feri
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. August , 2007, 20:33:21 » |
|
ty si moj clovek. Dream a TOTO!...yess to je nieco v com sa s mnohymi nevem zhodnut z mladych gitaristov ale nepomozem si ja som tazzka povaha na pochopenie ,musel by si vidiet na koncertoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. August , 2007, 20:34:26 » |
|
foto zavsetkoo To nie som ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. August , 2007, 20:35:45 » |
|
a kde hras? odkial si?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. August , 2007, 20:35:57 » |
|
To nie som ja. fakt???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. August , 2007, 20:37:08 » |
|
a kde hras? odkial si?
no som z oravy ,namestovo ,kapelka deep sense ( nejak sukromne ti mozem hodit link )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. August , 2007, 20:50:17 » |
|
(...) musel by si vidiet na koncertoch
(...) kapelka deep sense (...)
Videl som vas hrat, co som si mal vsimnut, co mi malo pomoct pochopit tvoju povahu? Prepac, som len zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. August , 2007, 20:53:34 » |
|
Videl som vas hrat, co som si mal vsimnut, co mi malo pomoct pochopit tvoju povahu? Prepac, som len zvedavy kde si nas videl??? u nas alebo na hodokavase? vies niekedy chytim slabu chvilku z minulosti a pripadam si ako by soim hral iron maiden moja ex srdcova kapela zvlast janick gers
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. August , 2007, 21:00:42 » |
|
,,,,sola ktorymi ma zabil doslaova bol napr budokan hollow years no nehnevaj sa, ale solo z Hollow years z Budokanu povazujem za jeden z jeho najhorsich pocinov aky kedy spachal (a to mam DT velmi rad). Nerozumiem tomu, ako mohol taku pesnicku nakoniec zabit bezduchym onanovanim na chromatickej stupnici... akoby len cvicil a skusal ako najrychlesie to da
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. August , 2007, 21:00:58 » |
|
heh, feri vitaj ako sa mame?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. August , 2007, 21:03:02 » |
|
heh, feri vitaj ako sa mame?
misko ahoooooooj akurat kukam nase prvni dvd s tvojim aparatom ,dakujem ti zan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. August , 2007, 21:03:58 » |
|
no nehnevaj sa, ale solo z Hollow years z Budokanu povazujem za jeden z jeho najhorsich pocinov aky kedy spachal (a to mam DT velmi rad). Nerozumiem tomu, ako mohol taku pesnicku nakoniec zabit bezduchym onanovanim na chromatickej stupnici... akoby len cvicil a skusal ako najrychlesie to da sedelo to tam a urcite je to zazivnejsie ako original
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. August , 2007, 21:23:43 » |
|
sedelo to tam a urcite je to zazivnejsie ako original Bez urazky, ale toto je typicky pristup fanusikovstva, ktory "zozerie" uplne vsetko. Niekedy treba aj trochu sudnosti... ... ale budiz, kolko ludi, tolko chuti....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. August , 2007, 21:26:38 » |
|
Bez urazky, ale toto je typicky pristup fanusikovstva, ktory "zozerie" uplne vsetko. Niekedy treba aj trochu sudnosti... ... ale budiz, kolko ludi, tolko chuti.... mas urcite v niecom pravdu hudba nie je o tom narypat tam co najviac rychlych behov ako je to u neho zvykom ale tak bol to moj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dave1979
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. August , 2007, 21:48:45 » |
|
pozeram ze sa tu keca o nejakom projekte od Petrucciho,tak som si to teraz stiahol..a paci sa mi to hned na prve vypocutie
|
|
|
Zaznamenané
|
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos :D:D
|
|
|
mufto
náhodný pocestný
Príspevkov: 111
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. August , 2007, 22:36:18 » |
|
Mne tanto album zaujal hned ked som ho pocul.niektorym veciam nemozem prist na chut ale wishful thinking je pre mna uz klasika.
|
|
|
Zaznamenané
|
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
|
|
|
|