BLS je jednou z mojich srdcoviek, cize ucast na tomto podujati bola v podstate samozrejmostou.
koncert zacinal pomerne skoro (18:00), s trochou vtipu sa da predpokladat, ze je to vdaka ozzymu vysiemu veku
hned na zaciatku som si vsimol, ze podium je proklate nizko a ludia predomnou proklate vysoki, cize som po zbytok vecera stal na spickach.
prvi isli
BLS. wylde spieval presne a cisto a hral dvakrat tak dobre, energie kopec. vobec nebolo na nom vidiet, ze ma 40 - vyvadzal ako za mlada s ozzym.
super show, dobry zvuk, zaznelo bleed for me, new religion, fire it up... vytknut sa dal hraci cas, 45minut bolo pre mna sakra malo... ale vsak zahraju este s ozzym....
po cca 15minutach nastupil
korn. tuto cast nebudem komentovat, toto vobec nieje moja salka kavy, preto som si akurat drzal moje tazko vybojovane miesto a nudil sa.
ich tvorbu nepoznam, ale spoznal som ich prvy hit freak on a leash a tusim "posledny hit" twisted tranzistor.
nastal
ozzyho cas. ako intro bol pouzity uvod carminy burany od karla orffa, znela to ozaj efekte - hlavne subwoofre pekne prdkali.
ozzy zacal pekne falosne, normalne som rozmyslal, ako prezijem cele vystupenie. k necistemu spevu sa neskor este niekolkokrat vratil a v istych momentoch vyzeral,
ze skutocne uz ani nevladze - holt je to stary panko
este ze to zachranoval wylde so svojimi chlapcami, hrali opat paradne a dali do toho vsetko.
podla mna by si ozzy mal vymysliet uz konecne ine hlasky, ako stale dokola trepat "i love you all" a "i can't fuckin' hear you".
po 20. opakovani mi to uz pekne liezlo na nervy.
mr. wylde nesklamal a prislo aj na jeho solo. tak, ako ma doteraz nebavili jeho 8-minutove vystupy na youtube, este vacsou mierou ma toto bavilo. paradicka, sou, ako sa patri.
zazneli pecky ako mr. crowley, crazy train, mama i'm coming home, war pigs, paranoid, suicide solution, i don't know, z noveho albacu not going away....
zhrnutie: vdakka zakkovy to stalo za to.