predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. September , 2007, 17:07:59 » |
|
No a je veľmi dobré.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 10. September , 2007, 17:14:31 » |
|
peavey valveking??? co aj viem, neni to nahodou nejaka cinska sranda co za mesiac odide... inak, ako nad tym rozmyslam, zvuk ma v pohode, na hard-rock ma skreslenie...kamos to ma, v pohode, za tu cenu pecka a ked tak, staci aj 1x12´...je to prenosnjesie, mam este hlavu a box, toto chcem len do skusobne (mame kurevsky malu skusobnu a velke aparaty by sa tam neuzivili, a ked tak to budem brat do malych klubov, ked nebudem chciet nosit hlavu+box)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. September , 2007, 17:38:24 » |
|
v bazari na muzikeri predava jeden typek uz dlhsiu dobu Peavey Classic 50...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. September , 2007, 13:45:02 » |
|
classicy sa zvyknu tiez dost kazit...dvaja kamosi to mali, zvuk v pohode...ale odchadzalo tam stale nieco, neviem ci len mali stastie na zle kusy, alebo su take vsetky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. September , 2007, 22:30:59 » |
|
Podla mna take nieco, ze casto kazit je otazkou konkretneho kusu. Ja mam Marshall TSL601 a cital som kopec recenzii na harmony central, kde sa to ludom po par dnoch alebo tyzdnoch uplne pokaslalo. Ale zase boli ini, ktori nemali s kazenim problem uplne ziaden. A ak to bolo uz 2 roky hrane a nekazilo sa, myslim, ze by nemal byt problem. Co sa oneskorenia pri prepinani kanalov tyka, moja TSL601 to ma. A je to chyba od vyroby, skusal som osobne asi 3 kusy a vsetky to mali. Podobne skusenosti malo kopec ludi na nete. Svoj aparat som hodil Brdovi a oneskorenie sa mu podarilo zminimalizovat. Nie je uplne prec, ale je to pouzitelne na hranie. Pred tym absolutne nebolo. Chyba bola v pouzitych suciastkach...cize daju viacero zrejme nie uplne kamaratskych dzindzikov za sebou a oneskorenie sa postupne nabali. Aspon tak som to pochopil ja. Brdo mi aj spominal, co konkretne tam menil, ale uz si nepamatam. Kazdopadne, vobec sa mi nepaci, ze s tym MArshall nic nerobi a furt su v shopoch nove a nove komba s rovnakym problemom. Co sa tyka tej 602, myslim, ze je to to iste co 601, len ma 2 repraky. Ale treba skusit osobne, clovek nikdy nevie. Cena 20 papierov je vyborna. Nova TSL601 stoji okolo 40 litrov a ta 602 je tusim o nejakych 5 drahsia. So zvukom som spokojny, ale je to otazka vkusu. Svoj aprat som kupil za 25, 40 by som zan zrejme nedal...
|
|
« Posledná zmena: 13. September , 2007, 22:32:27 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. December , 2007, 17:37:16 » |
|
aký je váš názor na MARSHALL dsl 401?? za kolko sa dá kupiť spod ruky?
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
barso0913
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. December , 2007, 12:30:04 » |
|
Ak by to mohlo byt aj nieco ine ako Marshall, tak sa este poobzeraj po Ashdown FA40. Je to 40w celolampa s 1x12' reprakom. Myslim ze tato masinka ma do skusobne vsetko co treba, akurat ze zabudovane DSP efekty su dost nepouzitelne, ale nakolko sa daju vypnut tak to zas nie je taka vada. Cena je cca 24000. Ak by si potreboval nieco vacsie tak to robia aj vo verzii 60w 2x12'. Na Slovensku to predava Rock Centrum (Martin, alebo Dom techniky v BA). Kazopadne si myslim ze vyskusanie by mohlo stat za to. Ozaj gm_viktor, v teme o golemovi si pisal ze budes mat doma na skusku od prosounda golema + jeho 50w koncak. Mna v tej teme zaujimalo, ci to dokaze hrat aj potichu. Ak mas nejake info, poznatky, tak hod to prosim ta do tej temy. Diky moc. P.S. Kanaly to prepina v pohode + mas nohou spinatelny boost pre druhy kanal a takisto dva nezavisle nohou prepinatelne volume spolocne pre oba kanaly.
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2007, 12:36:15 od barso0913 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. December , 2007, 15:06:52 » |
|
jasne, musim to este poriadne vyskusat, najma doma a potom ti dam vediet... teraz som spekuloval s roznymi znackami lamp, co bude hrat lepsie... cez vianoce to planujem zobrat domov, spravit susedom vianocnu atmosferu tak potom sa ozvem a prihodim aj nejake fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. December , 2007, 15:10:42 » |
|
aký je váš názor na MARSHALL dsl 401?? za kolko sa dá kupiť spod ruky?
vyborny aparat .....velmi sa pačil aj Henrymu...važne..
|
|
« Posledná zmena: 05. December , 2007, 15:12:19 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. December , 2007, 22:25:05 » |
|
PIATOK IDEN PRE MARSHALLA DSL 401, DUFAM žE TO BUDE šLAPAť,
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 08. December , 2007, 16:20:12 » |
|
marshall je doma! a hrá ako diví!!!! som max.spokojný dakujem za rady DURO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 08. December , 2007, 17:00:45 » |
|
ta 401 ? co ta teda vysla ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 08. December , 2007, 17:10:22 » |
|
14.000.- ale predával to z rodinných dovodov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. December , 2007, 17:14:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 08. December , 2007, 17:20:54 » |
|
401 Zdravím Vás, toto kombo je již slabým výplodem Marshalla. Hrál jsem na něj s Les Paulem, Ibanezkou, SG, ESP, a nic jiného než zklamání jsem neslyšel. Můžu doporučit - nekupujte tento aparát. Jsou lepší a lacinější, ať to je Laney, Peavey či Kettner. Hodně dobré muziky, ve které se již 15 let pohybuji. kontakt:kirijjseznam.cz Mam to doma a je to fakt sila.Clean ma krasny zvuk,OD 1 je skvely na blues a rock(AC/DC,Led Zepp...) a OD 3 je drsnejsi ale skvely.odporucam kazdemu kto hra rock a mysli to s hudbou vazne.No len ta cena je trochu vysoka ale za kvalitu sa plati:). Duro muziker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|