kaolko
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 15. Jún , 2010, 18:24:59 » |
|
mne sa lepsie hra postojacky .. som aj zvykol vzdy cvicit doma tak aby si clovek na to zvykol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 15. Jún , 2010, 18:28:00 » |
|
mne sa lepsie hra postojacky .. som aj zvykol vzdy cvicit doma tak aby si clovek na to zvykol
pamatam si ako som si kedysi hovoril, ze boze ako sa preucim hrat na hru v stoji, raz som sa proste postavil a nepostrehol som ziaden rozdiel, to su len predsudky
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 15. Jún , 2010, 18:28:21 » |
|
Aj mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 15. Jún , 2010, 18:29:58 » |
|
Ja doma cvicim po sediacky, po stojacky sa mi technicke veci hraju tazsie - nemam o co opriet gitaru a tym padom sa zapriet do nej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 15. Jún , 2010, 18:31:49 » |
|
O čom je reč? O sexualnych polohách ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 15. Jún , 2010, 18:41:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 15. Jún , 2010, 21:52:03 » |
|
napriek znacnemu casovemu odstupu od posledneho prispevku v tejto teme by by som sa len rad opytal, ci mate niekto nejaky kvalitny kozeny pas najlepsie podsity makkym polstrovanim. zhanam nieco take kvalitnejsie. Moj planet waves neodolal roku domaceho hrania a proste sa roztrhol (neviem si predstavit co by som robil kebyze hravam live to by vydrzalo asi mesiac alebo co) bol to ten pekny satriani signature, zacinam sa tym padom nazdavat za pan satriani hrava na barovej stolicke. kludne mozete pisat znacky/modely ja som si pozeral nejake levy's ale nic z toho co ma zaujalo sa u nas realne nedistribuuje musi byt siroky, najlepsie ked ta podsity a s presitymi ockami aby to netrhlo ako tento co som mal..ech.. cau karol, kebyze chces obchytat / oprobovat ten moj (gitarovy pas), napis SS a stretneme, myslim, ze by ti vyhovoval (siroky, makky, poriadne presity) a da sa na SVK zohnat... rad ta usetrim hladania, ktore som absolvoval ja, kym som ho nekupil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 23. Jún , 2010, 08:02:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 23. Jún , 2010, 08:05:38 » |
|
Ja mam presne taky isty, ale od Ibanez - pouzivam to dlho a ta umela pracka stale drzi !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 23. Jún , 2010, 10:10:44 » |
|
nezvykne. mam taky pas uz x rokov a pohoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 23. Jún , 2010, 10:13:39 » |
|
nakoniec som kupil ten harley benton.. je super podsity, hruby za 20e no nekup to.. jedina nevyhoda je ze je dost dlhy takze to bolo chvilu jak majstrovstva sveta v sudoku kym som ho upravil na pozadovany rozmer a fakt super.. odporucam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 23. Jún , 2010, 10:17:38 » |
|
rasto mam taky presne akurat je bliely dam ti ho za nejake pivečko ...ked ta zaujima donesem ti ho ked tam pojdem....
nechem rypat, ale nezabudol si na mna s tym pasom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 09. Júl , 2010, 23:06:07 » |