styrioci
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 23. Máj , 2008, 06:34:45 » |
|
tak tremolo na basu?? hmm. myslím že to nezvláda ani zakk wylde zo svojimi svalmi . a podla mňa to ani nemá nejaké väčšie opodstatnenie. iba taká ptákovinka aj tremolo na gitare je iba taka ptakovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 23. Máj , 2008, 08:03:44 » |
|
ja som vlastnil takuto blaznovinu.hlava strat,telo tele,vykladacka ovation a malo to len piezo snimac.krasny akusticky zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 23. Máj , 2008, 08:05:36 » |
|
ja som vlastnil takuto blaznovinu.hlava strat,telo tele,vykladacka ovation a malo to len piezo snimac.krasny akusticky zvuk
pekne, tie telecastre vedia byt aj pekne gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 23. Máj , 2008, 08:13:13 » |
|
a takto som na nej "mydlil"
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 23. Máj , 2008, 08:24:17 » |
|
Les paul... najskaredsia gitara na svete.. súhlas ale snáď nás tu za to nezlinčujú inak... tvar hlavy mi nepríde moc Gibsonovský...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 23. Máj , 2008, 08:28:20 » |
|
aj tremolo na gitare je iba taka ptakovina ale na gitare si myslím, že má väčšie opodstatnenie ale nehádam sa pri basových sólach to môže byť celkom použiteľné:)
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 23. Máj , 2008, 08:56:25 » |
|
súhlas ale snáď nás tu za to nezlinčujú inak... tvar hlavy mi nepríde moc Gibsonovský... Ani tvar gitary. Asi preto, ze su to Heritage.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 23. Máj , 2008, 09:36:20 » |
|
Ani tvar gitary. Asi preto, ze su to Heritage.
som si aj myslel, v niektorej téme sa preberali mám pocit... takže žijem viacmenej v realite čo je škaredé na LP ono je to dosť subjektívne. ale mne príde tá gitara taká hnusná tlstá neforemná a vo vyšších polohách sa na ne ťažko hrá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 23. Máj , 2008, 09:49:11 » |
|
asi si nedržal v ruke dobrý les paul
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260
If you try to fuck with me, I shall fuck you too..
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 23. Máj , 2008, 10:23:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 23. Máj , 2008, 10:25:59 » |
|
asi si nedržal v ruke dobrý les paul
držal som greco japonca LP standart myslím ale bližšie o ňom viac neviem . v pohode pekný ton sustain ale neviem mňa tie gitary nejak neberú. a to že sa hrá ťažko od toho cca 15 pražca sa nedá poprieť, je to dané konštrukciu nástroja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 23. Máj , 2008, 11:11:40 » |
|
tak toto spraviť nejakej origoš gibsone tak ho zabijem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 23. Máj , 2008, 11:18:14 » |
|
držal som greco japonca LP standart myslím ale bližšie o ňom viac neviem . v pohode pekný ton sustain ale neviem mňa tie gitary nejak neberú. a to že sa hrá ťažko od toho cca 15 pražca sa nedá poprieť, je to dané konštrukciu nástroja
Tak to si naň asi hral zle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|