Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. Máj , 2007, 20:42:38 » |
|
nemyslel som to tak ako si to vysvetlujes...mozno to tak iba vyznelo, ak ano tak beriem spat... inak k tomu petruccimu, musim este povedat ze ho radsej pocuvam ako pozeram...
|
|
« Posledná zmena: 28. Máj , 2007, 20:44:09 od keps123 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 13. August , 2007, 19:46:51 » |
|
na to ako dlho vznikal ten album a petrucciho odklady tohto cd sa celkom podarilo i ked niektory mozno cakali nieco viac ,kolki sme sa doma ucili glasgow kiss pre jeho technickost???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 13. August , 2007, 19:47:32 » |
|
na to ako dlho vznikal ten album a petrucciho odklady tohto cd sa celkom podarilo i ked niektory mozno cakali nieco viac ,kolki sme sa doma ucili glasgow kiss pre jeho technickost??? ja nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 13. August , 2007, 19:53:12 » |
|
no tak ja si to rad hravam pokial to viem ,pekna to vec ,vies co ma na petrucciovy najviac fascinuje??? jeho dokonalost me;lodiky a technickosti ,,,,sola ktorymi ma zabil doslaova bol napr budokan hollow years alebo co ja vjem aj solo glasgoww kiss cez tu vybrnakvacku alebo trebars endless sacrifice nepomozem si i ked moja srdcovica je spirit carries on from score dovidenia s melodiou ,,,ja som strasne na city emoocie a placlivo radostne melodie ktore ti cez hudbu chcu dat nahliadnut do vnutra aj tak je portnoy namysleny viac ako petrucci!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. August , 2007, 19:59:06 » |
|
no tak ja si to rad hravam pokial to viem ,pekna to vec ,vies co ma na petrucciovy najviac fascinuje??? jeho dokonalost me;lodiky a technickosti ,,,,sola ktorymi ma zabil doslaova bol napr budokan hollow years alebo co ja vjem aj solo glasgoww kiss cez tu vybrnakvacku alebo trebars endless sacrifice nepomozem si i ked moja srdcovica je spirit carries on from score dovidenia s melodiou ,,,ja som strasne na city emoocie a placlivo radostne melodie ktore ti cez hudbu chcu dat nahliadnut do vnutra aj tak je portnoy namysleny viac ako petrucci!!!!!!!! Osobne poznam lepsich gitaristov, co sa melodiky tyka, ale budis...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. August , 2007, 20:01:09 » |
|
Osobne poznam lepsich gitaristov, co sa melodiky tyka, ale budis... ucite ano ale to bol len moj nazor a teraz nechem aby to vyznelo ze som posraty z petrucciho a konec ne to urcite nee mam aj ine oblubene kapely a to nie len z progresivnieho sudka peace
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. August , 2007, 20:04:41 » |
|
ved v pohode, ale ja som si neodpustil trochu rypnut. Na to si na tomto fore za chvilu zvyknes...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. August , 2007, 20:07:00 » |
|
ved v pohode, ale ja som si neodpustil trochu rypnut. Na to si na tomto fore za chvilu zvyknes... dakujem za privitanie mladeho medzi seba ,rock on!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. August , 2007, 20:10:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. August , 2007, 20:11:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. August , 2007, 20:22:03 » |
|
Chalan dojde na forum, paci sa mu Petrucci a neviem preco by si mal zvykat ze par ludi tu stale rype do DT a vsetko co s tym suvisi? Boris a nepochopil som tu reakciu, ze poznas aj lepsich gitaristov...
feri vitaj na fore, snad sa budes citit fajn a nevsimaj si tamtie bezduche prispevky
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 13. August , 2007, 20:23:01 » |
|
Chalan dojde na forum, paci sa mu Petrucci a neviem preco by si mal zvykat ze par ludi tu stale rype do DT a vsetko co s tym suvisi?
A to este nemal cest so mnou. Ale nie, vitaj u nas.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. August , 2007, 20:25:27 » |
|
Chalan dojde na forum, paci sa mu Petrucci a neviem preco by si mal zvykat ze par ludi tu stale rype do DT a vsetko co s tym suvisi? Boris a nepochopil som tu reakciu, ze poznas aj lepsich gitaristov...
feri vitaj na fore, snad sa budes citit fajn a nevsimaj si tamtie bezduche prispevky
diki za privitanie aspon niekto este vie pochopit mladez nie typci no hram 7 rokov a som rad ze som sa od maiden dopracoval k dreamu nehovorim ze koncimna nom ale este sa posuniem ku TOTO a bude oka.ale teraz ma velmi oslovuje petrucci svojim stylom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
feri
nováčik
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. August , 2007, 20:28:52 » |
|
A to este nemal cest so mnou. Ale nie, vitaj u nas. foto zavsetkoo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. August , 2007, 20:30:35 » |
|
ty si moj clovek. Dream a TOTO!...yess
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|