Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 13:57:34
Strán: [1] 2 3 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Line 6 Toneport  (Prečítané 43340 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« kedy: 07. Február , 2007, 16:14:58 »

ma s tym niekto nejake skusenosti? vase nazory na to?

http://line6.com/toneport/

UX2

UX1
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2007, 23:03:20 »

Čítal som na to dosť recenzíí. Najlepšia je asi v muzikuse. Všetci recenzenti boli navýsosť spokojní. A je to tuším lacnejšie ako podobné prevodníky od M-audia.
Zaznamenané

RED DEBILS
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 08. Február , 2007, 14:08:29 »

hmmm vypocul som si nejake ukazky co boli v muzikuse na CD...tie simulacie z toho gearboxu (soft co sa k tomu dodava, vraj je to to iste ako na PODxt) ma velmi neoslnili..na ciste zvuky a male skreslenia pohodicka, celkom fajn..ale na hi-gain (myslim, ze tam boli nejake 3 ukazky "metal shop") to nebolo ono...take nic moc, ubzucane, chemicke  Bleee
Zaznamenané
django
nováčik
*
Príspevkov: 18

´´les yeux noirs´´

« Odpoveď #3 kedy: 01. Máj , 2007, 15:52:11 »

servus... ak je este zaujem....
...ja ho mam doma line 6 toneport ux 2 ... je to paradna vec na nahravanie akustickej hudby...tie ostatne efekty tam niesu pohvieake - gear box- ,
ale ako som uz uviedol, akusticke nahravky....paraaaaaada...no len treba mat minimalne 512 MB DDR len na tuto zvukovku...inac to nebude poriadne fungovat....
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 02. Máj , 2007, 10:58:16 »

a ako je ten toneport na tom z pohladu zvukovej karty? soft sa da zohnat hocijaky, nemusi to byt len ten gear box
Zaznamenané
ropale
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #5 kedy: 17. Máj , 2007, 01:28:00 »

Kde sa to da na Slovensku kupit?? Dik
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #6 kedy: 17. Máj , 2007, 08:00:15 »

Kde sa to da na Slovensku kupit?? Dik

V Made by to mohli mať. www.madamusic.sk
« Posledná zmena: 17. Máj , 2007, 08:00:55 od Pitu » Zaznamenané

ropale
nováčik
*
Príspevkov: 6

« Odpoveď #7 kedy: 17. Máj , 2007, 08:46:42 »

Vrele dik...

A nevies nahodou - pisal som v ohlade zvukovky toto:
... Keby si si mali vybrat tak co by si si vybrali? (je to zhruba v 7000Sk cenovej relacii len Native stoji 10tis..):
1./ M-AUDIO FIREWIRE SOLO
2/ M-AUDIO FAST TRACK PRO USB
3/ M-AUDIO FIREWIRE AUDIOPHILE
4/ NATIVE AUDIO KONTROL 1   link: http://www.native-instruments.com/index.php?id=audiokontrol1_us
alebo ZEBY  LINE 6 Toneport Huh!

prosim o radu (pri nahravani gitary do PC.. syn ma poprosil a ja som z toho.....  lama... )

PS: pouziva GR2 a chce si doma nahravat...

Dakujem straaaaaaasne moc  Som ... sak viec co...
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #8 kedy: 17. Január , 2009, 14:40:55 »

Mate niekto nejaky ten Toneport doma? Dajte prosim screenshoty, ako vyzeraju ovladace, ak to teda ma nejake zvlastne rozhranie.
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #9 kedy: 17. Január , 2009, 14:53:37 »

V Made by to mohli mať. www.madamusic.sk
Maju.Oba dva-aj já to chcel ale Rišo nechce ani za ten svet nejaké náhravky a tobôž ich sem šupnuť.Už na neho tlačit nebudem.Ked nechce nech si trhne-zbytočné vysvetlovat že sa aj zviditelnit môže a aj zdokonalit vdaka tomu-prípadne si vypočut kritiku a podla nej na sebe zapracovať.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #10 kedy: 17. Január , 2009, 16:04:39 »

Mate niekto nejaky ten Toneport doma? Dajte prosim screenshoty, ako vyzeraju ovladace, ak to teda ma nejake zvlastne rozhranie.

ja ho mam. mam UX1 ty chces ten GX ?
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 16:05:13 od mario bross » Zaznamenané

jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #11 kedy: 27. Január , 2009, 23:48:26 »

Zdravím všetkých, po dlhšom čase na mňa prišla znovu neodolateľná chuť zahrať si a niečo si nové kúpiť (však to všetci poznáme).
Mal by som záujem o hranie cez počítač, nechcem si kupovať, žiadne kombo - som na intráku a mám spolubyvajúcich, ale ani multiefekt na sluchátka.
Pôvodný výber smeroval na M-Audio Fasttrack (ta jednoduchsia cena cca 2500,-), ale trošku som sa zľakol toho nastavovania a hľadania software-u k tomu. Niekde som aj čítal že to s niektorými počítačmi ani nemusí spolupracovať.
Čítal som na nete recenzie na Line6 TonePort UX1 a javí sa mi to ako celkovo prijateľné riešenie s postačujúcimi možnosťami, ale potreboval by som nejaké info od zainteresovaných ľudí. Má to totiž aj ten svoj software: GearBox, ale zaujímala by ma jeho kvalita zvuku v porovnaní trebárs s GuitarRig, Amplitube. Dá sa Toneport použiť aj na iny software ako ten GearBox a nebude s tym problem? Čo ak by sa to dalo použiť trebars s Guitar Rig? Aka karta by hrala potom lepsie?

Čo by ste odporúčali na domáce cvičenie cez notebook? M-Audio Fasttrack alebo ten Line 6 Guitar Port UX1? Čo latencia, bude to realtime, da sa s tym normalne hrat realtime?

za rady dakujem  Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. Január , 2009, 23:50:52 od jolan » Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #12 kedy: 27. Január , 2009, 23:56:52 »

toneport samozrejme bezi na vsetky simulacie a v tom gearboxe su zvuky z pod takze to urcite nie je tiez na zahodenie a kedze je toneport o polovicu lacnejsi od fastracku tak by som kupil line6
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #13 kedy: 28. Január , 2009, 00:22:36 »

Toneport GX je za 43EUR, jolan pise o UX1, ten je za 80. Ten GX je problem zohnat. V Thomanne nemaju. V Made BA nemaju. V Muzikeri BA nemaju. Maju v Made KE (objednal som odtial predvcerom) a v Muzikeri v Prahe, lenze za 53EUR tusim.

Mozno ten GX uz nebude vobec, kto vie.
Zaznamenané

jolan
pravidelný návštevník
Príspevkov: 556

« Odpoveď #14 kedy: 28. Január , 2009, 00:44:16 »

martinLM: a je to zvukovo zrovnatelne? viem ze tie vyssie verzie maju zaujimave veci ako midi vstupy, vstup na footswitch, UV metre, ale mne osobne na cvicenie je to jedno, co vy na to? Uz ked sme pri tom GearBoxe zaujimalo by ma, ci tam tie zvuky uz su, alebo ich treba este kupovat, lebo na stranke som videl nejaky Model Pack so zvukmi do tej aplikacie a kazdy po cca $ 50. Aka je v tom politika, da sa na tom slusne zahrat aj tak bez tych packov, alebo sa pri troske hladani daju "legalne" najst na webe a doinstalovat? Ten GX je asi az prilis jednoduchy, nema ani vystup na monitory...
« Posledná zmena: 28. Január , 2009, 01:21:13 od jolan » Zaznamenané

Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz
Strán: [1] 2 3 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 21 otázok.