Roli11
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« kedy: 12. Marec , 2007, 08:26:36 » |
|
Zaradil som našu kapelu GAGAS medzi kapely, ale ako si tak postupne na túto stránku zvykám skúsim zavesiť jednu skladbu na popočúvanie a vyjadrenie názorov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Marec , 2007, 08:32:35 » |
|
Hodila by sa ta pesnicka ako soundtrack k mission imposible,alebo k niecomu podobnemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Marec , 2007, 10:16:21 » |
|
dost ma odradil ten uvodny, a ako tak pocuvam dalej, celou skladbou sa nesuci, v mojom ponimani opotrebovany motiv.. edit;nie celou..a zahrate je to technicky pekne..
|
|
« Posledná zmena: 12. Marec , 2007, 10:17:10 od brianlover »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Marec , 2007, 10:20:42 » |
|
Tusim dost dobre to zneje, ale jak to zacalo, tak to skoncilo a ani som si neuvedomil, co sa tam dialo a ci sa tam nieco dialo. Ako nejake intro k comusi vacsiemu... (?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roli11
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. Marec , 2007, 10:25:31 » |
|
Tusim dost dobre to zneje, ale jak to zacalo, tak to skoncilo a ani som si neuvedomil, co sa tam dialo a ci sa tam nieco dialo. Ako nejake intro k comusi vacsiemu... (?)
Je to posledná skladba z CD, ktorá by mala predznamenávať čo bude na ďalšom CD.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roli11
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Marec , 2007, 10:26:42 » |
|
dost ma odradil ten uvodny, a ako tak pocuvam dalej, celou skladbou sa nesuci, v mojom ponimani opotrebovany motiv.. edit;nie celou..a zahrate je to technicky pekne.. No chceli sme ten motív v našom ponímaní troška prerobiť....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. Marec , 2007, 10:57:56 » |
|
ten motiv z uvodu je hrozne znamy..len ani za boha neviem odkial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Marec , 2007, 11:10:31 » |
|
Zaradil som našu kapelu GAGAS medzi kapely, ale ako si tak postupne na túto stránku zvykám skúsim zavesiť jednu skladbu na popočúvanie a vyjadrenie názorov.
Pocuval som uz cely vas album a urcite si zasluzi pozornost. Mimochodom, uz raz mate tu skladbu zavesenu u vas na stranke, takze si ju nemusel nanovo uploadovat sem, stacilo dat link.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roli11
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. Marec , 2007, 11:17:25 » |
|
ten motiv z uvodu je hrozne znamy..len ani za boha neviem odkial Beethoven - Sonáta mesačného svitu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Marec , 2007, 20:45:50 » |
|
Budete ako slovenskí Muse.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Marec , 2007, 21:10:59 » |
|
Velmi sa mi pacila ta skladba... klobuk dole super je ta cast co zacina 2:25
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Marec , 2007, 22:53:27 » |
|
mne sa to velmi pacilo. klasicke postupy su v modernom prevedeni velmi zaujimave. prijemne pocuvanie, viem si predstavit, ze by sa mi pacilo aj cele cd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. Marec , 2007, 10:34:43 » |
|
Rolo 11 páči sa mi to. Hrá to celé živá kapela, alebo je tam aj nejaké MIDI? Počujem tam sláčikové pizzicato...Je to tvoja (vaša) skladba? Ten úvod je strašne známy. Je to veľmi dobre urobené. Pekne sa to rozvíja a graduje. Snáď jediná pripomienka, zmenil by som v priebehu skladby zvuk gitary, napr. v tých vygradovaných pasážach by to chcelo tvrdší zvuk a možno aj kilá na gitare v doprovode...ale možno by to zase tak bolo viac aranžérskey otrepané, ťažko povedať. Treba asi vyskúšať :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roli11
nováčik
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. Marec , 2007, 10:40:26 » |
|
Rolo 11 páči sa mi to. Hrá to celé živá kapela, alebo je tam aj nejaké MIDI? Počujem tam sláčikové pizzicato...Je to tvoja (vaša) skladba? Ten úvod je strašne známy. Je to veľmi dobre urobené. Pekne sa to rozvíja a graduje. Snáď jediná pripomienka, zmenil by som v priebehu skladby zvuk gitary, napr. v tých vygradovaných pasážach by to chcelo tvrdší zvuk a možno aj kilá na gitare v doprovode...ale možno by to zase tak bolo viac aranžérskey otrepané, ťažko povedať. Treba asi vyskúšať :-)
Basa,gitara,bicie naživo - spodky cez MIDI - Sonáta mesačného svitu v našom ponímaní a úprave...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|