Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 18:50:11
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Robertova zbierka  (Prečítané 58300 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #90 kedy: 26. November , 2009, 14:54:00 »

Pozeram, ze mas tam Progyho Strat.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #91 kedy: 26. November , 2009, 14:54:07 »

señor Keller ratcaster

ty jo to moze byt fajn :) ake snimace tam mas? a telo je z akeho dreva? Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #92 kedy: 26. November , 2009, 14:57:05 »

Pozeram, ze mas tam Progyho Strat.

Ten uz medzitym zmenil 2 majitelov. Bavím sa skvele To je asi najobchytavanejsia gitara v Bratislave.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #93 kedy: 26. November , 2009, 15:03:21 »

to su panske gitary, kedze sme s robom susedia mal som moznost sahnut si (na gitary), skoda ze neviem hrat, viac by som si to s nimi uzil  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #94 kedy: 26. November , 2009, 15:16:19 »

...pekne, pekne Roberto  Na zdravie! ...co je zac ten svetly Les Paul, ma hlavu jak Deluxe, co tam mas za snimace ??
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #95 kedy: 26. November , 2009, 15:22:25 »

pekna zbierka. napohlad je najkrajsi pre mna ten bledy strat. Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #96 kedy: 26. November , 2009, 15:24:18 »

...pekne, pekne Roberto  Na zdravie! ...co je zac ten svetly Les Paul, ma hlavu jak Deluxe, co tam mas za snimace ??

To aj je byvaly Deluxe neskora 74ka/skora 75ka este s mahagonovym krkom. Je prefrezovany na humbuckery, kedze Robertovi v nom uplne nesadli ani povodne minihumbuckery ani P90. Tymto sa zhostujem ulohy jeho hovorcu. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #97 kedy: 26. November , 2009, 15:29:35 »

Ja len dodám že je to fasa gitara. Aspoň mne sa na nej výborne hralo, zvuk pochopiteľne nekompromisný.
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #98 kedy: 26. November , 2009, 15:31:23 »

To aj je byvaly Deluxe neskora 74ka/skora 75ka este s mahagonovym krkom. Je prefrezovany na humbuckery, kedze Robertovi v nom uplne nesadli ani povodne minihumbuckery ani P90. Tymto sa zhostujem ulohy jeho hovorcu. Bavím sa skvele

...aha, dik progi  :)
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #99 kedy: 26. November , 2009, 15:32:45 »

Ja len dodám že je to fasa gitara. Aspoň mne sa na nej výborne hralo, zvuk pochopiteľne nekompromisný.

U tychto rocnikov nie je o com. Rozdiely samozrejme su, ale vseobecne plati, ze su bud velmi dobre alebo vyborne. :)
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #100 kedy: 26. November , 2009, 15:37:54 »

U tychto rocnikov nie je o com. Rozdiely samozrejme su, ale vseobecne plati, ze su bud velmi dobre alebo vyborne. :)

Strašne sa mi páčila aj nasucho, s robertovym setupom (hrubé struny) som si na nej hral ako na akustike  :D :D  .
Zaznamenané
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #101 kedy: 26. November , 2009, 15:38:39 »

ocuvaj hovorca, ked si uz ten hovorca - a to mu niekto zoskrabal lak alebo bol nebodaj takyto naturalnyj od vyroby?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #102 kedy: 26. November , 2009, 15:39:19 »

ocuvaj hovorca, ked si uz ten hovorca - a to mu niekto zoskrabal lak alebo bol nebodaj takyto naturalnyj od vyroby?

Naturalny. Robili aj taketo.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #103 kedy: 26. November , 2009, 15:56:11 »

... Je prefrezovany na humbuckery, kedze Robertovi v nom uplne nesadli ani povodne minihumbuckery ani P90. ...

ja ze prefrezovavalo sa ked boli ludia este hlupi  Bavím sa skvele a ono sa to robi este aj dnes  Popiskujem si
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #104 kedy: 26. November , 2009, 15:58:36 »

ja ze prefrezovavalo sa ked boli ludia este hlupi  Bavím sa skvele a ono sa to robi este aj dnes  Popiskujem si

Tak ked vsetci by chceli mat gain a pohodlne si hrat. Popiskujem si
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.