vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Júl , 2007, 07:34:04 » |
|
presety su vzdy nahovno. zvuk zasadne treba krutit od zakladu - tak rozoznas, co vlastne skusas. pri posudzovani treba opat pripomenut di-box alebo original nastrojovy vstup, ale to je jasne...
Ja len nechapem,ze preco potom niekto robi presety? napriklad v Amplitube2 je preset Vai solo..ale od Vaiovho zvuku to ma asi ako ja k barovej tanecnici ja som to skusal tak,ze som strcil gitaru do PODu,dal som tam Tube Preamp a a potom som nato pustil tento simulator,ale vysledok bol aj tak na hovno. Inak mohol by niekto,kto sa s tymito simulatormi zabaval napisat nejake nastavenie "kvazi" dobreho zvuku? Myslim ktory amp,box,mikrofon a tak...hlavne sa mi jedna o skreslene zvuky na doprovod a solo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. Júl , 2007, 09:18:42 » |
|
vlado hudec - to mas s tymi presetmi tak - aj moj preset, ktory by sa ti dajme tomu aj v mojej nahravke lubil ti bude nahovno, kedze nebudes vediet, ako som ho pouzil - aky di box, aky vstup, ako silny signal som do simulacie priniesol... ako som zvuk dalej upravil / pouzil v mixe...
neskusaj simulacie s PODom. zapni gitaru cez di box (netruebypass krabicku) a chod s tym do line in. v simulacii nastav riadne vybudenie na inpute a vtedy mozes skumat, ako to ma hrat "naozaj". trebars taky guitar rig je bez di boxu ako buster s vybitou baterkou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. Júl , 2007, 11:47:31 » |
|
vlado hudec - to mas s tymi presetmi tak - aj moj preset, ktory by sa ti dajme tomu aj v mojej nahravke lubil ti bude nahovno, kedze nebudes vediet, ako som ho pouzil - aky di box, aky vstup, ako silny signal som do simulacie priniesol... ako som zvuk dalej upravil / pouzil v mixe...
neskusaj simulacie s PODom. zapni gitaru cez di box (netruebypass krabicku) a chod s tym do line in. v simulacii nastav riadne vybudenie na inpute a vtedy mozes skumat, ako to ma hrat "naozaj". trebars taky guitar rig je bez di boxu ako buster s vybitou baterkou...
ok..a kde zozeniem nejaky schopny di box?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. Júl , 2007, 12:21:50 » |
|
pouzit sa da aj netruebypass karabicka - staci, ze nou signal prejde (vsetky Boss, DOD) - rozdiel s a bez krabicky by mal byt okamzite pocutelny. najlacnejsi di box je behringer DI100 alego GI100 - to vidim uplne na kazdom podiu, cena cca 1500,- Sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. Júl , 2007, 12:45:02 » |
|
pouzit sa da aj netruebypass karabicka - staci, ze nou signal prejde (vsetky Boss, DOD) - rozdiel s a bez krabicky by mal byt okamzite pocutelny. najlacnejsi di box je behringer DI100 alego GI100 - to vidim uplne na kazdom podiu, cena cca 1500,- Sk
a neni POD nahodou to iste,ako nejaka krabicka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 11. Júl , 2007, 14:16:08 » |
|
no mal som POD, ten uplne prvy a pokial si pamatam, tak nedala sa v nom vobec vypnut sekcia preampov ? cize nedal sa pouzit ako FX do FX slucky. ci to malo bypass na cele same seba si nepamatam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 11. Júl , 2007, 14:26:24 » |
|
no mal som POD, ten uplne prvy a pokial si pamatam, tak nedala sa v nom vobec vypnut sekcia preampov ? cize nedal sa pouzit ako FX do FX slucky. ci to malo bypass na cele same seba si nepamatam.
vypnut sa to neda,ale je tu preset Tube Preamp..to neni v podstate simulacia ziadneho aparatu. Myslis,ze keby som hral cez krabicku namiesto PODa,ze by ten zvuk bol lepsi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. Júl , 2007, 14:31:30 » |
|
skusil by som to rozhodne. skus hocijaku nezapnutu Bossku. skus bez nej a s nou. a vyber si na skusanie nieco osvedcene, co urcite hra - napriklad TubeScreamer + JCM900 od Simulanalog - ja som s tym nechal Imbusa ponahravat aj nejake dodatocne solicka na ich deme k originalnej JCM900 a maximalna spokojnost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. Október , 2007, 18:25:20 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 14. Október , 2007, 18:32:05 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. Október , 2007, 18:29:34 » |
|
nainstaloval som to pokusne pred par dnami a je to nuda jak prasa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. Október , 2007, 18:32:36 » |
|
ja uz pocuvam asi tretie demo,ale hra to super.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 14. Október , 2007, 18:35:54 » |
|
dobre a hral si na to ? ja Revalver poznam uz asi 6 rokov, bol to prvy soft na trhu, pokial viem. nebolo to buhvico a aste to bolo aj dost nestabilne. brnkol som teraz do tej dvojky a objavil sa neprijemny pocit deja-vu hral som na tom chvilocku a ani som moc toho neskusil, takze som asi hrubo neobjektivny. ale skratka nebavilo ma na tom nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. Október , 2007, 18:47:45 » |
|
nehral som na tom a mne by to asi tak ani nehralo ..ale sa mi to zda lepsie,ako amplitube a GR.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. Október , 2007, 18:56:57 » |
|
Nestabilne to je, ale viac sa mi paci zvuk, ako ide z GR ci Amplitube. Amplitube 2 neviem, to uz je na moje PC na hrane a co som to kusok postukal (pri tom, jak sekal user interface), tak tiez sa mi toto viac paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. Október , 2007, 19:23:49 » |