beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 26. Marec , 2007, 13:51:28 » |
|
Kedze texty nikdy nepocuvam, nedosiel mi ziaden for. Celkom dobre zahrata a zaspievana skladba, ktoru poznam aj z radia. Skladba sa mi celkom paci aj v originale, aj v tejto verzii. Plus priebane solo, ktore to spati... A to som vzdy myslel, ze mam zmysel pre humor . Nerob sa, ze si suchar!!! Zas taky stary nie si Mali by sme dat pivo na 1 aprila - nieco by som na teba vymyslel na otestovanie nezmyslu pre humor.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 26. Marec , 2007, 14:17:18 » |
|
Plus priebane solo, ktore to spati... A to som vzdy myslel, ze mam zmysel pre humor . no ja mam taky pocit,ze to bolo tak zahrane zamerne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 26. Marec , 2007, 14:31:20 » |
|
Rastis, komu niet rady, tomu niet pomoci Vypocuj si aj text a uvidis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 26. Marec , 2007, 14:37:30 » |
|
no ja mam taky pocit,ze to bolo tak zahrane zamerne... To je mi jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 26. Marec , 2007, 14:37:52 » |
|
Rastis, komu niet rady, tomu niet pomoci Vypocuj si aj text a uvidis. Estezeco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 26. Marec , 2007, 14:40:04 » |
|
Rastis, prepac, mozem?.... Ludia zlati, toto je zjavne prazentacia Rastisovho svojsky vycizolovaneho zmyslu pre srandu!!! Je sice skutocne svojsky ale srandu treba rozvyjat vo vsetkych jej viac ci menejludskych podobach. Dufam ze som to pochopil Ratisu.
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 26. Marec , 2007, 14:48:40 » |
|
Mne sa ta pesnicka pacila. Aj text, tiez mam taky pocit casto z ultramega higainovych monstier, ze tam clovek viac toci potakmi a vsakovakymi korekciami namiesto hrania. Aj to chrcanie ako stary pes ma pobavilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 26. Marec , 2007, 14:52:23 » |
|
Mne sa ta pesnicka pacila. Aj text, tiez mam taky pocit casto z ultramega higainovych monstier, ze tam clovek viac toci potakmi a vsakovakymi korekciami namiesto hrania. Aj to chrcanie ako stary pes ma pobavilo. veru, veru, :-))) ako hovori pan Hladík často "je to v těch proklatejch pazourách" )))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 26. Marec , 2007, 14:59:58 » |
|
veru, veru, :-))) ako hovori pan Hladík často "je to v těch proklatejch pazourách" ))) Vzdy .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. Marec , 2007, 10:55:19 » |
|
skvele len tak dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. Marec , 2007, 18:40:03 » |
|
Dobré! Mám obavy, či si to vieš vôbec nastaviť
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Mejmo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. Marec , 2007, 21:56:45 » |
|
10 / 10
mne tato pesnicka (original) leze paradne na nervy, lebo to tocia od rana do vecera v radiu. Toto je megaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 28. Marec , 2007, 08:54:31 » |
|
yesfan, ty si ma skoro dorazil tým sólom.. Čakal som, čo sa z toho nastavovania v texte vykľuje, ale až toto som nečakal. Dobrý nápad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 30. Marec , 2007, 09:58:36 » |
|
yesfan, ty si ma skoro dorazil tým sólom.. Čakal som, čo sa z toho nastavovania v texte vykľuje, ale až toto som nečakal. Dobrý nápad. ja som si tiez bohorovne myslel, ze tu mesu nastavim, ale.... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 30. Marec , 2007, 10:17:22 » |
|
yesfan, ty si ma skoro dorazil tým sólom.. Čakal som, čo sa z toho nastavovania v texte vykľuje, ale až toto som nečakal. Dobrý nápad. ja som si tiez bohorovne myslel, ze tu mesu nastavim, ale.... :-) Takze takto zneju tie slavne Mesa aparaty, konecne viem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|