Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 17:41:13
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater - S y s t e m a t i c C h a o s - 2007 -  (Prečítané 42727 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #150 kedy: 16. Jún , 2008, 08:26:10 »

aj s odstupom casu zaspavam pri skladbe repeatance...uz len ked vyslovim ten nazov, tak ma berie na spanok   Bavím sa skvele
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #151 kedy: 16. Jún , 2008, 09:01:50 »

Ten album nema slabe miesto!!!  Som metlak Som metlak Som metlak

Bravooo

jj, podla mna je slaby uplne cely :)
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #152 kedy: 16. Jún , 2008, 09:05:52 »

jj, podla mna je slaby uplne cely :)

pokazili sa, ked z kapely odisiel otto weiter
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #153 kedy: 16. Jún , 2008, 09:06:24 »

neviem či je naj na podiach ale určite je najnudnejšia...umenie nieje šport a oni su len šport tak ako trikmi naefektovny film bez pointy
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #154 kedy: 16. Jún , 2008, 09:08:59 »

neviem či je naj na podiach ale určite je najnudnejšia...umenie nieje šport a oni su len šport tak ako trikmi naefektovny film bez pointy

to vravim aj silasovi a on furt ze je to dobre  Bavím sa skvele ich hudba spociva v tom ze ukazuju co sa za celu dobu studia naucili. je to predvadzanie technicky narocnych postupov. Zdravíčko
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #155 kedy: 16. Jún , 2008, 09:09:21 »

Asi sa opakujem, ale od DT su najnudnejsie covery inych interpretov. Nic nemoze byt potom menej nudne  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #156 kedy: 16. Jún , 2008, 09:13:02 »

to vravim aj silasovi a on furt ze je to dobre  Bavím sa skvele ich hudba spociva v tom ze ukazuju co sa za celu dobu studia naucili. je to predvadzanie technicky narocnych postupov. Zdravíčko
a oto v hudbe nejde technika ma vychadzat z emocii nie že cvičiš ako chuj...ja ich nemusim hraju dobre ale.....chod na statu Q a budeš saa bavit ...ked som bol na purplov cely koncert som presedel na pive ...na dream idem rovno na pivo a je to lacnejšie
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #157 kedy: 16. Jún , 2008, 09:15:02 »

Asi sa opakujem, ale od DT su najnudnejsie covery inych interpretov. Nic nemoze byt potom menej nudne  Na zdravie!

Asi musim suhlasit, ako sa nad tym zamyslam. DT mam rad, aj covery od nich som si vzdy rad vypocul, ale to pocietocne nadsenie pri zhanani neskor pocas pocuvania vacsinou velmi rychlo opadlo. Ci uz to bolo prisernym spevom alebo chladnym akademickym prevedenim - hovorim o coveroch hranych na zivo (metallica, iron maiden...). Neznelo to ako hudba, ale ako rozcvicka hudobnikov. :D Tie studiove z Change Of Season sa mi pacia, tie su super.  :)
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #158 kedy: 16. Jún , 2008, 09:15:23 »

a oto v hudbe nejde technika ma vychadzat z emocii nie že cvičiš ako chuj...ja ich nemusim hraju dobre ale.....chod na statu Q a budeš saa bavit ...ked som bol na purplov cely koncert som presedel na pive ...na dream idem rovno na pivo a je to lacnejšie

rozmyslam nad tym, silas ma volny listok...len vsetko nieco stoji Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #159 kedy: 16. Jún , 2008, 09:23:50 »

tam chod padne ti sanka vynikajuca zabava,každy kto ich videl bol nadšeny 2hodiny zabavy s vybornym zvukom
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #160 kedy: 16. Jún , 2008, 09:25:49 »

Tak jest  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #161 kedy: 16. Jún , 2008, 09:29:30 »

keby sa aspon DT zhulili a najebkali a preskakovali na podiu ako kedisi Jacko P..bola by to zabava viac špiny do hrania, spevak nesmie stat ako tromboš Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. Jún , 2008, 09:33:34 od joe » Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #162 kedy: 16. Jún , 2008, 09:46:22 »

idem na status quo...obetoval som koli tomu aj Judas Priest.....videl som purplov 2-krat....ale ked raz uvidim Dream Theater a zahraju Stream Of Consciousness....best song in the universe....tak sa rozplacem jak male decko lebo je to najlepsia kapela na svete ktorej kazdy jeden song je preplneny emociami a neskutocnou hracskou kvalitou.....
systematic chaos je podla mna vynikajuci album ale treba priznat ze v niektorych skladbach sa uz trocha vykradaju...ale songy ako ministry of lost souls, forsaken, ci dark eternal night su bomby
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #163 kedy: 16. Jún , 2008, 09:49:25 »

mas svoj  nazor a oto ide..každemu sa može pačit ine.....
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #164 kedy: 16. Jún , 2008, 13:27:12 »

ja ze tato tema je uz zmazana... heeej - admini - robte s tym nieco !
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.