Tie zvuky co z toho idu sa mi dost pozdavaju, mam notebook ASUS Intel Dual Core 1.8 GHZ a 2GB RAM a ta latencia tam ani nepoznat.
Instalacia je jednoducha, zvladne ju uplne kazdy. Po najviac dvoch hodinach sa v tom softe (GearBox) zorientuje snad kazdy, je to maximalne efektivne a jednoduche (mozno az detinsky farebne a kriklave, ale o tom po tom...). Problem nastal ked som sa snazil updateovat cez ten Line6 Monkey, nejak som nevedel prist na to, ako sa to obsluhuje, a ked som na to dosiel a updateoval, tak sa mi tie aktualizacie neustale stracali. Napriklad samotny ovladac k Toneportu som aktualizoval minimalne 10 krat a furt po odpojeni mi windows hlasil, ze na to nema ovladac - cital som na nete, ze s tym maju problem viaceri ludia, tak to bude mozno bug samotneho windowsu, neviem.
Vec co mi vadi asi najviac su tie obcasne lupance - nie pravidelne, ale vsimam ze je to dost casto, kusok po zmene presetu, alebo nejakeho prvku v retazci. Na support stranke Line6 som cital, ze si toto zariadenie nerozumie velmi s procesormi Intel, ale je par rad ako odhalit to lupanie (bolo spomenute napriklad vypnut na notebooku Wifi, skusit preinstalovat ovladace USB, reinstall ovladace grafickej, ze to mozu zapricinit niektore software apod.
) - priznam sa, ze som este nic z toho neskusal, ak by sa mi nieco overilo, tak dam vediet. Aj cez tieto nedostatky si myslim, ze za tuto cenu neni o com. Nahraval som si par zvukov a musim povedat, ze na domace cvicenie a nahravanie je to uplne uzasna vec, skoro zadarmo. Este spomeniem ze vlastnim verziu GX. Na stranke Line6 sa daju stiahnut dalsie simulacie, samozrejme za poplatok, ale pokial citam nazory ludi, co to maju doinstalovane, tak si to takmer kazdy chvali. Ja si vystacim aj s tymi zakladnymi aparatmi a efektami, ktore su tam, nemam potrebu do toho nejak investovat. (Ak vsak niekto najdete zaujimavy link tak mi napiste ss, pls
)
Kto vaha, tak kupou podla mna neolutuje. To s tym ukoncenim vyroby je celkom sranda, mam stastie ze som jeden obchytil.
Dokonca ani na oficialnej stranke sa to uz nenachadza iba cez google som sa tam preklikal. Je tam iba ta nova rada studio.