kuker
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 05. September , 2007, 09:36:55 » |
|
A onania je skvelá, milujem tieto hendrixovské onanie akote toto su hendrixovske onanie? no neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. September , 2007, 10:02:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. September , 2007, 10:11:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. September , 2007, 10:22:49 » |
|
opossum - ale kurnik, šak sú tam samé sextolové stupnicové postupy, ktoré Hendrix nikdy nepoužíval, čo to nepočuješ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. September , 2007, 10:35:02 » |
|
preco maju gitaristi tendenciu vzdy niekoho porovnavat s niekym slavnym? hendrix bol hendrix, rastis je rastis. solo je fajne, ja tam pocujem aj vibrata, dat tomu serioznejsi podklad a je to rokec jak bic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. September , 2007, 10:35:14 » |
|
opossum - ale kurnik, šak sú tam samé sextolové stupnicové postupy, ktoré Hendrix nikdy nepoužíval, čo to nepočuješ?? asi tak ako hovori pitu....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. September , 2007, 11:30:31 » |
|
ja rozumiem, co oppossumm chce naznacit - on ide o prapodstate a prapodstata hendrixovych onanii bola v tom, ze pouzival klasicke bluesove melodicke pentafinty (moje nove slovo ) na solove vyblaznovanie sa (hlavne live) , uz bezohladu na to, ci je to zalozene na sextolovych alebo akych rozdeleniach tonov. ze tchore ? a propos - osobne som na podklad pysnejsi, ako na vsetku gitaru, co tam je - a to myslim uplne vazne oppossumm - ten zvuk je z FM8 od NI - je to jeden ton, arpegiator do tempa a rucne tocene do tempa (mysou) s knobom Mounth na efekte TalkWah. A je to este pred tym mierne skreslene.
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2007, 11:51:30 od Rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. September , 2007, 11:39:08 » |
|
ja rozumiem, co oppossumm chce naznacit - on ide o prapodstate a prapodstata hendrixovych onanii bola v tom, ze pouzival klasicke bluesove melodicke pentafinty (moje nove slovo ) na solove vyblaznovanie sa (hlavne live) , uz bezohladu na to, ci je to zalozene na sextolovych alebo akych rozdeleniach tonov. ze tchore ? Pekne si napísal, v čom bola prapodstata Hendrixovských onanií, ale ty si tu narozdiel od toho hral typické sextolové stupnicové ( hlavne diatonické) postupy, ktoré sú už trochu o inom. Len aby sme si rozumeli.. Nechcem sa dostať do polemiky o hraní, na ukážku som napísal svoj názor a vcelku pozitívny, aj keď ja zas skôr na takéto podklady nie som, ale je v tom zaujímavý nápad..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. September , 2007, 11:43:24 » |
|
Je to perfektné, najmä čo sa týka nápadov. A zo všetkého najviac sa mi tam páči to lúskanie prstov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. September , 2007, 12:17:41 » |
|
Niesom moc fanusikom rychlych behov ( mozno zo zavisti ze take nezahram :-D ) ale toto sa mi neviem ani preco lubi ... pocuvam to asi 5ty krat a je to mrte haluz .... rastis , ubal este nieco podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. September , 2007, 12:37:27 » |
|
al páni Piťu, Swordy a Kuker S volajakú teóryjú na mňa nechoďte, ani s intervalámi. Hendrixovské (ako to pochopil aj Rastis, šak bodaj by to nepochopil, keť som ho vychválwel do neba ) v kontraste s volajakými popovými či metalovými či malmstínovskými prvkami. Ja tam jednoducho počujem blúzové korene, a tie rastis má silno zakorenené, a to ma vždy dostane. Toš tak a nijako inak FM8? šak to mám, len teraz neviem, či to nie je FM7. Ten starý analóg (?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. September , 2007, 12:38:29 » |
|
tiez by som rad pocul od rastisa este nieco take ako nahral... skor by ma potesilo keby BACK bol nejaky klasicky metalovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. September , 2007, 12:41:34 » |
|
preco maju gitaristi tendenciu vzdy niekoho porovnavat s niekym slavnym? hendrix bol hendrix, rastis je rastis. solo je fajne, ja tam pocujem aj vibrata, dat tomu serioznejsi podklad a je to rokec jak bic
preto, lebo ja to zvyknem tým chcem vždy dať poklonu. Stačí?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. September , 2007, 12:49:01 » |
|
al páni Piťu, Swordy a Kuker S volajakú teóryjú na mňa nechoďte, ani s intervalámi. Hendrixovské (ako to pochopil aj Rastis, šak bodaj by to nepochopil, keť som ho vychválwel do neba ) v kontraste s volajakými popovými či metalovými či malmstínovskými prvkami. Ja tam jednoducho počujem blúzové korene, a tie rastis má silno zakorenené, a to ma vždy dostane. Toš tak a nijako inak FM8? šak to mám, len teraz neviem, či to nie je FM7. Ten starý analóg (?) Ale veď sa neonač, opossum, ty to počuješ tak, iný inak. Ja v tom počujem behovú onaniu, na akú som nebol u Rastisa až tak zvyknutý a nie Hendrixovskú, ale takú ako som napísal. A nepísal som, že je to zlé, len že možno až veľa, niekedy ako rozcvička.. Ale je to ok, tak to on chcel a tak to má, nebudem ho v žiadnom prípade presviedčať, že to má byť inak, ani mne to zas tak nevadí.. Aj ja som pochopil, takisto ako Rastis, čo myslíš, ja to len proste počujem inak a nepotrebujem o tom teoretizovať, len som ti chcel môj názor aj trochu vysvetliť, keďže sa ti nezdal.. Zas na druhej strane ma teší, že Rastis zvládne aj takéto veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|