|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Jún , 2007, 08:16:21 » |
|
http://www.kustom.com/amps/guitar/quadstack/quad412cabs.aspKustom QUAD Series 412 speaker cabinets are the perfect match for QUAD 100 and QUAD 200 amp heads. Utilizing four Celestion™ Super 65 speakers, QUAD cabinets are built to provide rock-solid tones with tight lows, rich mids and perfectly voiced highs. The overall effect is a 412 that dishes out everything you can throw at it! prekladat to nebudem.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Jún , 2007, 19:22:35 » |
|
Dnes sa uz nedivime, ze cinske texasky stoja 200,- Sk oproti znackovejsim za 2000,-. Je tu doba, ze noname "znackovo" osadene bedne stoja jak tie cinske gate. Berme to ako fakt a kazdy nech si kupi za tolko, ako sa citi bohaty, parafrazujuc to stare Werichove řčení...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
virus
nováčik
Príspevkov: 57
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Jún , 2007, 07:58:40 » |
|
no jo by som rad vedel ze ci sa to vobec oplati kupovat je pravda ze momentalne som v hmotnej nudzi a chcem 4x12 no nema 23litrof na marshall 1963
ale zasik mam takeho tusaka ze to nebude nic extra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Jún , 2007, 21:00:34 » |
|
jasne - ale tu neni co radit, je to o prioritach a kazdeho nazerani na vec. cinske gate za 2 kila mi nevadia, ale bednu bud znackovu alebo kvalitny home made, ale takuto cinsku lacnu radsej nie. ale to som ja. niekto iny cinske lacne gate ogrca, ale cinska lacna bedna mu bude vyhovovat. tolko moja filozoficka uvaha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Júl , 2007, 22:40:21 » |
|
rastik ale v tych gatach sa potia gule No ja by som zobral hlavu a siel to skusit do obchodu:) tiez som na to kukal, ale nemam z toho 100x dobry pocit, hoci sa mozem mylit:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Júl , 2007, 23:00:49 » |
|
kvalitna preglejka nieco stoji, repraky tiez. tie ceny cinskych bedni su prudko nizsie - jasne, robia to cinske deti pod samopalom, ale aj tak mi tam nieco nesedi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Júl , 2007, 16:00:53 » |
|
tazko sa nad tym polemizuje, proste to treba vyskusat v obchode, lebo dohady niesu dokazy
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Júl , 2007, 16:45:19 » |
|
pocul som tu bednu a ostal som prekvapeny. Hra to za tu cenu paradne, ma to gule, vyzera to fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Júl , 2007, 16:59:54 » |
|
otazka je aj taka, ci to vydrzi napriklad 2 roky vlacenia po podiach... ak to bude stat cely zivot dokopy na 3 miestach, dobre to hra, tak neni co riesit samozrejme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 15. Marec , 2012, 18:39:38 » |
|
....mám otázku, tradične z kategórie lacných šuntov aj keď pri tomto Kustom boxe http://muziker.sk/gitarove-reproboxy/gitarove-bedne-4x-repro/kustom_kg412.html veľa nenarozmýšľam rád by som sa spýtal, či náhodou niekto nemá s tým boxom skúsenosti a ak hej či z toho lezie aspoň ako tak použiteľný sound, prvotný nápad bol box 2x12" HB Vintage ale vedľa Laney LC30 s Vintage 30tkou sa ten Ibanez TSA15H lepšie presádza s tým Hartke boxom než s tým 2x12" HB tak dumám nad týmto, nech to aspoň robí riadny rámus....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 15. Marec , 2012, 19:37:28 » |
|
otazka je aj taka, ci to vydrzi napriklad 2 roky vlacenia po podiach... ak to bude stat cely zivot dokopy na 3 miestach, dobre to hra, tak neni co riesit samozrejme...
Videl som čínske reprobedne, ktoré sa rozpadli za niekoľko rokov, ale neboli prepravované, viseli v diskotéke. Ale boli vyrobené z tvrdeného papiera!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 19. Marec , 2012, 19:10:44 » |
|
....mám otázku, tradične z kategórie lacných šuntov aj keď pri tomto Kustom boxe http://muziker.sk/gitarove-reproboxy/gitarove-bedne-4x-repro/kustom_kg412.html veľa nenarozmýšľam rád by som sa spýtal, či náhodou niekto nemá s tým boxom skúsenosti a ak hej či z toho lezie aspoň ako tak použiteľný sound, prvotný nápad bol box 2x12" HB Vintage ale vedľa Laney LC30 s Vintage 30tkou sa ten Ibanez TSA15H lepšie presádza s tým Hartke boxom než s tým 2x12" HB tak dumám nad týmto, nech to aspoň robí riadny rámus.... mal som ju a nepacila sa mi. som rad, ze je prec strasne strkovity zvuk z toho liezol. teraz mam marshall 1960A a nemozem sa nabazit, vzdy ked to znapnem, tak ma to prijemne prekvapi a teraz jazdenu zozenies za 350Eur, cize si dosetri a nemas co riesit. Ale mohlo to byt aj aparatom samozrejme...mam SLO100
|
|
« Posledná zmena: 19. Marec , 2012, 19:11:28 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Marec , 2012, 20:28:25 » |
|
Mas origo. SLO100?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Marec , 2012, 22:28:48 » |
|
nemam, spravil som si kopiu - ale to nehra nejaku rolu , nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|