miso_kolo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 17. Január , 2009, 10:51:37 » |
|
ved pise ze mu to robilo aj s inou grafikou
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 17. Január , 2009, 11:04:04 » |
|
- skusal si ten proces vypnut? - nainstaloval si nieco, co teoreticky moze potrebovat vacsi vykon z grafickej karty a kedze nestiha tak zatazuje system? - s akou kartou to robilo aj pred tym? - mas moznost vyskusat tuto kartu na inom stroji? - skus flashnut bios s najnovsou verziou (vystrel do prazdna) - drivery su v poriadku? skus nejaku inu verziu driverov ku grafike
edit: ako pozeram, ten bios som radil uz davnejsie...
misko: skusal si aspon nieco z toho, co sa ti radilo predtym?
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 11:07:47 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 17. Január , 2009, 11:05:53 » |
|
vies, komponenty sa kazia, takze je mozne, ze mas chybovu zakladovu dosku, nieco s portami...ale najprv zajdi za kamosom, co ma tak o 100W silnejsi zdroj a vyskusaj, ak to bude stale, tak to zdrojom nebude. skus sa spytat kamosov, ci nemaju aj DDRI RAM a vyskusaj. nemas nejaky virus naaaahodou v systeme ? skus si nainstalovat security task managera a kukni, ci Ti nieco nehlta tam nieco CPU
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 17. Január , 2009, 11:12:26 » |
|
- skusal si ten proces vypnut? - nainstaloval si nieco, co teoreticky moze potrebovat vacsi vykon z grafickej karty a kedze nestiha tak zatazuje system? - s akou kartou to robilo aj pred tym? - mas moznost vyskusat tuto kartu na inom stroji? - skus flashnut bios s najnovsou verziou (vystrel do prazdna) - drivery su v poriadku? skus nejaku inu verziu driverov ku grafike edit: ako pozeram, ten bios som radil uz davnejsie... misko: skusal si aspon nieco z toho, co sa ti radilo predtym?
-Ten System Idle proces myslim len oznamuje kolko CPU ma byt volneho....cize ak mi to ukazuje hodnotu okolo 90% tak to znamena ze CPU usage by som mal mat 10%. -neinstaloval som nic....a dal som system restore z 13 januara, kedy bolo este vsetko ok, ale nepomohlo -mam moznost vyskusat kartu inde, ale to mi nic nevyriesi - co by som tym zistil? -bios mam najnovsi stabilny (novsie su iba beta) -drivery su najnovsie a skusil som graf. drivre aj komplet odinstalovat ale stale bolo 100% CPU zatazenie vies, komponenty sa kazia, takze je mozne, ze mas chybovu zakladovu dosku, nieco s portami...ale najprv zajdi za kamosom, co ma tak o 100W silnejsi zdroj a vyskusaj, ak to bude stale, tak to zdrojom nebude. skus sa spytat kamosov, ci nemaju aj DDRI RAM a vyskusaj. nemas nejaky virus naaaahodou v systeme ? skus si nainstalovat security task managera a kukni, ci Ti nieco nehlta tam nieco CPU
Idem skusit toho security task managera, ze co to je. Pustil som uz parkrat soft Spyware doctor a spyware scan co je integorvany vo Outpost Firewalle ale nic nenasli.
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 11:17:43 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 17. Január , 2009, 11:12:40 » |
|
este taka opticka kontrola - skus skontrolovat maticnu, ze ci nie su na nej nafuknute kondiky.. -Ten System Idle proces myslim len oznamuje kolko CPU ma byt volneho....cize ak mi to ukazuje hodnotu okolo 90% tak to znamena ze CPU usage by som mal mat 10%.
jaj to som prehliadol -mam moznost vyskusat kartu inde, ale to mi nic nevyriesi - co by som tym zistil?
minimalne to, ze mozes problem hladat inde ako v grafike
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 11:15:53 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 17. Január , 2009, 11:16:52 » |
|
este taka opticka kontrola - skus skontrolovat maticnu, ze ci nie su na nej nafuknute kondiky.. jaj to som prehliadol :)minimalne to, ze mozes problem hladat inde ako v grafike Hm, no len ako zistim, ze je to grafickou. Mas na mysli, ze ked ju zapojim do ineho kompu, tak ze tam CPU vyskoci na 100%?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 17. Január , 2009, 11:18:36 » |
|
Hm, no len ako zistim, ze je to grafickou. Mas na mysli, ze ked ju zapojim do ineho kompu, tak ze tam CPU vyskoci na 100%?
ked zapojis graficku inde a stroj bude fachat bez problemov, tak vies ze problem je u teba v niecom inom a nie v grafike..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 17. Január , 2009, 11:20:33 » |
|
ked zapojis graficku inde a stroj bude fachat bez problemov, tak vies ze problem je u teba v niecom inom a nie v grafike..
No graf. bola zapojena u mna v kompe 3 tyzdne bez problemov. Mi napadlo, ze mozem skusit zapojit do mojho kompu moju staru graficku. A idem aj hned na to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 17. Január , 2009, 11:21:48 » |
|
Miško,ja sa ti čudujem. Čo to nezanesieš do firmy,ktora sa tym zaobera? Pripadne si nezavolaš človeka z tej firmy domov ? To,čo tu rieši X ludi ,X-hodin,človek čo sa tomu rozumie vyrieši za par minut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 17. Január , 2009, 11:25:02 » |
|
Miško,ja sa ti čudujem. Čo to nezanesieš do firmy,ktora sa tym zaobera? Pripadne si nezavolaš človeka z tej firmy domov ? To,čo tu rieši X ludi ,X-hodin,človek čo sa tomu rozumie vyrieši za par minut. To je posledna moznost az ked vycerpam vsetky moznosti, ktore mam. Nemam na to peniaze aby mi to niekto diagnostikoval a opravoval za tazke prachy. A potrebujem na tom PC robit, nemozem si v ziadnom pripade dovolit ho mat tak dlho mimo domu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. Január , 2009, 11:27:21 » |
|
To je posledna moznost az ked vycerpam vsetky moznosti, ktore mam. Nemam na to peniaze aby mi to niekto diagnostikoval a opravoval za tazke prachy. A potrebujem na tom PC robit, nemozem si v ziadnom pripade dovolit ho mat tak dlho mimo domu. podla toho co tu popisujes na nom aj tak moc neporobis...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 17. Január , 2009, 11:31:30 » |
|
misko: disk ti stale pracuje? kolko mas vyuzitie pamate? resp skus pozriet task manager a pozriet procesy ktore ti bezia, porovnaj s tymto http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q263201&ID=Q263201 ak mas poinstalovane nejake veci, ktore sa ti spustaju a vies, ze maju bezat (ten process ma vacsinou priznacny nazov), tak to nechaj, ak tam objavis nieco podozrive tak ho zrus..
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 11:36:20 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 17. Január , 2009, 11:36:15 » |
|
misko: disk ti stale pracuje?
Nie, normalne je v klude, ked nic nerobim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 17. Január , 2009, 11:59:12 » |
|
Ok, takze antispyware a firewall scan mi nic nenasli ale posrany windiowsacky malicious software removal tool mi nasiel nejakeho Worma .....idem sa s tym pohrat. Snad je toto ta pricina toho 100% cpu zatazenia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 17. Január , 2009, 12:14:58 » |
|
flashovanie biosu pre cloveka co sa dotoho nevyzna a nevie co robit je megakokotina cislo 1.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|