Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 25. November , 2008, 12:50:55 » |
|
hovno - vsetci hraju brnkatkom, lebo v auparku ich nemaju, kedze ich vsetci vykupili. pice a ja jediny mam hrat teraz prstami ? ved to ta nauci pocas koncertu hadzat do rozvasneneho davu brnkatka. urcite si to robil ako yngwie a teraz nemas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 25. November , 2008, 13:03:52 » |
|
rastik to robi teraz naopak, vyleze na podium a zacne si od divakov pytat brnkatka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 25. November , 2008, 13:17:13 » |
|
rastik to robi teraz naopak, vyleze na podium a zacne si od divakov pytat brnkatka aj to som uz zazil na koncerte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 29. November , 2008, 09:30:46 » |
|
ja som si tam kupil minule kufor na vecko za 2 litre to je celkom slusne na tvrdy kufor na vidle nemyslite?..a nahodou bol tam aj normalny predavac konecne,ziadne jeble otazky ani nafukany nebol.. len na tablet mi nezostalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 29. November , 2008, 10:41:04 » |
|
uz sa nepamatam, ale 1 colnik ho nechce preclit co uz s tym... to myslis vazne ? ved muziker je velka firma aj dunlop, tak jako je to mozne ? keby si to posielali dvaja sukronici tak pochopim, ale muziker to nema kvoli tomu, ze to nechcu preclit ? ako preco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 29. November , 2008, 10:41:56 » |
|
kapitalizmus si nevybera!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 29. November , 2008, 10:56:39 » |
|
Kapitalizmus sa vracia k socializmu a ani o tom nevie. /alebo nechce vediet?/ Byrokracia,centralizmus,učelové zakony,klientelizmus,atd. To tu už všetko bolo a velmi sa to isty čas odsudzovalo. A ajhľa,nenapadne je to spät.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 29. November , 2008, 11:06:34 » |
|
prisiel som do muzikera ze chcem kabel so zakoncenim jag a na druhej strane samec a on sa ma pyta co je to samec .....vysvetlil som mu a povedal ze nemaju tak som isiel do mady objednal si ho a fuck off muziker
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 29. November , 2008, 11:07:39 » |
|
ja by som sa tiez spytal, co myslis samcom... co si myslel samcom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 29. November , 2008, 11:09:06 » |
|
a co je jag?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 29. November , 2008, 11:14:07 » |
|
samec je cannon podla mojich skromnych elektrickarskych vedomosti ale mozno sa mylim....v tom momente ma ale cannon nenapadol a spravil zo mna debila ako to vedia len v muzikeri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 29. November , 2008, 11:17:27 » |
|
samec je cannon podla mojich skromnych elektrickarskych vedomosti ale mozno sa mylim....v tom momente ma ale cannon nenapadol a spravil zo mna debila ako to vedia len v muzikeri Ale aj to je blbý výraz,lebo cannon je asi niečo iné ako si chcel.Predpokladám že to mal byť XLR.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 29. November , 2008, 11:19:24 » |
|
Ale aj to je blbý výraz,lebo cannon je asi niečo iné ako si chcel.Predpokladám že to mal byť XLR.
sem az moje vedomosti nesiahaju ...ale tusim ano XLR spominal potom tipek v made....potreboval som kabel na prepojenie mixpultu ten samec a bedne jag
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 29. November , 2008, 11:20:06 » |
|
ale XLR su dva druhy, samec a samica....... co to je ten jag?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 29. November , 2008, 11:20:57 » |
|
sem az moje vedomosti nesiahaju ...ale tusim ano XLR spominal potom tipek v made....potreboval som kabel na prepojenie mixpultu ten samec a bedne jag myslíš jack?Ako býva na gitare?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|