Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 15:56:48
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: hraj co pocujes - vyukovy soft  (Prečítané 2150 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« kedy: 15. Máj , 2007, 15:09:19 »

tu je link http://www.playjazzguitar.com/letter.html . nemate to nahodou niekto ? pripadne co si o tom myslite. keby to stalo za to, myslim ze by sa aj zlozit oplatilo.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 15. Máj , 2007, 15:19:47 »

<quote>
Introducing a unique and revolutionary jazz guitar method that is guaranteed to show you super fast results...
</quote>

Podľa mňa nijaké jednoduché riešenie zložitých problémov neexistuje. Čo sa ten produkt snaží dokázať? Že objavili novú, superrýchlu metódu ako sa naučiť hrať na gitaru? Rýchlo a ľahko, tak, ako na to nikto od vynájdenia gitary neprišiel?  Trochu o tom pochybujem. Ale priznávam, že moc času som tomu nedal.

Kamarát si raz takto kúpil knižku, ktorá sa volala "Bubeníkom za tri hodiny denne".
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #2 kedy: 15. Máj , 2007, 15:28:51 »

:) marketingova cast ma nezaujima, ako to chcu predat. jasne mi je ze cokolvek sa naucit treba nad tym hodiny sediet. len ci to moze byt cosi nad cim sa da hodiny sediet a niekam by ma to dostalo. lebo som sa zasekol. akordicky zaklad mam okej (ale len po sedmicky), mody tiez dusim, aj progresie akordov , nejake jazz licks tiez, skumam kde su "silne" intervaly v stupnici a v akorde, ale nejak dalej neviem co, snad standardy nejak skusat. najlepsi by bol ucitel ale na toho nemam prachy.
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #3 kedy: 18. Jún , 2007, 23:34:02 »

Kamarát si raz takto kúpil knižku, ktorá sa volala "Bubeníkom za tri hodiny denne".

ha ha ha ha ha ha .. mna vzdy zaujimalo co je v tych knizkach.
« Posledná zmena: 18. Jún , 2007, 23:34:29 od The Ripper » Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 22 otázok.