Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 17:37:15
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater - S y s t e m a t i c C h a o s - 2007 -  (Prečítané 42719 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #120 kedy: 12. August , 2007, 14:25:49 »

ale Iggy no tak - sa neposer. o nic nejde. Beeee
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #121 kedy: 12. August , 2007, 18:42:40 »

Jooj kua, ci su len cool ti chlapici aj s tou samohrajkou. Vsetko nablyskane, bubnov viac ako hovien v mastali, prsty po hmatniku rychlo lietaju. No clovek by sa posral z toho. Obaja si spolu este aj dobre zaonanovali, su to tazki machri. Uz len kozene gatky im chybaju. Bavím sa skvele
Inak je to nudne, otravne a bez invencie.

Som zistil, ze som dlho nebol v tejto teme, tak sa sem na chvilku vratim. Bavím sa skvele

progrokře, ako by si uz zabudol, ze muzika je v prvom rade o radosti... ruky lietaju rychlo ci pomaly, bubnov vela, ci malo... o to predsa nejde, no nie? radost, zabava, show... to patri aj k rockovym koncertom, spominas si ? :-) urcite ta chlapci z dreamu nechceli presvedcit, ze toto je to prave orechove pre teba :)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #122 kedy: 12. August , 2007, 21:08:56 »

progrokře, ako by si uz zabudol, ze muzika je v prvom rade o radosti... ruky lietaju rychlo ci pomaly, bubnov vela, ci malo... o to predsa nejde, no nie? radost, zabava, show... to patri aj k rockovym koncertom, spominas si ? :-) urcite ta chlapci z dreamu nechceli presvedcit, ze toto je to prave orechove pre teba :)

Ja si rad poironizujem. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #123 kedy: 13. August , 2007, 06:55:10 »

ok, teda samohrajkou si ale myslel rudessa...  ha ha ha
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 13. August , 2007, 07:29:02 »

mne tu uz niektori ludia fakt pripadaju divni..akonahle hra niekto rychlo,tak automaticky je to onanista a je to o nicom. Vzdy je lepsie,ked clovek vie hrat pomaly aj rychlo,ako len pomaly. Podla mna z vas hovori len skryta zavist,nic viac.  Žmurk
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #125 kedy: 13. August , 2007, 07:50:44 »

ja len doplnim, vlado, je to jedno - rychlo, pomaly... podstatne je, ci je to vkusne, ci nevkusne. a potom to uz bud vies prijat, alebo z nejakych vlastnych dovodov nevies... frank zappa jednou řekl :-) : niektori ludia dobru hudbu nespoznaju, ani keby ich kopala do zadku... :-)  (nic osobne proti nikomu)
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #126 kedy: 13. August , 2007, 08:07:23 »

a este dam duplu :-)

dream je jednou z najinvencnejsich a najvplyvnejsich progmetalovych kapiel pod slnkom ( este dupla - seckych cias - nech aj prasknete :-) ) a nichto s tym nic neurobi. a navyse su to secko super typci, nezahladeni do seba (kto pozna ich videa, alebo sa stretol osobne, vie, ze im sebaironia nechyba) s velmi ludskym pristupom k fanusikom. takze, já znovu smekám klobouk  Zdravíčko

aj ked mam radsej Yes  Bavím sa skvele
Zaznamenané

feri
nováčik
*
Príspevkov: 60

« Odpoveď #127 kedy: 13. August , 2007, 19:44:16 »

no priatelia k tomuto sa rad vyjadrim ....no dream mam napocuvane vsetky albumy dost dobre a systematic chaos dokazal doslova opet jedno ze "muzikantsky profesorska hudba" je to super nahrate ,po prvom vypocuti som absolutne nemohol prist tomu na chut ked tu zrazu sa mi to velmi zapacilo....cital som nazory ze je to kopiracia kapiel rush ,s metallikovskym spevom a nevem este cim ale konec koncov cichcete ci ne je to hudba od HUDOBNIKOV pre hudobnikov nemozna pochopenia od smrtelnikov :) a na pokon v  kazdej hudby je poznat aspon ciatocne vplyvy svojich vzorov a oblubencov ,,,najradsej mam ked v nasom mestecku v jednem krcmicke mozem pustit trebars dark eternal night alebo ministry of lost souls a nasich disko hochov ide yebnut jednoducho krasa
kazdy album mal cosi do seba ...scenes krasny pribeh, six degrees spojitost a doslova album ako sity pre orchcester coho dokazom bolo dvd score ,train plne energie hnevu agresie popretkavanej technickou hrou, octavarium ako album mi strasne pripominal zivot oslavu zivota ,strasne krasne melodiky .....  a starsie este ma vedelo zlozit trebars awake od prvu po poslednu pesnicku
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #128 kedy: 31. August , 2007, 13:37:53 »

nesuhlasim, ze len pre hudobnikov. mam kamosa aj kamosku, co nehraju na ziadny nastroj a dream (samozrejme nie len ten) uplne zeru. je pravda, ze by asi mohli hrat, keby sa im chcelo cvicit. je to ako ten zappa povedal. niektori ludia dobru muziku nespoznaju, lebo na to skratka nemaju kapacitu. (tento argument tu uz tusim kedysi zaznel a zdvihol burlivu vlnu prispevkov, tak sa tesim  Bavím sa skvele )
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #129 kedy: 31. August , 2007, 14:06:48 »

niektori ludia dobru muziku nespoznaju, lebo na to skratka nemaju kapacitu.

Veru, presne moja rec. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #130 kedy: 31. August , 2007, 14:34:56 »

Ja mam Dream Theater celkom rad, je to take prijemne a osviezujuce.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #131 kedy: 31. August , 2007, 17:11:32 »

to je ale nuda  Bavím sa skvele asi sa idem fakt radsej ucit  ?§!.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #132 kedy: 31. August , 2007, 17:17:12 »

to je ale nuda  Bavím sa skvele asi sa idem fakt radsej ucit  ?§!.

Vidis, ako vam to tu zakapava, ked neprovokujem obcas. Žmurk
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #133 kedy: 01. September , 2007, 08:45:47 »

Ja mam Dream Theater celkom rad, je to take prijemne a osviezujuce.

Rasto ty ma vzdy niecim takym prijemnym a osviezujucim prekvapis... Na zdravie!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #134 kedy: 07. September , 2007, 08:35:01 »

ten vyrok s dobrou hudbou beriem, lenze kazdy ti povie, ze pre pre neho je dobra hudba nejaka ina, co zas nespoznas ty.

Ono je to podobne aj s vytvarnym umenim.
Ked si dame za priklad pre mna dobru, premakanu hudbu - napriklad YES (alebo Vivaldi);analogiou moze byt burtalne krasny priam verny obraz plny farieb s uzasnou atmosferou
A potom si dame za priklad hudbu, ktoru moc nemusim napriklad Sigur Ros; analogia je impresionicky obraz plny machul, psycho farieb a objektov ktore bezny clovek nepochopi.

A teraz sa mozu zacat hadat, ze ktory obraz je lepsi (krajsi)...
Inak povedane: Co, alebo kto dava niekomu pravo vyjadrovat sa o umeni, pripadne generalizovat co je dobre a co nie.
Viem, ze sme tu vsetci gitaristi a pocuvame plusminus rovnaku hudbu (taku ktora nikoho neurazi) a chcelo by to zapojit sa do debaty aj s inymi. Skor ide o to, kto to ako zargumentuje...takze ma zaujima kto bude ako argumentovat na uvedenu problematiku :)
« Posledná zmena: 07. September , 2007, 08:36:20 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.