Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:37:56
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Temple  (Prečítané 59566 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #45 kedy: 28. August , 2010, 16:23:45 »

tak ked sa vsetko podari, 1.9. by to malo byt vonku :) tak snad sa bude pacit aspon trochu, samozrejme kritika bude potrebna a vitana :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 28. August , 2010, 16:38:59 »

zas ta poje.... anglančina Bleee  to neviete napísat slovenský text?  alebo snad dojem,že ked to bude v angline,tak sa zahr. labely o to pobijú?  sorry,ale nejak ma to trošku serie  Smútim   Hudba sa mi páči,ale keby to bolo po sk,tak  Žmurk
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 16:41:28 od udry » Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #47 kedy: 28. August , 2010, 16:49:19 »

zas ta poje.... anglančina Bleee  to neviete napísat slovenský text?  alebo snad dojem,že ked to bude v angline,tak sa zahr. labely o to pobijú?  sorry,ale nejak ma to trošku serie  Smútim   Hudba sa mi páči,ale keby to bolo po sk,tak  Žmurk

no udry, jak pre teba :) posledna bonusova skladba je po slovensky, sice do teaseru sa nedala, ale na cd bude, aj ked stylovo no...a sak budes pocut :) prezradim aspon nazov: "Zlomok vecnosti"  Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 28. August , 2010, 16:52:28 »

no udry, jak pre teba :) posledna bonusova skladba je po slovensky, sice do teaseru sa nedala, ale na cd bude, aj ked stylovo no...a sak budes pocut :) prezradim aspon nazov: "Zlomok vecnosti"  Na zdravie!
  :)  Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 28. August , 2010, 17:05:15 »

v podstate je vaša vec ako spievate,ale na druhej strane/ pri dnešnej presýtenosti hudbou/ stavím dve malé pivá,čo dve,stavím tri,že 95% poslucháčov si skor zapamatá po slovensky spievanú skladbu / teraz nemyslím tych,čo riešia zvuk,aparát,bendy,snímače,pražce apod/ a detto je to aj s názvom kapely- napríklad TEPLOMER si viac ludí zapamatá jak Temple  :)
« Posledná zmena: 28. August , 2010, 17:08:53 od udry » Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #50 kedy: 28. August , 2010, 17:11:55 »

v podstate je vaša vec ako spievate,ale na druhej strane/ pri dnešnej presýtenosti hudbou/ stavím dve malé pivá,čo dve,stavím tri,že 95% poslucháčov si skor zapamatá po slovensky spievanú skladbu / teraz nemyslím tych,čo riešia zvuk,aparát,bendy,snímače,pražce apod/ a detto je to aj s názvom kapely- napríklad TEPLOMER si viac ludí zapamatá jak Temple  :)

na slovencinu uz bolo viac komentov, tvoj beriem tiez do uvahy, tu ide skor o to, ze do takehoto stylu hudby si slovencinu akosi neviem predstavit zatial no...resp. nie som asi na to zvyknuty...raz co som pocul polsky prog po polsky znelo to no...neviem...trochu divne, no na druhej strane mozno originalne, zaujimavo...je to na dlhsiu debatu no... Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 29. August , 2010, 11:43:56 »

pripomina mi to universum.. inak dost zly zvuk gitary v tom YT teaseri   Je mi do plaču
edit musel som to vypnut.. je to velmi unavne..
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 11:47:11 od kaolko » Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #52 kedy: 30. August , 2010, 14:04:29 »

pripomina mi to universum.. inak dost zly zvuk gitary v tom YT teaseri   Je mi do plaču
edit musel som to vypnut.. je to velmi unavne..

tak raz, ked sa pojde normalne do studia snad bude lepsi...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #53 kedy: 30. August , 2010, 14:11:32 »

jaj to ste svojpomocne nahrali? tak potom pohoda ked clovek zvazi podmienky..  Zdravíčko a studio teda neni v plane nejak?
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #54 kedy: 30. August , 2010, 16:10:34 »

škoda aspoň bicie mohli ísť do štúdia, tam je rozdiel strašný a s tými gitarami by si mal ešte dačo spraviť :D  Je to frajer
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #55 kedy: 30. August , 2010, 18:17:15 »

jaj to ste svojpomocne nahrali? tak potom pohoda ked clovek zvazi podmienky..  Zdravíčko a studio teda neni v plane nejak?

presne tak, ale ponaucili sme sa z toho dost, ze nabuduce uz jedine do studia, lebo zabilo sa dost casu s tym, a viem, ze ten zvuk nie je nejaky slavny, ale tak som rad, ze konecne po fest dlhom case bude mat kapela aspon nieco v rukach.
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #56 kedy: 30. August , 2010, 18:18:28 »

škoda aspoň bicie mohli ísť do štúdia, tam je rozdiel strašný a s tými gitarami by si mal ešte dačo spraviť :D  Je to frajer

majso volal som ta das tri raz do skusobne, mohol si sa s tym kus pohrat...
Zaznamenané

Adept
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #57 kedy: 30. August , 2010, 19:54:53 »

Pozrel som si vašu kapelu na YTB. Dobre hráte. Dobrý inštrumentalisti. Spevák sem tam pod tónom, ale hluchý nie je, lebo to vie dotiahnuť. Keby hrali takúto muziku v slovenských rádiách, počúval by som to.
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #58 kedy: 31. August , 2010, 22:47:03 »

Pozrel som si vašu kapelu na YTB. Dobre hráte. Dobrý inštrumentalisti. Spevák sem tam pod tónom, ale hluchý nie je, lebo to vie dotiahnuť. Keby hrali takúto muziku v slovenských rádiách, počúval by som to.

diki pekne Žmurk
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #59 kedy: 31. August , 2010, 22:48:45 »

takze, EP je von, zatial dam myspace, da sa aj nejaky rapid, alebo nieco podobne, kto si to bude chciet stiahnut, a samozrejme, keby nahodou si to aj niekto chcel kupit bude sa dat :D

http://www.myspace.com/templeofficial
http://www.sendspace.com/file/gohgbx
« Posledná zmena: 31. August , 2010, 23:01:53 od musicman1411 » Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.