Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:16:27
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ReValver Mk II  (Prečítané 17113 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 11. Júl , 2007, 07:34:04 »

presety su vzdy nahovno. zvuk zasadne treba krutit od zakladu - tak rozoznas, co vlastne skusas. pri posudzovani treba opat pripomenut di-box alebo original nastrojovy vstup, ale to je jasne...

Ja len nechapem,ze preco potom niekto robi presety? napriklad v Amplitube2 je preset Vai solo..ale od Vaiovho zvuku to ma asi ako ja k barovej tanecnici :)

ja som to skusal tak,ze som strcil gitaru do PODu,dal som tam Tube Preamp a a potom som nato pustil tento simulator,ale vysledok bol aj tak na hovno.

Inak mohol by niekto,kto sa s tymito simulatormi zabaval napisat nejake nastavenie "kvazi" dobreho zvuku? Myslim ktory amp,box,mikrofon a tak...hlavne sa mi jedna o skreslene zvuky na doprovod a solo.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 11. Júl , 2007, 09:18:42 »

vlado hudec - to mas s tymi presetmi tak - aj moj preset, ktory by sa ti dajme tomu aj v mojej nahravke lubil ti bude nahovno, kedze nebudes vediet, ako som ho pouzil - aky di box, aky vstup, ako silny signal som do simulacie priniesol... ako som zvuk dalej upravil / pouzil v mixe...

neskusaj simulacie s PODom. zapni gitaru cez di box (netruebypass krabicku) a chod s tym do line in. v simulacii nastav riadne vybudenie na inpute a vtedy mozes skumat, ako to ma hrat "naozaj". trebars taky guitar rig je bez di boxu ako buster s vybitou baterkou...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 11. Júl , 2007, 11:47:31 »

vlado hudec - to mas s tymi presetmi tak - aj moj preset, ktory by sa ti dajme tomu aj v mojej nahravke lubil ti bude nahovno, kedze nebudes vediet, ako som ho pouzil - aky di box, aky vstup, ako silny signal som do simulacie priniesol... ako som zvuk dalej upravil / pouzil v mixe...

neskusaj simulacie s PODom. zapni gitaru cez di box (netruebypass krabicku) a chod s tym do line in. v simulacii nastav riadne vybudenie na inpute a vtedy mozes skumat, ako to ma hrat "naozaj". trebars taky guitar rig je bez di boxu ako buster s vybitou baterkou...

ok..a kde zozeniem nejaky schopny di box?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 11. Júl , 2007, 12:21:50 »

pouzit sa da aj netruebypass karabicka - staci, ze nou signal prejde (vsetky Boss, DOD) - rozdiel s a bez krabicky by mal byt okamzite pocutelny. najlacnejsi di box je behringer DI100 alego GI100 - to vidim uplne na kazdom podiu, cena cca 1500,- Sk
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 11. Júl , 2007, 12:45:02 »

pouzit sa da aj netruebypass karabicka - staci, ze nou signal prejde (vsetky Boss, DOD) - rozdiel s a bez krabicky by mal byt okamzite pocutelny. najlacnejsi di box je behringer DI100 alego GI100 - to vidim uplne na kazdom podiu, cena cca 1500,- Sk

a neni POD nahodou to iste,ako nejaka krabicka?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 11. Júl , 2007, 14:16:08 »

no mal som POD, ten uplne prvy a pokial si pamatam, tak nedala sa v nom vobec vypnut sekcia preampov ? cize nedal sa pouzit ako FX do FX slucky. ci to malo bypass na cele same seba si nepamatam.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 11. Júl , 2007, 14:26:24 »

no mal som POD, ten uplne prvy a pokial si pamatam, tak nedala sa v nom vobec vypnut sekcia preampov ? cize nedal sa pouzit ako FX do FX slucky. ci to malo bypass na cele same seba si nepamatam.

vypnut sa to neda,ale je tu preset Tube Preamp..to neni v podstate simulacia ziadneho aparatu. Myslis,ze keby som hral cez krabicku namiesto PODa,ze by ten zvuk bol lepsi?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 11. Júl , 2007, 14:31:30 »

skusil by som to rozhodne. skus hocijaku nezapnutu Bossku. skus bez nej a s nou. a vyber si na skusanie nieco osvedcene, co urcite hra - napriklad TubeScreamer + JCM900 od Simulanalog - ja som s tym nechal Imbusa ponahravat aj nejake dodatocne solicka na ich deme k originalnej JCM900 a maximalna spokojnost
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 14. Október , 2007, 18:25:20 »

toto je nieco podobne ako Amplitube,alebo GR

http://www.alienconnections.com/products_revalverii.htm

tu je ukazka,hra to podla mna fakt dobre
http://www.alienconnections.com/downloads/mp3/revalvermkii/marchhare_metisfinalprevocals_short.mp3

tu je vela inych ukazok
http://www.alienconnections.com/products_revalverii_snippets.htm
« Posledná zmena: 14. Október , 2007, 18:32:05 od vlado hudec » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 14. Október , 2007, 18:29:34 »

nainstaloval som to pokusne pred par dnami a je to nuda jak prasa.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 14. Október , 2007, 18:32:36 »

ja uz pocuvam asi tretie demo,ale hra to super.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 14. Október , 2007, 18:35:54 »

dobre a hral si na to ? ja Revalver poznam uz asi 6 rokov, bol to prvy soft na trhu, pokial viem. nebolo to buhvico a aste to bolo aj dost nestabilne. brnkol som teraz do tej dvojky a objavil sa neprijemny pocit deja-vu :) hral som na tom chvilocku a ani som moc toho neskusil, takze som asi hrubo neobjektivny. ale skratka nebavilo ma na tom nic.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 14. Október , 2007, 18:47:45 »

nehral som na tom a mne by to asi tak ani nehralo :)..ale sa mi to zda lepsie,ako amplitube a GR.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #28 kedy: 14. Október , 2007, 18:56:57 »

Nestabilne to je, ale viac sa mi paci zvuk, ako ide z GR ci Amplitube. Amplitube 2 neviem, to uz je na moje PC na hrane a co som to kusok postukal (pri tom, jak sekal user interface), tak tiez sa mi toto viac paci.
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #29 kedy: 14. Október , 2007, 19:23:49 »

jeden thread na Revalver uz je tu http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,62253.0.html
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.064 sekund, 23 otázok.