mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Február , 2007, 13:11:55 » |
|
suhlasim ze urcite dokazal pohnut s ludmi ale to sa da dokazat aj inak ako prostrednictvom hudby... a to je prave Krylov pripad... pohol s ludmi ale nie vdaka jeho hudbe takze sa neda radit do hudby... a co povazujes za hudbu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. Február , 2007, 13:25:16 » |
|
Nelubi sa mi, ze hral cely zivot iba na cisty zvuk...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. Február , 2007, 13:27:54 » |
|
tak vies so spanielkou to ani velmi neslo on hraval iba girata,spev...malo to take svoje caro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. Február , 2007, 15:39:45 » |
|
suhlasim ze urcite dokazal pohnut s ludmi ale to sa da dokazat aj inak ako prostrednictvom hudby... a to je prave Krylov pripad... pohol s ludmi ale nie vdaka jeho hudbe takze sa neda radit do hudby... a co povazujes za hudbu? tak presna definicia neexistuje ale myslim si ze dobre vies co som chcel povedat... to je ako definuj umenie... picasso povedal ze keby vedel co je to umenie tak by ho uz davno nerobil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2007, 16:42:59 » |
|
karel kryl mal svojsky styl hudby...ved on nerecitoval ale spieval nejake melodie,brnkal cosi....to neni hudba?...preto som sa opytal co povazujes za hudbu, lebo inac nechapem...ci hudba su len 25 min sola?Podla mna vsetko, kde je nastroj a hra cosi, sa da nazvat hudba nie??Aj ked 3 africki domorodci buchaju kamenmi po stromoch a stvrty si brnka po guloch je "nejaka hudba"...pre nich...
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2007, 16:43:40 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. Február , 2007, 00:29:47 » |
|
ja radim Kryla do rovnakej kasty ako punkacov... tiez hudba nic moc, prednes nanic, falosny spev... vsetci vravia ze to nieje o hudbe ale o textoch a ja s nimi suhlasim... len ci sa to potom vobec da nazvat hudbou alebo skor prednesom poezie Nechápem týmto názorom. Skús niečo podobné. 5-6 akrodov a zrozumiteľný, ale zároveň nie povrchný text. Možno zistíš, že zložiť jednoduchú pesničku je pekne komplikované.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. Február , 2007, 23:00:44 » |
|
karel kryl mal svojsky styl hudby...ved on nerecitoval ale spieval nejake melodie,brnkal cosi....to neni hudba?...preto som sa opytal co povazujes za hudbu, lebo inac nechapem...ci hudba su len 25 min sola?Podla mna vsetko, kde je nastroj a hra cosi, sa da nazvat hudba nie??Aj ked 3 africki domorodci buchaju kamenmi po stromoch a stvrty si brnka po guloch je "nejaka hudba"...pre nich... kolko ludi si brnka po guloch a nieje to hudba... jasne vsak ono je to subjektivne co kto povazuje za hudbu... takze to je len moj subjektivny nazor... nechcem vas o nom presviedcat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. Február , 2007, 23:36:35 » |
|
Komu Kryl nic nehovori je bud mlady clovek ktory hovno o nom vie a nezazil tu socialsticku eru.Ja mam asi tolko k blbsim poznamkam.Nikoho nechcem urazit.Ale K.K bol pre mna jedna etapa zivota.A na jeho pesnickach som sa ucil hrat na gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. Február , 2007, 13:34:44 » |
|
GHS ma pravdu ja som tiez zacinal na krylovi a bola to dobra skola .... jeho hudba mal vacsiu hodnotu ako 90 percent dnes produkovanych piesni .... texty o niecom vypovedajuce a hudba doplnujuca naladu tych textov , pre niekoho mozno prosta , ale ziadna ina by sa k tym textom viac nehodila ...
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. Február , 2007, 13:39:29 » |
|
Srat na texty. Hudba nie je basnicka a hlas je v hudbe iba nastroj. Ak ma ist o posolstva, kludne mozu mat rovnaku hodnotu aj bez hudby, napriklad v sprievode pekneho pohybliveho obrazu na pozadi. Ale tiez nebudem hovorit, ze aky fasa film.
Teraz uz trochu prehanam, pretoze Krylove pesnicky maju hlavu a patu, aj mu celkom ladia. Ale vo vseobecnosti nemam rad frazy o naladach textov a podobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. Február , 2007, 13:59:17 » |
|
karel kryl mal svojsky styl hudby...ved on nerecitoval ale spieval nejake melodie,brnkal cosi....to neni hudba?...preto som sa opytal co povazujes za hudbu, lebo inac nechapem...ci hudba su len 25 min sola?Podla mna vsetko, kde je nastroj a hra cosi, sa da nazvat hudba nie??Aj ked 3 africki domorodci buchaju kamenmi po stromoch a stvrty si brnka po guloch je "nejaka hudba"...pre nich... kolko ludi si brnka po guloch a nieje to hudba... jasne vsak ono je to subjektivne co kto povazuje za hudbu... takze to je len moj subjektivny nazor... nechcem vas o nom presviedcat Definicia hudby je: ZVUK ORGANIZOVANY V CASE. a mate po probleme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. Február , 2007, 14:01:45 » |
|
To je aj Morseova abeceda edit: A aj reč.
Aj siréna...akýkoľvek zvukový signál, vlastne...telefónne zvonenie
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2007, 14:02:58 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. Február , 2007, 14:06:51 » |
|
Ku Krylovi:Priznam sa,ze moje prve kontakty s jeho hudbou su pre mna poznamenane skor negativnym dojmom.Nijako ma to nezaujalo dokonca ma to vyslovene nudilo.Ale v porevolucne euforii sa jeho tvorba a meno casto sklonovali a tak som do Krylovej tvorby prenikol hlbsie a cim viac som si uvedomoval,ake svinstvo bol Komunizmus,tak tym vacsi zmysel mi davala Krylova tvorba aj ked samozrejme sa to cele netocilo vyhradne okolo tejto tematiky.Momentalne jeho tvorbu sice nevyhladavam,ale ani sa je nevyhybam a prilezitostne si ju rad vypocujem.Kryl bol sice len pesnickar s gitarou,ktory nijako technicky a nevynikal,ale jeho skladby su o niecom cim na veky vekov prekonal mnohych virtuozov a hud.autorov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. Február , 2007, 15:26:03 » |
|
Ku Krylovi:Priznam sa,ze moje prve kontakty s jeho hudbou su pre mna poznamenane skor negativnym dojmom.Nijako ma to nezaujalo dokonca ma to vyslovene nudilo.Ale v porevolucne euforii sa jeho tvorba a meno casto sklonovali a tak som do Krylovej tvorby prenikol hlbsie a cim viac som si uvedomoval,ake svinstvo bol Komunizmus,tak tym vacsi zmysel mi davala Krylova tvorba aj ked samozrejme sa to cele netocilo vyhradne okolo tejto tematiky.Momentalne jeho tvorbu sice nevyhladavam,ale ani sa je nevyhybam a prilezitostne si ju rad vypocujem.Kryl bol sice len pesnickar s gitarou,ktory nijako technicky a nevynikal,ale jeho skladby su o niecom cim na veky vekov prekonal mnohych virtuozov a hud.autorov.
pekne povedane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. Február , 2007, 16:46:30 » |
|
Srat na texty. Hudba nie je basnicka a hlas je v hudbe iba nastroj. Ak ma ist o posolstva, kludne mozu mat rovnaku hodnotu aj bez hudby, napriklad v sprievode pekneho pohybliveho obrazu na pozadi. Ale tiez nebudem hovorit, ze aky fasa film.
Teraz uz trochu prehanam, pretoze Krylove pesnicky maju hlavu a patu, aj mu celkom ladia. Ale vo vseobecnosti nemam rad frazy o naladach textov a podobne.
moj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|