páčiť, že ludia pomaly presedlávajú na vistu, tak spravia iba jeden maličký update, ktorý bude zaradený medzi akútne aktualizácie a tak sa stiahne do kazdeho pocitaca, ktorý ma zapnuté automatické aktualizácie.
ten update bude v štýle jedovatej injekcie do jadra. či už viac , alebo menej jedovatá bude, to neham na mikrosoft, ale stačilo by náhodné zamŕzanie a spomalovanie mašiny (čo sa už často aj deje) tak aby to vytočilo úplne každého. a tak si nainstaluje vzhladom na rozhasený systém ovela stabilnejšiu a rýchlejšiu vistu.
inak zaujala ma jedna vec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 02. Júl , 2007, 12:52:09 » |
|
SuperFetch Pokud například často spouštíte Word, Windows Mail (nebo třeba Thunderbird), SuperFetch se postará o to, aby se tyto programy načetly do paměti ještě předtím, než je spustíte. Situace může být následovná. Spustíte Windows Vista, chvilku v nich pracujete a v době nečinnosti si můžete všimnout, že pracuje disk. Není to tím, že by Visty neměly co dělat a pročítaly si vaše dokumenty, ale načítají programy do paměti. Po chvilce dostanete chuť si přečíst e-mail a spustíte Thunderbirda. Ten naběhne během jedné vteřiny jen díky tomu, že už je v operační paměti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 02. Júl , 2007, 13:02:36 » |
|
Akurát to asi pekelne zadrbáva RAMku programami, ktoré nepotrebujem. Či nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 02. Júl , 2007, 13:21:00 » |
|
toto blo napisane ešte pod tým: Ona obecně správa paměti je oproti Windows XP daleko lépe udělána a tak máte pocit, že jste si do PC dokoupili další RAMku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 02. Júl , 2007, 13:25:25 » |
|
OK, teraz ešte pre nás neznalcov skú zhrnúť, čo si tým chcel povedať... :-) Je to s tou ramkou tak, ako hovorím, alebo nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|