Holla,
stale sa ludia vypytuju na Toneport GX / POD Studio GX). A kedze som spravil nejake audio/video ukazky, preco sa nepodelit? :-) Mozno to niekomu tu pomoze v rozhodovani. Snimac v gitare je nejaky Kent Armstrong, model ale netusim. Zvysne info v komentoch k videam (vid linky).
Ja musim za seba povedat, ze som s malocim tak spkojny ako s mojim toneportom - za tie peniaze na doma je to vyborna vec (este mam na cvicenie aj peavey backstage 10w - tiez skvela vec za cenu, ale zdaleka nie taka vsetstranna; pravda zase je, ze analog sa len tak lahko neda nahradit ani sebelepsim digitalom). Toneport vsak absolutne splna, na co je urceny: si robim pohodlne, rychlo a hlavne jednoducho vlastne aj nahravky doma na celkom solidnej urovni; staci mat predstavu, co clovek chce hrat, zvysok je hracka. Da sa s tym vyborne cvicit a tvorit. Samozrejme profi studio to nenahradi ;-) .
Trosku sa ale treba vyhrat s nastaveniami, kym clovek najde dobry hi-gain - ano: da sa z toho dostat DOST dobry high-gain zvuk (
), len sa k nemu treba prepracovat. ja som zvuk upravoval postupne hadam vyse roka, teraz som spokojny. mozem line6 toneport/studio odporucat? za tu cenu absolutne. mozete samozrejme skomentovat aj videa ak chcete.
takze:
- solovy zvuk (je to v podstate najnovsia verzia mojho univerzalneho skreslenia, rovnake EQ aj vsetko, len tam su nejake tie efekty este podavane)
- ten zvuk, co som pouzil tu, som medzicasom uz zmenil, ale ani toto myslim nie je na zahodenie
vela zabavy, zdar
R.