Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 08:40:30
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ANEURYSMA - Koncerty  (Prečítané 49432 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #195 kedy: 22. November , 2008, 23:34:55 »

(...) Aneurysma...polepsili sa naozaj hlavne bubenik akurat ak mam byt uprimny citim tam privela grunge-u na moj vkus:) (...)
Na moj vkus malo :) Srat na ten 80tkovy metal a hor sa na 90tkovy Alice in Chains :)]

Citácia
(...) co sa tyka nasej neoriginality nasej hudby o ze tam je pocut metallicu tym sa netajime akurat ma mrzi ze tam nikdo nepocul aj ine vplyvi podstatne modernejsie ako je metla... (...)
Ty si tam na mna posobil prave ako taky najmodernejsi element :)

Citácia
Tiez sa mi nepacil zvuk toho englu gulate jak hovado
Zasa budem najmudresji, ale mne prislo, ako keby ani nebol nazvuceny, teda zo zaciatku, co si pamatam.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #196 kedy: 23. November , 2008, 03:57:01 »

To je pre začínajúce kapely alebo revival kapely.
Ale ved Kamorthon JE zacinajuca kapela. Ved su to mladi 18-19 rocni (sorry, ak niekomu moc uberam :) )chalani, ktori hraju hudbu, aka sa im paci. Verim tomu, ze si najdu svoju cestu a o 2-3 roky budu skladat super songy.
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 04:40:32 od Zakky » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #197 kedy: 23. November , 2008, 05:06:50 »

Ja byt kymkolvek z Kamorthonu, tak uplne jebem na tieto pridrbane dristy o "modernosti", co tu pustaju majstri pseudofilozofi. Co je to "moderne" ? To je to, co vyjde o 1-5 rokov z mody? Ak hej, tak srat na moderne a hrat to, co sa overilo. Ak ne, tak potom neexistuje nic ako moderne/nemoderne. Je len dobre a nedobre. A Kamorthon to, co robia, robia vyborne. Cize pani, len tak dalej.

Co sa gitaristu tyka, tak Hammet je oproti nemu smradlavy smirak. A co sa zvuku tyka, tak ten bol nanajvys v poradku. Hovorim, osrat ich vsetkych, pekne valajte ako sa vam paci. Ked to bude bavit vas, bude to bavit aj publikum, inak sa to robit neda.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #198 kedy: 23. November , 2008, 06:34:32 »

Suhlasím.Hrajte a kašlite na takzvaných kritikov.Já som v Randali sice nebol ale Rišo mi to opísal.A on este nieje vyzretý muzikant zatial tak ani kritik by nemal byt.Ale na druhej strane si iba povedal svoj názor.A viem že sa mu to páčilo len ma averziu na KH  ha ha ha Mám rád aj staré veci ked su dobre zahraté.Aj milionkrát  Žmurk Klasika.Nie každého baví so zvukom experimentovat a hrat sice niečo originálné ale nepočuvatelné.Ste mladí a na čom sa takzvane neobrusit ako na klasike.Inak Rišo aj uznal že gitara bola lepšia ako originál KH.Nabrat skusenosti,istotu a časom aj vaše vlastné songy budu sršat originalitou.Cesta k uspechu a dokonalej instrmentalnej hre aj originalite vedie cez neustale cvičenie a aj hranie,vystupovanie.A ked vás to naviac velmi baví a publikum je spokojené tak niet o čom.HRAJTE,HRAJTE a dobre sa majte  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 06:44:14 od Radomír » Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #199 kedy: 23. November , 2008, 09:02:26 »

A on este nieje vyzretý muzikant zatial tak ani kritik by nemal byt.

Citácia: styrioci
ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #200 kedy: 23. November , 2008, 10:00:50 »

Nemá skusenosti s pichaním ani s vystupovaním s kapelou na podiu.  Bavím sa skvele Naviac ma alergiu na KH tak jeho objektivita je velmi skreslená.Primladý pubiš.Ale názor si povedať môže aj ked je skreslený.Ved sním žijem,je to môj syn a nemálo sa hádame kvôli jeho unáhleným neobjektivným názorom aj ked sa nám páči stejná muzika.Vie byť privelmi kritický vôči druhým ale ked ho kritizujem ja tak si nepripustí nič a chová sa ako starý virtuoz čo hudbu vymyslel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #201 kedy: 23. November , 2008, 10:40:50 »

Ja som povedal ako som to vnimal ja, a taktiez je pravda, ze ti co maju najmenej v rukach maju najviac v hube... Žmurk Su ludia , ktori maju plnu hubu reci, no nikde som ich nevidel hrat a nikde som nevidel ani vysledky ich prace... :) takze tu na fore su aj ludia co si dost preskakali a aj dokazali uz, ze vedia o com to je, a tych nazor je pre mna dolezity... takze je uplne nieco ine, ked ti skritizuje nieco peto, vadim, rastik, jimi... atd. a ked nejaky 45prispekovy clen, ktory ma 40 prispevkov v teme "vtipy" a 5 prispevkov v teme "pivo v BA"
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #202 kedy: 23. November , 2008, 10:48:48 »

skoda ze som nemal cas v piatok. aneurysmu som totiz este nazivo nevidel.

kamorthon som videl na blast beate a hrali super. skutocne tu nieje az tak vela kapiel, ktore by mali nejake intro, outro, pohyb na javisku, nejaky vyraz na podiu, super zvuk atd... za par rokov to bude urcite este lepsie, takze kamorthonu treba drzat palce. na metallicu sa to fakt dost podoba, ale je to mozno sposobene aj imidzom kapely.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #203 kedy: 23. November , 2008, 10:49:24 »

takze je uplne nieco ine, ked ti skritizuje nieco peto, vadim, rastik, jimi... atd. a ked nejaky 45prispekovy clen, ktory ma 40 prispevkov v teme "vtipy" a 5 prispevkov v teme "pivo v BA"
negeneralizoval by som to az takto, ale viem co chces povedat. na druhej strane musis suhlasit, ze nie kazdy musi byt sefkuchar aby vedel povedat, ze niekto spiekol rezen na uhol  (obrazne prirovnanie)
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #204 kedy: 23. November , 2008, 10:58:47 »

Ja ako amater O NOM KLUDNE BUDEM KRICAT, KRISTABOHA. Dokonaly bol len Lenin a aj tak zomrel na syfilis Žmurk .

Naposledy upravil rastis, : 11.12.2005 o 18:46
Žmurk
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #205 kedy: 23. November , 2008, 11:10:21 »

Ono,lahko je napisat: " to sa podoba na to,to sa podoba na hento,ten hra ako tamten,to mi pripomina ono...".   Žmurk  Pri sučasnom "pretlaku" hudobnej produkcie prist s niečim novym-orginálnym je "umenie". A nie vždy to "nove" sa zapáči posluchačom. A ked aj-kolkym ?  A nevidim dôvod,prečo by kapela nemala hrat 5-15 rokov "staru" hudbu. Ked sa im to páči a aj ich poslucháčom,tak prečo nie ?. P.S. Povedzte mi nazov "orginalnej" slovenskej kapely,prípadne viacerych. Budem velmi rád.  / a pripíšte aj v čom je orginálna/. Na zdravie!
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #206 kedy: 23. November , 2008, 11:11:45 »

Ono,lahko je napisat: " to sa podoba na to,to sa podoba na hento,ten hra ako tamten,to mi pripomina ono...".   Žmurk  Pri sučasnom "pretlaku" hudobnej produkcie prist s niečim novym-orginálnym je "umenie". A nie vždy to "nove" sa zapáči posluchačom. A ked aj-kolkym ?  A nevidim dôvod,prečo by kapela nemala hrat 5-15 rokov "staru" hudbu. Ked sa im to páči a aj ich poslucháčom,tak prečo nie ?. P.S. Povedzte mi nazov "orginalnej" slovenskej kapely,prípadne viacerych. Budem velmi rád.  / a pripíšte aj v čom je orginálna/. Na zdravie!
Chlapy, nedělejte ze sebe křupany. ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #207 kedy: 23. November , 2008, 11:15:56 »

Chlapy, nedělejte ze sebe křupany. ha ha ha Na zdravie!
Ten prispevok som vôbec nesmeroval k tebe. Ked  budeš "dospelý"-potom môžme prehodit pár slov. /možno/  Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #208 kedy: 23. November , 2008, 11:18:15 »

negeneralizoval by som to az takto, ale viem co chces povedat. na druhej strane musis suhlasit, ze nie kazdy musi byt sefkuchar aby vedel povedat, ze niekto spiekol rezen na uhol  (obrazne prirovnanie)
jasnee :) to je jasne, ze kazdy moze povedat svoj nazor a ja sa vela nazorom aj pubertakov tesim :) len hovorim, ze ked uz niekto prehana s kritikou na ktoru asi este nedorastol , alebo je neopodstatnena. Lebo ked niekto povi "henten hraa ako hammet, pouziva jeho postupy a kompozicie sol," tak to berem, lebo je to podlozene, ale ked niekto povie "to je otrepane a furt to pocujem" a nepodlozi to nicim, tak takyto nazor nema pre mna ziadnu vypovednu hodnotu :) o tom som chcel Žmurk
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #209 kedy: 23. November , 2008, 11:18:40 »

Ten prispevok som vôbec nesmeroval k tebe.
Však ja viem. A čo teraz? ?§!.
Ked  budeš "dospelý"-potom môžme prehodit pár slov. /možno/  Žmurk
ha ha ha Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Fuuha zíram
Udry, ty si dnes pod vplyvom? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Popiskujem si
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 16:46:47 od Rišo » Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.