lacrosse
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 24. Máj , 2007, 13:26:17 » |
|
a ten novy next neni dobry???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 24. Máj , 2007, 13:29:15 » |
|
Mam rad všetky./ CD-čka aj š....y/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 24. Máj , 2007, 13:29:54 » |
|
Vsetky su dobre. Simile mam najmenej rad ako celok - su tam vynikajuce Dr.Gamow, Psie Boogie a Hrdzovlasá, ale ostatne ma moc nebavi a na Amsterdam som alergicky ?). Zvukovo, invencne aj herne mam oblubene Piesne z hol, na Huascarane milujem tu pasaz s violoncelom, ta melodia co sa tam potom aj spieva je fakt krasna. X mam rad cely, ako je. No a Vina Del Mar z Generation je absolutny vrchol, aj s Berkovym solom na syntak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Máj , 2007, 13:30:15 » |
|
a ten novy next neni dobry???
Kup si a zistiš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 31. Máj , 2007, 17:34:15 » |
|
no akurat mi dosla domov ad libitu´m fermata a piesen z hol...a som uplne hotovi..uzasne..hlavne fermata(album)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 31. Máj , 2007, 17:40:14 » |
|
Dosla ti domov cez kabel do kompu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 31. Máj , 2007, 17:46:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 10. Október , 2007, 07:57:57 » |
|
. . . dlho zhanam cd "biela planeta" a "generation". . . tieto dva alba mam iba na kazetach . . . . . da sa to este nejak zohnat? poradte ak viete . . . Ja mam najradsej dunajsku, bielu a generation . . . . kazdy jeden nastroj super . . . uplne uzasne tam hral Olah, krasne drobnosti, jak med, jak med . . . neopakovatelne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. Október , 2007, 12:06:40 » |
|
. . . uplne uzasne tam hral Olah...
skoda ho. jeho hra ma bavila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. Október , 2007, 12:14:05 » |
|
inak chcel som napisat, ze vsak si tie albumy kup a podpor legendu, ale akosi to neni az tak jednoduche od stola... bielu planetu a generation mam iba na LP, co je sice lepsie ako MC, ale iba do tej miery, ze nemam LPfon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 10. Október , 2007, 13:33:13 » |
|
inak chcel som napisat, ze vsak si tie albumy kup a podpor legendu, ale akosi to neni az tak jednoduche od stola... bielu planetu a generation mam iba na LP, co je sice lepsie ako MC, ale iba do tej miery, ze nemam LPfon do CD playera si neskusal vopchat? vsak si dajaky kutil, uprav to na spravne rozmery...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 10. Október , 2007, 13:51:54 » |
|
v kazdom pripade by mohli mat v sekcii obchod na fermate strankach trochu viac obchodnickej profesionality...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 10. Október , 2007, 14:44:05 » |
|
v kazdom pripade by mohli mat v sekcii obchod na fermate strankach trochu viac obchodnickej profesionality...
Presne tak. Mám s tým svoju skúsenosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 15. Október , 2007, 11:02:07 » |
|
inak chcel som napisat, ze vsak si tie albumy kup a podpor legendu, ale akosi to neni az tak jednoduche od stola... bielu planetu a generation mam iba na LP, co je sice lepsie ako MC, ale iba do tej miery, ze nemam LPfon . . . . jasne kupim . . . chcem originaly . . . ostatnu Fermatu mam originalnu na CD, ale tuto uchilku mam jedine s Fermatou . . . . . . . prve 4 a posledne 2 albumy sa daju kupit . . . Simile alebo Real Time, uz neviem ktory, som zohnal v Budapesti v nejakom bazari . . . ten druhy na Levickom jarmoku vo vykupe starych CD hned vedla stanku s burcakom . . . ale tieto dva ani za boha . . . . . . myslim, ze o Fermatu je zaujem aj v malych mestach a ludia zhanaju veci, pridu na koncert. . . "menezment" by mohol byt silnejsi . . . predaj podpisu za 100Sk a album za 300 to je smiesne a horsie ako nic . . .a este saskarna s prevodom penazi na ucet . . . . myslim, ze by vedela zarabat peniaze aj dnes . . . Led Zeppelin maju 9 studiovych albumov, na ktorych kseftia do dnes. . . . same remastre a neviem uz ako a kolky krat zdigitalizovane nahravky a zopar nevidanych veci . . . nepodstatne drobnosti, ale potesia . . . . maju len trochu mutit, ale drzia sa tym v povedomi . . . . a ked este viem, ze to je z Pageovej iniciativy a ze sa na tom aj osobne podielal alebo sa o tom aspon len niekde pise, ze to tak je, tak si to urcite kupim . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479