Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:31:20
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Temple  (Prečítané 59559 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #30 kedy: 14. December , 2009, 15:09:03 »

tak, po dlhom case opat stara znama skladba, konecne kompletna verzia na nasom myspacee.......pomaly uz finisujeme kompletnu nahravku s 9 skladbami, verime, ze najneskor do februara to bude hotove. do tyzdna snad prihodim nejaky ten teaser :)

http://www.myspace.com/templeofficial
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #31 kedy: 03. Apríl , 2010, 10:42:10 »

taky mensi napad, snad sa mi to podari dopracovat do ucelenej verzie :)

Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #32 kedy: 06. Apríl , 2010, 09:46:05 »

taky mensi napad, snad sa mi to podari dopracovat do ucelenej verzie :)

urcite to rozpracuj  Žmurk
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 19. Máj , 2010, 08:12:11 »

takze, 4 skladby (skoda, ze sme hrali o 02:00 a.m. a kameraman to po stvrtej skladbe zabalil), konecne trochu lepsia kvalita videa a zvuku, snad sa bude trochu pacit  Žmurk

« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 08:13:07 od musicman1411 » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #34 kedy: 19. Máj , 2010, 08:46:23 »

Fajn kapelka, vidno, že sa každý snaží makať na sebe, aj dokopy je to fajn.  Zdravíčko

Jediné výhrady mám voči spevákovi, ktorý mi dojem kazí, treba ho presvedčiť, nech aj on niečo so sebou robí. Farbu hlasu má ok, len každý dlhší tón je na hranici mojej výdrže, má problémy s intonáciou a nevie s tým tónom vôbec narábať. A mohol by ho ešte aspoň jeden z vás podporiť druhým hlasom.
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 19. Máj , 2010, 08:49:28 »

Fajn kapelka, vidno, že sa každý snaží makať na sebe, aj dokopy je to fajn.  Zdravíčko

Jediné výhrady mám voči spevákovi, ktorý mi dojem kazí, treba ho presvedčiť, nech aj on niečo so sebou robí. Farbu hlasu má ok, len každý dlhší tón je na hranici mojej výdrže, má problémy s intonáciou a nevie s tým tónom vôbec narábať. A mohol by ho ešte aspoň jeden z vás podporiť druhým hlasom.

vdaka, odkazem mu isto, snad ho to bude viac motivovat, ako ked ja mu stale dohovaram  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 19. Máj , 2010, 09:00:50 »

hmmm evokuje mi to trochu taky skor taliansky powerprog nez US styl.. ale to asi aj kvoli tomu spevu.. resp trochu Andromedu mi to este evokuje..
bicman ma nudi hra vyslovene nezaujimavo a nema to gule ale aspon ide rovno co v nasich zemepisnych sirkach je tiez ratika :) , mam pocit ze sa tam namakas z nich asi najviac uplne vazne si fakt sikovny..  na klavesoch je pocut ze su tam len aby tam boli, basak je ppci..
nazivo by som si to ale urcite rad pozrel tak ak nahodou sa postasti a pridete hrat na zapad do tejto diery tak daj vediet  :)

edit.. spevak nespieva..
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 09:02:36 od kaolko » Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #37 kedy: 19. Máj , 2010, 09:35:34 »

mne sa to celkom lubi, hlavne jak hras na gitare, no a skoda toho spevu, heh ale tak so spevakmi na tento zaner je u nas vcelku problem
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #38 kedy: 19. Máj , 2010, 10:02:39 »

jak uz u nas byva zvykom spevak je najslabsim clankom, treba pracovat s hlasom na intonacii potom vyspievat a nebude, co vytknut.

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 19. Máj , 2010, 10:08:18 »

mne to pripomina vsetkym Dream Theater. neviem ci to je dobre alebo zle... u nich ten gtarista masti trochu viac, ale to je asi cely rozdiel co tam vidim...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 19. Máj , 2010, 10:10:14 »

mne to pripomina vsetkym Dream Theater. neviem ci to je dobre alebo zle... u nich ten gtarista masti trochu viac, ale to je asi cely rozdiel co tam vidim...

no to vobec praveze :D inak cakal som kto to prvy prirovna k DT lebo mi bolo hned jasne ze ak to niekto k tomu prirovna tak je to jedina kapela z toho zanru co bude poznat.. praveze to vobec neni ako DT.. aj kvoli klavesom a bicim  :) ten spev mozno najviac pripomina DT lebo vobec neladi heh 
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 19. Máj , 2010, 10:13:45 »

... inak cakal som kto to prvy prirovna k DT lebo mi bolo hned jasne ze ak to niekto k tomu prirovna tak je to jedina kapela z toho zanru co bude poznat.....

presne tak :) cize cim viac kapel na DT sposob clovek pozna, tym viac pochopi, ze neni DT style ako DT style ? :)

ne - srandu si robim, je to v pohode, ak to maju ludia radi a bavi ich to, tak je to super  Zdravíčko
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #42 kedy: 20. Máj , 2010, 17:23:32 »

hmmm evokuje mi to trochu taky skor taliansky powerprog nez US styl.. ale to asi aj kvoli tomu spevu.. resp trochu Andromedu mi to este evokuje..
bicman ma nudi hra vyslovene nezaujimavo a nema to gule ale aspon ide rovno co v nasich zemepisnych sirkach je tiez ratika :) , mam pocit ze sa tam namakas z nich asi najviac uplne vazne si fakt sikovny..  na klavesoch je pocut ze su tam len aby tam boli, basak je ppci..
nazivo by som si to ale urcite rad pozrel tak ak nahodou sa postasti a pridete hrat na zapad do tejto diery tak daj vediet  :)

edit.. spevak nespieva..

vdaka za prispveky vsetkym, neviem ako bubenik sa mozno nezda, ale je velmi sikovny fakt, hra uvolnene a velmi v pohode.

co sa tyka celkovo kapely, ako jasne, nie sme nejaki super muzikanti, islo skor o to, ze chceli sme robit hudbu, ktora sa nam paci, aj napriek tomu, ze je fakt malo ludi, ktori by boli preto zanieteni a chceli by robit takyto typ hudby. kapela v podstate funguje uz dost dlho, cca od 2002, a velmi dlho sa hladali clenovia, na zaciatku sme boli traja - ja, basak, bubenik, ktory 2-3 dozadu odisiel a dlho sme hladali adekvatnu nahradu, az vlastne minuly rok sme nasli dundyho, ktory hral pod nami v skusobni s druhou kapelou a bol ochotny to skusit aj v nasej.

Bol tu nazor aj na klavir (ktory som stale chcel aby bol v kapele) klavirista doslova "vznikol" tak, ze sme ho "prerobili" z gitaristu na klaviristu, totalny samouk (ako vacsina z nas), ton po tone som mu ukazoval, aby dostal do prstoch akordy, stupnice atd. ale tak po tych 2-3 rokoch si myslim, ze sa dostava do toho.

A co sa tyka diskutabilneho spevu, bol faktze, velky problem najst spevaka, jeden rok s nami bol Peter Debnar (teraz Raindown), s ktorym to vyzeralo velmi nadejne (avsak prisla strata skusobne, a jeho postupne stylove preorientovanie) avsak potichu odisiel. Dlho sa hladal jeho nastupca, nakoniec to skusil basakov brat, ktory mal tiez nadsenie pre tento styl a raz po stretnuti u nich doma, sme len tak skusali a normalne mi trochu svojou farbou pripomenul spevaka z Vanden Plas. Takze sme to zacali s nim skusat a je doteraz s nami. Ma sluch, rytmus v sebe, ale chyba mu to najpotrebnejsie - pocit, ze musi ist do skusobne a tam driet aby sa vyspieval atd. Snad si do duse vstupi a bude viac motivovany.

Na zaver, co dodat :) som vobec rad, ze konecne sa zostava ustalila a su normalne skusky a konecne sa rozbehli aj koncerty, na ktorych mozme prezentovat svoju tvorbu a snad aj niekoho tymto stylom potesit/oslovit aj ked je fakt ze s takymto mensinovym zanrom je to na slovensku dost tazke. verim, ze prideme coskoro aj na zapad/BA, kde by ste nas mohli nazivo vypocut Žmurk

Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #43 kedy: 09. August , 2010, 11:47:03 »

no dnes sa nam uz snad podari zrobit teaser na EP, tak snad vecer to tu hodim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 09. August , 2010, 17:02:21 »

tak a je to tu, no snad do konca mesiaca bude EP hotove, zatial mozete popocuvat tento vycuc :)  Na zdravie!

* TEMPLE - teaser.mp3 (2496.88 KB - stiahnuté 182 krát.)
« Posledná zmena: 09. August , 2010, 17:25:26 od musicman1411 » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.