rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 29. Máj , 2007, 17:25:39 » |
|
Mal som fajnovy pas na gitaru - kozeny, tlsty, siroky, podsity hustym molitanom. Idealny na tazke gitary. Bola to nejaka slovenska vyroba. Stratil som ho niekde na Morave. Kedysi som si tu vo fore vsimol, ze niekto spominal, ze ma taky isty, tiez slovensky. Neviete mi poradit, kde by som taky kupil ?
Alebo nemate nejaky typ na pasy podobne mojmu popisu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. Máj , 2007, 17:33:23 » |
|
Hej, tie slovenske predaval Ivan Kutny v "zelovoci" na Obchodnej. Boli fajn a lacne.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. Máj , 2007, 19:27:20 » |
|
Mal som fajnovy pas na gitaru - kozeny, tlsty, siroky, podsity hustym molitanom. Idealny na tazke gitary. Bola to nejaka slovenska vyroba. Stratil som ho niekde na Morave. Kedysi som si tu vo fore vsimol, ze niekto spominal, ze ma taky isty, tiez slovensky. Neviete mi poradit, kde by som taky kupil ?
Alebo nemate nejaky typ na pasy podobne mojmu popisu ?
podla mna ma fender mrte dobre pasi....teda mne dost vyhovuju...iked asi slovenske nebudu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. Máj , 2007, 20:20:30 » |
|
Fender pasy sa predavaju v kazdej prdeli a su to blbe shitne pasy, ake urcite nehladam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. Máj , 2007, 20:35:06 » |
|
Fender pasy sa predavaju v kazdej prdeli a su to blbe shitne pasy, ake urcite nehladam...
no mne vihovuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. Máj , 2007, 21:01:39 » |
|
nasiel som nieco, co celkom vyhovuje tvojmu popisu: v kazdej normalne posilke taky maju, tak sa opytaj, kde nakupuju
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. Máj , 2007, 21:31:19 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 29. Máj , 2007, 21:42:40 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. Máj , 2007, 21:45:04 » |
|
rastis preco by mali byt fender shitne pasy?na to si ako prisiel?mam presne taky popruh ako popisal prave znacky fender a nedam nanho dopustit je pohodlny a velmi kvalitny
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 29. Máj , 2007, 21:48:36 » |
|
Tak toto je nejaky lepsi. Ten, co sa bezne vyskytuje a dodava k obyc. USA modelom je plateny shit. Hentento sa mi lubi, aj ked ta znacka by tam nemusela byt. Idem opacit Marris...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. Máj , 2007, 21:51:49 » |
|
nemaju ho v cenniku, zajtra im zavolam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 29. Máj , 2007, 22:13:53 » |
|
Naco ti pas ked hras na gitare ked robis stojku na hlave a mavas usami?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 29. Máj , 2007, 22:17:57 » |
|
Mne sa pacia tie kozenne presivane od planet waves.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Máj , 2007, 07:17:00 » |
|
Naco ti pas ked hras na gitare ked robis stojku na hlave a mavas usami?
ehm..aby mu nespadla gitara ked bude hrat postojacky? hruby kozeny pas ma tu vyhodu, ze aj ked nanho zavesis gitaru, ktora ma tendenciu padat na hlavu s obycajnym pasom, tak na tomto hrubom pase sa ten efekt prejavi menej alebo vobec a nehovoriac o pohodlnosti ked ti ma na pleci visiet 5kg gitara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
opossum
|
|