Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 00:00:07
Strán: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 57 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Muziker - Aupark, Bratislava  (Prečítané 240040 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #720 kedy: 14. Október , 2011, 19:54:54 »

ak si si kupil orange 4X12 tak to je sto pro UK.. jedina china su tie male odjebky co robia vo formate 1X12 alebo co to bolo.. velke 4X12 nie su ziadna z nich china

Taka britska legenda a uz aj to je v Cine. Si si isty, ze len tie male? Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #721 kedy: 26. Október , 2011, 12:38:52 »

komu sa nechce citat, prispevok ma len tu pointu, ze velka spokojnost s jednanim a pristupom a chcel som pochvalit takto verejne.

kto sledoval temu efekty a inzerciu, vie, ze som minuly tyzden trochu spekuloval ohladne domaceho hrania. siel som spekulovat aj do Muzikeru a dosiel som tam tak napochytro a v zhone zobral domov (a zaplatil) Line6 expres fazulu.
V ten vecer ma chalani ochotne nechali si to poskusat, ked bolo 21:00, slusne ma vyhodili. Spytal som sa, ci sa to bude dat vratit, ak by sa mi to nelubilo, na co som dostal odpoved, ze lepsie vymenit za nieco ine (kamos pravnik mi objasnil, ze podla zakona narok na vratenie tovaru a penazi neexistuje, pokial sa nakupovalo v kamennom obchode).
Dalsi den som prisiel a poskusal som si dalsie dva lacne multiefekty, znovu prikladna ochota + ma tiez odhovarali, ze to hra vsetko napicu a ked, tak mam zobrat Pandoru MINI. Ta v ten vecer nebola na sklade, takze mi povedali, nech si ten Line6 zatial necham a potom to vymenime.
Nakoniec som kupil od Pistu zvukovku, takze som tam dosiel naposledy, ze si ten Line6 neprosim. Reakcia bola akurat smutne tvare, ze ci naozaj nechcem za nieco vymenit, ze by to bol pekny den. Vysvetlil som, ze netreba, na co chalan bez problemov sadol na comp a vypytal si kartu a vratil mi na nu peniaze (to aby ste vedeli, ze forma platby musi byt dodrzana). Odchadzal som spokojny a rad sa zas vratim.
« Posledná zmena: 27. Október , 2011, 17:33:37 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #722 kedy: 11. November , 2011, 22:28:02 »

Tak pridam relativne cerstvu skusenost s muzikerom v auparku v KE, bol som sa pozriet ako to tam vyzera, pristup predavacov velmi pozitivny, ci uz len ked som ocumoval basy (opytal sa ma ci s niecim pomoze pripadne ci si nieco nechcem vyskusat a ochotne ma nechal vyskusat si hocico :) ), alebo aj ked som si bol kupit struny na basu, ked sa snazil najst to co som chcel (nakoniec nemali, ale snazili sa :) ) takze hodnotim velmi pozitivne a tesim sa ked si tam pojdem uz nieco vaznejsie kupit! :)
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
Star_B
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #723 kedy: 11. December , 2011, 21:12:08 »

Páni. No v BA to nieje žiadna sláva. Nerád tam chodím, kvôli tomu personálnemu prístupu. Tak som si u nich objednal Fender JBass a však idem si vyskúšať niečo podobné už keď som tu. Prídem za ním, že by som si chcel vyskúšať Fender celkovo proste len tak z nudy dá sa povedať. Ako samozrejme mi dal do ruky SX Precision, pričom som mu povedal, že evidentne o ňu nemám záujem. No keď som chytil ten JBass neskôr do ruky som myslel že ma porazí. Tej base niečo proste bolo. Tóny na G-čku sa od 9teho pražca neozývali. Z Muzikeru si nechám veľmi nerád poradiť, pretože poradia marketingovo len aby sa zbavili tovaru.
Zaznamenané
DominicK
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #724 kedy: 11. December , 2011, 21:24:46 »

Tak pridam relativne cerstvu skusenost s muzikerom v auparku v KE, bol som sa pozriet ako to tam vyzera, pristup predavacov velmi pozitivny, ci uz len ked som ocumoval basy (opytal sa ma ci s niecim pomoze pripadne ci si nieco nechcem vyskusat a ochotne ma nechal vyskusat si hocico :) ), alebo aj ked som si bol kupit struny na basu, ked sa snazil najst to co som chcel (nakoniec nemali, ale snazili sa :) ) takze hodnotim velmi pozitivne a tesim sa ked si tam pojdem uz nieco vaznejsie kupit! :)

mne tam len vadia deti, ktore tam behaju a buchaju si s palickami po el. bicich, klaviroch atd...
Zaznamenané
olko
pravidelný návštevník

\m/

« Odpoveď #725 kedy: 11. December , 2011, 21:42:05 »

mne tam len vadia deti, ktore tam behaju a buchaju si s palickami po el. bicich, klaviroch atd...

tak pravda to je otravne, ked som tam bol hral tam justinko 13 rocny a 12stky si ho tocili na iPhoniky, ale ako samotnej predajni a predavacom nemam co vytknut, paci sa mi ich pristup :)

len by ma zaujimalo ci ich to po chvilke nebude stvat to s tymi deckami  Popiskujem si
Zaznamenané

Primarne basak.

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #726 kedy: 11. December , 2011, 21:55:06 »

pirtom vy vsetci tam chodite hrat enter sandman ze?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

DominicK
pravidelný návštevník

« Odpoveď #727 kedy: 11. December , 2011, 21:58:34 »

pirtom vy vsetci tam chodite hrat enter sandman ze?  Bavím sa skvele

raz v zivote som skusal nastroje v hudobninach, z jednych som odisiel, v dalsich uz aj kupil gitaru... a to som mal 12 a bol som tam s otcom  ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #728 kedy: 11. December , 2011, 21:59:03 »

pripadne otazka - prosim vas ktora z tychto gitar je v drop C
Zaznamenané

olko
pravidelný návštevník

\m/

« Odpoveď #729 kedy: 11. December , 2011, 22:34:18 »

prekvapivo nie, v drop ladeniach nezvyknem hravat k tomu som prekonvertoval primarne na basu, bol som si tam kupit vtedy struny a chcel som si aspon skusit aky zvuk ma P-bass nazivo a ako som uz povedal, personal je fakt ustretovy :)

nechodim tam kazdy den alebo tyzden, nie som clovek ktory by tam vedel prist vyskusat a len tak odist s tym ze som tam po nic nesiel Žmurk
Zaznamenané

Primarne basak.

DominicK
pravidelný návštevník

« Odpoveď #730 kedy: 11. December , 2011, 22:37:55 »

Citácia
nechodim tam kazdy den alebo tyzden, nie som clovek ktory by tam vedel prist vyskusat a len tak odist s tym ze som tam po nic nesiel  Žmurk

presne, ale ked tam uz kvoli niecomu idem, tak sa aspon poobzeram co nove maju :)
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #731 kedy: 11. December , 2011, 23:56:49 »

len by ma zaujimalo ci ich to po chvilke nebude stvat to s tymi deckami  Popiskujem si

Tak to si nevidel, čo robia gipsy kids v predajni kytary.cz v Brně (na predajni majú minimálne 500 gitár/bás/akustík)... chodia im tam každý deň na celé hodiny.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #732 kedy: 12. December , 2011, 12:46:34 »

Tak to si nevidel, čo robia gipsy kids v predajni kytary.cz v Brně (na predajni majú minimálne 500 gitár/bás/akustík)... chodia im tam každý deň na celé hodiny.

Zavsivavia im gitary. By som odtial nic nekupil uz...  Bleee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #733 kedy: 12. December , 2011, 13:53:10 »

Zavsivavia im gitary. By som odtial nic nekupil uz...  Bleee

ked budu brnkat v obchode na gitary, nebudu fetovat toluen na ulici za ten cas a este nakoniec z nich mozno aj nieco bude. treba mysliet otvorene a v suvislostiach  Cmuk chlapci
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #734 kedy: 12. December , 2011, 14:03:36 »

ked budu brnkat v obchode na gitary, nebudu fetovat toluen na ulici za ten cas a este nakoniec z nich mozno aj nieco bude. treba mysliet otvorene a v suvislostiach  Cmuk chlapci

Pekne vsetko, len vysvetli to tym zlym podnikatelom, ktorym to urcite vadi, ked sa im po obchode obsmietaju hordy ciganciat a smudlaju im gitary.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 57 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.