Heej hej;) konecne to sem niekto dal
Fakt velmi vydareny koncertik
Koncertik preto, ze kapacita ako Megadeth a hrala v klube presne ako byvaly Babylon, az na par rozdielov... Len skoda, ze uz vyse tyzdna pred koncertom sa nedali zohnat na Slovensku listky a tyzden pred megadethom uz ani v Rakusku neboli ziadne. Asi ich troska podcenili co sa tyka navstevnosti, na to ze to nebola skoro vobec propagovana akcia. U nas len na internete niekde a ani vo Viedni som nevidel najaky plagat... No nevadi, lebo ja mam rad klubove koncerty:)
Lomenzo sa tam k nim fakt celkom hodi, hoci povodnu legendarnu zostavu s Friedmenom a Elefsonom by som chcel vidiet
Sa mi paci, ze muzikanti sa ukazali ako muzikanti, nie ako imidzovi sasovia, ako to u metalu dost casto byva. Ziadne zbytocne kecy, ale sama hudba:) Spomenuty setlist bol velmi dobry, potesili ma hlavne tie 4 veci z Rust in peace.
Baby tam boli dost skarede.
Glan Drover je vyborny gitarista hral velmi cisto a tak lahko, ziadne zapasenie, az sa mi zdalo dst chcmie v tom. Ale kazdopadne, mal nacvicene vsetko dokonale. Mustain soloval ako vzdy len tie svoje veci, ale v kazdom pripade zasa klobuk dole pred tym cim je megadeth charaktreisticky : Dost tazke zosuladenie spevu s hrou. Ich nove veci su taktiez velmi dobre, paci sa mi ze sa neopicia po novych trendoch ale drzia si svoj charakter
Bici obsluhoval vyssie spomenuty Shawn Drover , samozrejme ziadna sdvojslapka , ale poctive dva kopaky
ako sa na megadeth patri, znacka bolaDB ci jak sa to volalo.
Boxove hradby boli z Line6 a obaja gitaristi stridali nastroje od Deanu. Hoci v niektorych veciach by som im najradsej videl v paprci LP Gibson
Mustain hral cez rocktron preamp. Malo to dost slusny zvuk, uz ma to dlhsiu dobu zaujima tato vecicka.
Kedze bolo pivo drahe, mal som len nejakych 5, no zial v hube ani jedno