styrioci
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 18. Apríl , 2012, 10:52:37 » |
|
pokial si dobre pametam, tak karol spominal stratu zaruky pri babrani s ampom, to je hlavne riziko. povymienas tam lampy, nepomoze to, odnesies to do shopu a nejaky curbes ti povie ze si to uz mal otvorene a dovidenia?
toto je blbost, lampy su spotrebka a na tie je zaruka 3 mesiace, okrem ineho lampy vies vymenit aj bez vybratia ampu z krabice. ci akoze kvoli prelampovaniu treba ist do shopu pokial je amp v zaruke aby som o nu neprisiel?
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2012, 10:52:58 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:09:21 » |
|
a v aute sa vrtas zatoze otcovia sa vrtavali v skodovkach? skor z toho dovodu, ze si to spravim sam, lepsie a zadarmo
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:10:38 » |
|
kubog: okej, tak ked sa chytat za slovicka, tak: ako jeden extremny pripad a mozem ti povedat mnoho dalsich kde to bez demontaze dalsich veci nespravis tu slo o pointu, ze nie kazdy sa v tom musi vediet/chciet vrtat. ale chapem, kutilstvo ako narodny sport nasich otcov je velmi silny odkaz 4oci: ja som tiez prelampoval v zaruke, ved kto by to posielal lodou do USA ja to neobhajujem ze sa do toho nesmie sahnut, ale chapem niekoho kto sa o svoju zaruku boji. sam karol tu svojho casu pisal o trabloch so zarukou a lampach (konkretne pri tej mese), tak som si to mozno cele zle zapametal iggy: cenim si ze si prisiel tuto debatu rozseknut, ale netrafil si pointu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:13:51 » |
|
kubog: okej, tak ked sa chytat za slovicka, tak: ako jeden extremny pripad a mozem ti povedat mnoho dalsich kde to bez demontaze dalsich veci nespravis tu slo o pointu, ze nie kazdy sa v tom musi vediet/chciet vrtat. ale chapem, kutilstvo ako narodny sport nasich otcov je velmi silny odkaz Boze pista Prepac, ale skusit ci je vyhorena poistka, alebo je vadna preampovka je naozaj najmenej, a takyto swap lamp je ako vymienanie strun na gitare a za tym si stojim Ked sa niekto potrebuje s kazdou chujovinou jebat do obchodu tak to je jeho vec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:16:53 » |
|
mozem ta ubezpecit ze ja k tomu pristupujem rovnako ako pises ty. teda nevrtam v tom ja ale nosim to brdovi, zaruka nezaruka ale su aj iny, ktori no ... a ich som sa snazil jakz takz obhajit sypem si popol na hlavu
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:17:13 » |
|
cenim si ze si prisiel tuto debatu rozseknut, ale netrafil si pointu a neni pointa, ze vymenit lampy/poistky zvladne aj uplny debil a tie aparaty su vsetky robene tak, ze s touto udrzbou sa pocita, a preto nemoze mat vplyv na zaruku? inak je mi to samozrejme jedno, prokrastinujem
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:19:49 » |
|
mozem ta ubezpecit ze ja k tomu pristupujem rovnako ako pises ty. teda nevrtam v tom ja ale nosim to brdovi, zaruka nezaruka ale su aj iny, ktori no ... a ich som sa snazil jakz takz obhajit sypem si popol na hlavu Ved ok ja o tom nikoho nepresviedcam, to je na kazdom ako to vyriesi Peace
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ernest Zimke
nováčik
Príspevkov: 35
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 18. Apríl , 2012, 11:58:10 » |
|
sa stavim ze vsetkym to ochadza kvoli lampam.. normalne by som dal ruku do ohna za to ze aj v kolarovom aj sebanovom aj mojom a aj tuto chlapcovom pripade to bolo kvoli lampam.. sa mi zda ze odkedy presedlala mesa na JJ preampovky tak stale viac ludi ma problemy
Mesa nevyrába vlastné lampy, iba si podľa špecifických parametrov vyberá z produkcie ostatných. Majú tam na to robota, ktorý preveruje tuším sedem vlastností každého kusu. A btw, keď sú vnútri kondíky a rezistory "mesa usa" tak dosť pochybujem, že na lampy budú kašľať.
|
|
|
Zaznamenané
|
Kto hľadá, možno nenájde, ale aspoň pre to niečo robí.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:00:03 » |
|
kubo, este som sa na koncertoch nestretol so ziadnym gitaristom, ktory by nosil nahradne lampy. ty ano?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:00:21 » |
|
toto je blbost, lampy su spotrebka a na tie je zaruka 3 mesiace, okrem ineho lampy vies vymenit aj bez vybratia ampu z krabice. ci akoze kvoli prelampovaniu treba ist do shopu pokial je amp v zaruke aby som o nu neprisiel?
najblizsie az budes v BA to mozes skusit si zlomis ruku pri tom ti garantujem take je to male
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:03:36 » |
|
kubo, este som sa na koncertoch nestretol so ziadnym gitaristom, ktory by nosil nahradne lampy. ty ano? Samozrejme. Poistky detto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:21:14 » |
|
Samozrejme. Poistky detto.
a kto to bol ak mozem vediet? (len zartujem) ja sice len prilezitostny koncertny hrac, ale takych 30 akcii som mozno odohral a veru, nevidel som nikoho este behat s nahradnymi lampami
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2012, 12:21:43 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:41:47 » |
|
ja si veru nosim aj nahradne repraky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 18. Apríl , 2012, 12:47:55 » |
|
nahodou mne minule aparat pripadal nejaky zdochnuty, tak som prehodil lampy za stare tesly zo suflika. pomohlo, ale nemal som uz 100% istotu, tak som tie vybrate pekne zobral spolu s dalsimi preampovkami so sebou a takto som ich povlacil v kufri od gitary po troch koncertoch. ale nestretol som nikde misa kola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 18. Apríl , 2012, 13:40:12 » |
|
najblizsie az budes v BA to mozes skusit si zlomis ruku pri tom ti garantujem take je to male Takze to si na tom zazraku ani nemozes sam vymenit lampy? Netreba aj na zastrcenie do siete pritomnost technika?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|