ostatny koncert v MMC bol velka parada, povedal by som, ze jeden z najlepsich Fermata live, co som videl. maestro posobi na podiu o 20 rokov mladsie a tak dobru a uvolnenu hru si ani nepamatam, kedy som nazivo u Fermaty videl.
mlada krev v kapele robi zazraky a maestrovi to evidentne prospieva.
ked som ich videl naposeldy v 2018, to bolo kusok po Fedorovom odchode, tak som nevedel stravit noveho virtuozne ladeneho basaka, akosi mi to prislo priam neuctive.
ale teraz rytmika Teo / Tamas Belicza bol strasny naklad, takto naslapani neboli ani legendarni Jaro / Zelenak a ani Freso / Olah.
a tunak nas kamarat Killo sa tiez predviedol len v tom najlepsom svetle

...a že kua!!!!
Nejak ma to nelákalo ísť pozrieť na koncert. Ale po tomto príspevku som pozrel či ešte budú koncerty a našiel som jeden v Banskej Štiavnici, čo mám hneď za rohom. Prestávky Fermaty zvyknú byť +- 10 rokov,...takže teoreticky na tom ďalšom by mohol mať Griglák cca 80 rokov, čo by už nemusel byť úplne že vo forme...
A teda že to bol veľmi pekný koncert, všetko bolo tak ako Rastis napísal. Celkovo zvuk kapely bol fasa. Griglák mal taký krásny zvuk a tón..., sladký ako med a tak ako s ním vie pracovať, držať, ohýbať,...to vie asi ozaj iba on. No užil som si to brutálne!
Fasa, že zahrali aj dve staršie veci, hneď na začiatku z albumu Huascaran I a úplne na konci z albumu Generation song vina del mar, kde bolo na konci také sólo na klávesoch, že hotovo!!!
Mal Gibson LP a PRS, aparát som dobre nevidel, bol tam nejaký rack, neidentifikoval som čo tam mal, možno to bol nejaký fractal, neviem. Postavené to mal na dvoch bedničkách, asi 1x12", ktoré mali vpravo hore nápis asi "mesa". Ale či to boli normálne git bedne alebo frfr z toho asi fractala, ozaj netuším.
Ľúbilo sa mi ako Griglák počas záverečného standing ovation zaprial nízke ceny potravín do nového roku