Celkom bezny klubovy koncert, ale niektore kapely ma prijemne prekvapili, tak im aspon takto venujem kusok priestoru
MOFO KILLER AIN (Prievidza) (
www.stonerock.sk) - chuťovka pre fandov Kyuss, Queens of the Stone Age,
Super zohrata kapela s nezamenitelnym spevakom, jeho hlas je aj nazivo uplne fantasticky. V ich hudbe citit jasne vplyvy snad aj Alice in Chains. Zaujimavostou bola gitaristova gitara. Vsetko nasvedcovalo tomu, ze ide o Epiphone, ale tvar hlavy nebol nanuk, ale klasika LP. Asi domaca uprava
Posudte na
http://www.myspace.com/mofokillerainSPAKRUKY (Bratislava) - premiéra novej kapely bývalých členov Keltieg, Blues Rock Cirkus, Nirvana revival,
Tato kapela bola prekvapenim vecera, zahrali v zostave dve gitary, basa, bicie, husle a flauta. Flautiska obsluhovala okrem velkeho flautoidneho nastroja aj mensi flauticku. Druhy gitarista nemal problem so saxofonom a ani fukacou harmonikou. Prve dve veci boli genialne, rytmicka sekcia kapely podporovala silne melodie, o ktore sa starali ostatne nastroje velmi casto v unisone a prave unisono zarucovalo kapele jedinecny zvuk. Neskor prislo aj na nejake improvizacie ako aj jednu znamu (azda filmovu) melodiu. Multiinstrumentalny gitarista hral na upravenej Jolane Iris s jednym podozrivo velkym HB snimacom pri krku cez zapozicanu JCM900 a zvuk mal velmi velmi pekny. Som velmi zvedavy na dalsie vystupenia.
APATHEIA preukazala pesnickarsky talent a
DYING PASSION su tvrdi profici. Dojmy z
SAD HARMONY kazil nie moc dobry zvuk (ktory bol dovtedy vyborny), zdalo sa mi, ze to kazia gitaristi
Skunyho spev 100%.