Ra02
nováčik
Príspevkov: 58
|
|
« kedy: 27. August , 2007, 18:35:51 » |
|
Len tak, ake ste videly... Dost Cudna: Celkom Zaujimava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. August , 2007, 19:54:19 » |
|
dost exoticke kusky
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. August , 2007, 19:57:23 » |
|
ten prvý sa volá picasso a používa ho Pat Metheny. ma tusim 42 strun..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. August , 2007, 22:16:43 » |
|
ten prvý sa volá picasso a používa ho Pat Metheny. ma tusim 42 strun..
ved na tom sa vobe neda hrat, iba normalne klasicky na gitaru ved tie ostatne veci okolo toho, to nema hmatnik poriadny predsa, a jak vykruti ruku? to by musel s tou gitarou otacat a prehadzovat si ju, a myslim ze tu taka tema bola a niekto tu prvu gitaru nazvela ze "to vyzera ako gitarova rakovina"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. August , 2007, 23:29:55 » |
|
neveril by si ale da sa hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 28. August , 2007, 08:10:46 » |
|
neveril by si ale da sa hrat
Pekne na tom hra:) dost cas to kukam gitaristov co maju neobvyklu gitaru, ale maju to "len-tak" tuto to normalne aj vyuziva a celkom pekne mu to ide:) Ako som pochopil, tak to co vyzera ako normalna gitara je basa a ostatne struny po gitare sluzia ako harfa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 04. September , 2007, 20:54:24 » |
|
ak sa nemylim tak na tych zvysnych strunach co su tam vedene kadetade sa nehra ale rozoznievaju sa automaticky..alebo sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. September , 2007, 20:24:03 » |
|
newem kam to mám písať, tak píšem sem. Čo vravíte na tie Behringer gitary, čo sa tak masovo predávajú po Tescu,Metre Carefoure ...atd ako sada gitara+kombo so zabudovaným overdriveom +trsatko za nejakých 5 litrov? Kamoš ju kúpil. Skúšal som na nej hrat a povedal by som, že je celkom OK. Je však pravda ,že mne veľa gitár rukami neprešlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. September , 2007, 20:25:59 » |
|
newem kam to mám písať, tak píšem sem. Čo vravíte na tie Behringer gitary, čo sa tak masovo predávajú po Tescu,Metre Carefoure ...atd ako sada gitara+kombo so zabudovaným overdriveom +trsatko za nejakých 5 litrov? Kamoš ju kúpil. Skúšal som na nej hrat a povedal by som, že je celkom OK. Je však pravda ,že mne veľa gitár rukami neprešlo sorry, ale tebe asi nic rukami nepreslo , Behringer gitary + SX gitary su najvacsie shity na ake som kedy hral, bez urazky
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. September , 2007, 20:36:40 » |
|
ked už ide o to ja tiež vlastním gitaru, hral som aj na gitary špičkových gitaristov, tri hodiny som v hudobninách skušal efekt na Yamahách. To je nič?....možno hej, ale ta čo už
|
|
« Posledná zmena: 26. September , 2007, 20:37:06 od RockBassist »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. September , 2007, 23:29:32 » |
|
newem kam to mám písať, tak píšem sem. Čo vravíte na tie Behringer gitary, čo sa tak masovo predávajú po Tescu,Metre Carefoure ...atd ako sada gitara+kombo so zabudovaným overdriveom +trsatko za nejakých 5 litrov? Kamoš ju kúpil. Skúšal som na nej hrat a povedal by som, že je celkom OK. Je však pravda ,že mne veľa gitár rukami neprešlo tie gitary aj trosku v paprci vedia zazniet, ked clovek moc chce, ale na posratie to neni ani nahodou. okrem toho vacsinou su mizerne opracovane uz od pohladu. + suciastky velmi malej zivotnosti. "celkom OK" je relativne. ako ano - za 5 litrov aj s aparatom su naozaj "celkom OK"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. September , 2007, 13:19:19 » |
|
sorry, ale tebe asi nic rukami nepreslo , Behringer gitary + SX gitary su najvacsie shity na ake som kedy hral, bez urazky straty a telecastre od sx su velmi fajn gitary(len treba vybrat z viacerych kusov)
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. September , 2007, 13:29:21 » |
|
keby to stalo 5 korun, tak by to na posratie bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. Október , 2007, 05:11:38 » |
|
Prídem tu na skok a hneď zasieranie témy klasicky už dosť že tá téma je divná Re: Najcudnejsie / Najlepsie vyzerajuce gitary a ešte klasický 5000x preberajúci sa dotaz ked už ide o to ja tiež vlastním gitaru, hral som aj na gitary špičkových gitaristov, tri hodiny som v hudobninách skušal efekt na Yamahách. To je nič?....možno hej, ale ta čo už
|
|
« Posledná zmena: 02. Október , 2007, 05:11:55 od guitman »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný