Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 05. September , 2007, 12:59:42 » |
|
jeeejha rastik sa nam urazil:) ja ho mam fixovaneho ako gitaristu s peknym tonom a velmi dobrym feelingom... (...) A so slabsou "beglajtovou" rytmikou, v tejto ukazke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 05. September , 2007, 13:04:47 » |
|
bolo to zaujmave ale mne sa disharmonicke melodie moc nepacia ani ten podklad mi nesedel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 05. September , 2007, 13:05:04 » |
|
Ale veď sa neonač, opossum, ty to počuješ tak, iný inak. Ja v tom počujem behovú onaniu, na akú som nebol u Rastisa až tak zvyknutý a nie Hendrixovskú, ale takú ako som napísal. A nepísal som, že je to zlé, len že možno až veľa, niekedy ako rozcvička.. Ale je to ok, tak to on chcel a tak to má, nebudem ho v žiadnom prípade presviedčať, že to má byť inak, ani mne to zas tak nevadí.. Aj ja som pochopil, takisto ako Rastis, čo myslíš, ja to len proste počujem inak a nepotrebujem o tom teoretizovať, len som ti chcel môj názor aj trochu vysvetliť, keďže sa ti nezdal.. Zas na druhej strane ma teší, že Rastis zvládne aj takéto veci. šak jasné, Piťu, hneť nemosíš za šeckým videť moju oponenťúru šak keť píšem nespisovne, to je znakom teho, že je to ze srandy, hehehe A ani som ťa nenapádal, že by si tvrdil, že je to zlé. Šak ani neni, lebo veť je to dobré Pozor, otéčkujeme (takmer)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 05. September , 2007, 16:34:20 » |
|
bolo to zaujmave ale mne sa disharmonicke melodie moc nepacia (...) Dizharmonicke? Podla mna to boli velmi vkusne vybocenia zo stupnice, az sa divim, kde to Rastis nabral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 05. September , 2007, 16:37:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 05. September , 2007, 17:15:14 » |
|
Nie je celkom pravda, to luskanie prstami a rozbitie skla sampel nebol, tym som si uplne isty, ved rozoznam sampel rozbitia flase od ziveho rozbitia flase, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 05. September , 2007, 17:49:16 » |
|
Tak dobre - berem karty zo stola prec, mozte objednat pivo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. September , 2007, 18:41:11 » |
|
preto take tajnosti ako to bolo nahravane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 05. September , 2007, 21:39:27 » |
|
Ale neee - je to nahravane cez moj stary Peci/Mark preamp + GR2. Ciste veci su Fernandes Stratocaster s povodnymi Alnico singlami, "solo" k tomu podkladu tiez. Skreslene veci (podklad / solo) su Pearl Les Paul s Gibson Burstbucker snimacmi, vsetky FX su SW (chorus a delay su free plugy od Kjaerhus). Podklad som uz spominal ze je FM8 od NI, bicie klasicke sample (kopak / rytmicak) su vycvakane od ziveho bubenika, co som kedysi tocil, take tie bum-cvach-lusk je z Fruity Loops samplov, hajtky a cinely su od Natural Studio a je to robene v Battery pod Sonarom, vsetko je nakoniec ale lepene vo Vegase. Flasa na zaver je cosi free cez Google.
Vsjo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. September , 2007, 22:46:46 » |
|
no takze fakt take sample nejsu Ja som sa uz tesil, ze sa ti podarilo nieco tak doverihodne namiesat .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 06. September , 2007, 00:41:53 » |
|
Bolo veľmi dobre počuť, že je to živé. To by sa musel Rastis veľmi potrápiť, aby tam urobil také drobné rytmické nepresnosti, aké som mu občas vytýkal. Teraz to bolo, musím povedať, o hodne lepšie ako v predchádzajúcich ukážkach, ale je cítiť, že občasne gitara nešlape až tak rytmicky dobre, ale nie je to nič až také okaté. U svetového gitaristu by som to netoleroval, u slovenského je to viac ako v norme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 06. September , 2007, 07:26:47 » |
|
Bolo veľmi dobre počuť, že je to živé. To by sa musel Rastis veľmi potrápiť, aby tam urobil také drobné rytmické nepresnosti, aké som mu občas vytýkal. Teraz to bolo, musím povedať, o hodne lepšie ako v predchádzajúcich ukážkach, ale je cítiť, že občasne gitara nešlape až tak rytmicky dobre, ale nie je to nič až také okaté. U svetového gitaristu by som to netoleroval, u slovenského je to viac ako v norme. zaujimave
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 06. September , 2007, 07:31:32 » |
|
Bolo veľmi dobre počuť, že je to živé. To by sa musel Rastis veľmi potrápiť, aby tam urobil také drobné rytmické nepresnosti, aké som mu občas vytýkal. Teraz to bolo, musím povedať, o hodne lepšie ako v predchádzajúcich ukážkach, ale je cítiť, že občasne gitara nešlape až tak rytmicky dobre, ale nie je to nič až také okaté. U svetového gitaristu by som to netoleroval, u slovenského je to viac ako v norme. to akoze slovak nemoze byt svetovy gitarista? Pitu,uz by si mal konecne nahrat aj Ty nieco rockove,so skreslenou gitarou a riadne zasolovat,nech vieme,ako si na tom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 07. September , 2007, 09:14:47 » |
|
Piťu podľa mňa ani nie tak rytmická stránka nahrávky, ale tie"nečisté" tóny, kadejaké zámerné pazvuky jednoznačne ukazujú na živú hru. Inak, mne práve tie rytmické "nepresnosti" nikdy nevadia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|