ma to zvlastny spodok. podla analyzeru tam sice je dost energie, ale necitit ju tam az tak. trebalo by este nejak poriest kopak s basou. to je 5ka basa, nie ? by mala valcovat a nevalcuje. podla analyzeru su tam nejake diery okolo 250 a 500 Hz - to su aj mozno tie pasma, pre ktore tomu chaba pocitovo vacsia hutnost. + je tam strasne vela akustickej energie v subbasoch, az nepocutelnych pasmach. cize nejake urezanie pod 30 Hz by tomu mohlo tiez pomoct, ak tam uvolni miesto pre pocutelnejsie spodne frekvencie.
sranda je, ze ako to pisem a pocuvam asi 7mi raz do kola, prestavam si byt isty tym, co pisem, kedze pri tom spolahlivo hluchnem a zvykam si
na tom speve je naozaj aj na moj vkus vela hallu - doslova 80tky. takto uz podla mna nikde nehallia, ale to je v prvom rade od vkusu. takisto rytmicak sa reverbuje dnes blizsie. rytmicak by zniesol trochu viac ostrosti - toto je pomerne hlboky model asi. nasiel by som mu okrem zvyraznenia vysok aj na EQ nieco uzke medzi 4 a 5 kilo (mozno) ako "tecku".
gitary by mohli byt ostrejsie.
pri tej pasazi pred solom jak su tam tie akusticke gitary, sa vzdy zlaknem, nejak sa to viacej ozve alebo je to zrazu nejake nabrusenejsie a posobi to rusivo.
inak je to samozrejme skvela praca, drzi to pokope, nastroje maju v zasade pekny zvuk. muzikantsky je to vynikajuce zahrate, vsetci zucastneni su perfektni. hudobne je to velmi subjektivne o vkuse. osobne je moj vkus inde, ale toto je uplne v poriadku v tom, co to ma byt. text neviem zhodnotit, lebo som ho nepocuval, ako nepocuvam vacsinou texty
. keby tam boli nejake nezmysli, asi by mi udreli do usi, takisto sa mi zda, ze to ma spravne frazovanie, aj spravne popriznavane dlzne - teda aspon myslim
viac neviem, co mam napisat