pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 11. November , 2007, 11:17:24 » |
|
napis znovu iggy, mna osobne by to cele zaujimalo, ze preco ked napisem v zahranici ze ake lampy odporucia, tak napisu JJ a tu ked dojdem za niekym kto sa vrta v lampach tak mi povie ze hm, JJ...dones si ich vela a snad to nejako sparujeme. kde je teda chyba?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 11. November , 2007, 11:19:35 » |
|
chyba je v tom, ze do zahranicia sa vozia dobre lampy a u nas ostavaju tie "zle". respektive tam sa dovezu dva vagony a z toho sa vybere vagon dobrych a tie idu do predajni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 11. November , 2007, 11:27:32 » |
|
chyba je v tom, ze do zahranicia sa vozia dobre lampy a u nas ostavaju tie "zle". respektive tam sa dovezu dva vagony a z toho sa vybere vagon dobrych a tie idu do predajni.
na slovensku stale zostava vsetok odpad este aj odpadove elektronky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 11. November , 2007, 11:55:17 » |
|
toto mi spominal aj dr.karpat, ze hral na JJ objednane zo zahranicia, ktore hrali paradne a na JJ od nas, ktore hrali naprd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 11. November , 2007, 12:08:04 » |
|
poznam vela ludi čo si kupuje u nas JJ elektronky a neda na ne dopustit...Ja taktiež nerozoznavam ,lebo mi to je egal..Ty čo to chcu počut to počuju ty čo nie nepočuju..ked odchadza lampa tak to počujem a to mi stači..netreba si myslet že problem je v lampach..kupujem z čadce lamp a nikdy som nemal nijaky problem a hraju dobre!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 11. November , 2007, 12:10:09 » |
|
poznam vela ludi čo si kupuje u nas JJ elektronky a neda na ne dopustit...Ja taktiež nerozoznavam ,lebo mi to je egal..Ty čo to chcu počut to počuju ty čo nie nepočuju..ked odchadza lampa tak to počujem a to mi stači..netreba si myslet že problem je v lampach..kupujem z čadce lamp a nikdy som nemal nijaky problem a hraju dobre!!! joe ktore presne kupujes ecc83s ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 11. November , 2007, 12:10:21 » |
|
na slovensku stale zostava vsetok odpad este aj odpadove elektronky. no to je dobra blbost...to sa už stava legendov..problem je v prstoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 11. November , 2007, 12:12:18 » |
|
joe ktore presne kupujes ecc83s ?
aj aj..ja sa tym nezaoberam ja kupujem čo potrebujem a basta...to by ma jeblo keby sa zaoberam s takymito kokotinami na piatu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 11. November , 2007, 12:25:51 » |
|
aj aj..ja sa tym nezaoberam ja kupujem čo potrebujem a basta...to by ma jeblo keby sa zaoberam s takymito kokotinami na piatu. tak mi aspon povedz v ktorom obchode kupujes tie jj elektronky zrovna potrebujem 2 kusy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 11. November , 2007, 12:35:10 » |
|
tak mi aspon povedz v ktorom obchode kupujes tie jj elektronky zrovna potrebujem 2 kusy
Ved si najdi na nete. Dostat ich hocikde.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 11. November , 2007, 12:36:59 » |
|
Ved si najdi na nete. Dostat ich hocikde.
nenasiel som. na stranke jj-electronics nemaju internetovy predaj ani kontakt na predajnu. tak porad, najlepsie v ba ak by si vedel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 11. November , 2007, 12:53:44 » |
|
hladaj..Predavaju ich aj v inych obchodoch..Mam novy molbil tak nemam čislo ak ho najdeš daj ho sem určite sa zide aj inym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 11. November , 2007, 12:56:30 » |
|
ake cislo ? kde je obchod v bratislave som chcel vediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 11. November , 2007, 12:59:00 » |
|
čítal som túto tému a nedalo mi nepripojiť nejaký ten názor,nie som síce prvoligový gitarista,no hrám už roky na home made aparátoch,za posledné tri roky som odohral asi 200 koncertov z 80% na kombe klon JCM 800,ktoré vyladil a upravil Brďo, uplne v pohode,na zvuk neboli kritiky aj tak je to na zvukároch,môžeš mať aj Soldano alebo čo ak je zvukár hluchý a dojebe ti zvuk tak je to jedno,okrem toho mám Valwatt dvojkanál 100W a 1960A Box,vo Valwatte sme vymenili výstupné trafo za originál Dagnall,doladili zvuk aký si predstavujem a je to vybavené,Brďovu robotu nemusím opisovať a moju tiež,možem hlavu hodiť zo schodov a hrá dalej.jasné že uvažujem nad originál fabrickým ampom ale tieto mám rád.Inak 90% svetových muzikantov má svoje aparáty poprerábané všelijakými americkými Brďovcami ide len o logo ale myslím že sa tu už o tom písalo,takže vybrať si fabrický alebo home made je každého osobná voľba,ide o to či muzikant zaujme.V konečnom dôsledku ani tie home made ak ho chceš naozajstný nevyjde o moc lacnejšie pokial ho nebudeš skladať zo súčiastok zo starého rádia.
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 11. November , 2007, 13:19:37 » |
|
no Temko kto by povedal, aky si mudry,ale maš pravdu ja som hral na tom tvojom a je v pohode....Marshall je aj tak simply the best!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|