django
nováčik
Príspevkov: 18
´´les yeux noirs´´
|
|
« kedy: 30. Apríl , 2007, 06:37:01 » |
|
...servus...Dream Theater je opät tu ... pocul som uz The Dark Eternal Night ...da sa najst na youtube.... eeeeeeyy uz akeee M ä s o .... ...priatelia to si treba vypocut...Petrucci ma novy zvuk p e c k a ... je to dost tvrde az sa mi tam Labrie-ho hlas nehodi .... sak mu nan dali za tatru efektov... hehe dobreeee to je .... uz ake zmeny ... 1. In The Presence of Enemies Pt.1 (9:00) 2. Forsaken (5:36) 3. Constant Motion (6:55) 4. The Dark Eternal Night (8:51) 5. Repentance (10:43) 6. Prophets Of War (6:01) 7. The Ministry of Lost Souls (14:57) 8. In The Presence of Enemies Pt.2 (16:38)
|
|
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2007, 06:38:47 od django »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. Apríl , 2007, 06:59:53 » |
|
Prave pocuvam Systematic Chaos. Je to oficialny album od Dream Theater ,alebo len experiment?Nejako sa z toho neviem vysomarit . docital som sa ze v tomto pripade ide o album vitaznych kapiel z takzvaneho DT Song Contest-u. Ak si spominate, bola to sutaz, ktoru ohlasili dream theater pred vydanim albumu Train Of Thought - kto, podla ich zaznamov o rytme, počte taktov a nazvoch pasazi nahra najzaujimavejsiu verziu vtedy este neznamej skladby Stream Of Consciusness. Na cd sa nachadza 7 najlepsich. Ironiou pre mna je, ze som tento album strasne zhanal a nepodarilo sa mi to a teraz sa ku mne dostal ako "fake" noveho albumu Dream, za co som osudu povdacny, pretoze sa jedna o vybornu muziku. :-) No jo ,tak to bude asi ono , co som pred casom "propagoval" hm ,ale ten sound je uplne rovnaky ako DT .Hra im to paradne .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. Apríl , 2007, 08:23:03 » |
|
na oficialnej stranke roadrunner records sa da stiahnut constant motion
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. Apríl , 2007, 11:01:20 » |
|
vypocul som, a typicky dream...vynikajuce muzikantsky, ale stale strasne sterilne....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 30. Apríl , 2007, 11:11:47 » |
|
sterilne....
Presneeeee. A ja som rozmyslal, co mi tam tak trochu vadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. Apríl , 2007, 11:41:26 » |
|
Po vypocuti tej ukazky so mal pocit ,ze ten spev odniekadial poznam....obcas znie trocha ako James Hetfield....alebo sa mi to len zda .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
django
nováčik
´´les yeux noirs´´
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. Apríl , 2007, 15:06:51 » |
|
nooo takze som tu skladbu dokladne v aute pocuval...tak co uz...nejak moc novych zalezitosti v nej nieje.. to teda nie..trochu - metallica - mudvayne - system of a down..... ....uvidime ake uz budu dalsie skladby ... moj najoblupenejsi album je aj tak Scenes from a memory - to bol este Dream ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Máj , 2007, 22:54:04 » |
|
Ano, ta spevova linka a styl akym spieva je jasna metallica (hetfield). Vid As I Am (zasa podoba s enter sandman) Sterilne je priznacne slovo, chyba mi tam invencia. Kde su casy songov ako Take The Time
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. Máj , 2007, 07:15:58 » |
|
pocul som tiez obe skladby a musim sa pridat. obe su bez zasadneho hudobneho nametu, bez originalnejsej melodie. najdu sa useky (napr solo v eternal night), ktore su neosuchane, ale nedostatok invencie je znovu zrejmy. ten prizvuk na agresiu na ukor melodiky mi pripada ako na albume St. Anger od metly - snaha nieco proste spravit. pritom obe tieto kapely boli v minulosti mimoriadne silne melodicky. obe skladby - constant motion aj eternal night na dovazok pre mna zjednocuje i "neprítomnost" klávesov, zameranie na gitarový zvuk. nestaci mi, ked sa rudess objavi na solo a zase si berie dovolenku :-). na cely album sa ale samozrejme velmi tesim, napriek povedanemu je pre mna dream stale jednou z najoblubenejsich kapiel! takze, jun, ponahlaj sa :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. Máj , 2007, 11:14:05 » |
|
Pre mna je to zase tak trochu sklamanie - dufal som, ze uz konecne pride nieco na sposob ich starsich veci... Z tej ukazky mam pocit, ze zasa nahrali nejake tie riffy a hodili to do mixera. A k tomu su este viac "drsni" ako boli minule....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
django
nováčik
´´les yeux noirs´´
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 02. Máj , 2007, 16:36:22 » |
|
noo veru veru...tak tvrde to je dost...a vobec tam nieje nic nove...sak ale ako som uz pisal...uvidime aky bude cely album....len sa dost obavam najhorsieho...ale to az potom ked to vsetci vypocujeme.... ziadne unaaaahlene uzavery....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. Máj , 2007, 16:38:59 » |
|
Tá jedna ukážka ma tiež nejako nenadchla, najradšej mám prvý (alebo druhý ) album a odvtedy ma to moc neoslovuje. Aj keď koncertík by som si kľudne ešte niekedy pozrel.
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2007, 16:39:32 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. Máj , 2007, 22:21:37 » |
|
Ten "Forsaken" vyzera zaujimavo v tom video, John tam zahra aj velmi peknu vyhravku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. Máj , 2007, 10:22:35 » |
|
Ten "Forsaken" vyzera zaujimavo v tom video, John tam zahra aj velmi peknu vyhravku
neviem preco mi v niektorych momentoch John Petrucci a Jordan Rudess s tymi briadkami pripominaju Jamesa Hetfielda Petrucci mi pripomina Hetfielda z rokov 1999/2000 a Rudess rok 2006 inac celkom sa na ten album tesim a myslim, ze sa mi bude pacit :-)
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2007, 12:13:15 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Máj , 2007, 12:05:21 » |
|
Petrucci mi tam pripada skor ako Lukather
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
|