MageZ
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 16. September , 2007, 11:59:01 » |
|
Celkom ma pobavila hlaska o kupovani znakcovych aparatov kvoli servisu. Mnoho znamych znaciek ma servis aj v USA uplne priserny, v Europe casto neexistujuci (na urovni adekvatnej cene). Naopak mnozstvo menej znamych znaciek ma servis a zakaznicku podporu priam ukazkovu.
Dobre urobeny klon/homemade moze kludne hrat skvelo, rovnako ako znackovy aparat moze hrat nahovno. Ale pravda, ze aparaty za 5 kc porobene zo zehliciek a fenov na vlasy asi tou spravnou volbou nebudu. Dobry aparat z nikoho dobreho muziaknta nespravi, ale tesi ma, ze v poslednych rokoch si uz aj ludia v SR zacinaju uvedomovat, ze mat dobry zvuk vyzaduje aj nejaku investiciu. Horsie je, ked uz potom clovek vidi niekoho na podiu s kvalitnou aparaturou, ale prisernym zvukom, lebo dotycny netusi ako to funguje a ako to nastavit..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 16. September , 2007, 18:43:11 » |
|
Ja som mal ESH a musel som ho predat, lebo to hralo napr a kupil som si JCM-800. Spokojnosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. September , 2007, 20:09:56 » |
|
. Ale pravda, ze aparaty za 5 kc porobene zo zehliciek a fenov na vlasy asi tou spravnou volbou nebudu. To mi pripomína moj starý amp. Kúpil som za 7, predal som za 2, kúpil som Marshalla a bol som šťastný
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
acdc100
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. September , 2007, 20:11:17 » |
|
Taká je realita, aj Roberto píše, že si chce kúpiť Plexi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 16. September , 2007, 20:19:32 » |
|
ano, ale akurat bud SLP100, superbass, 1987x do roku 1973. Prijimam ponuky
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 16. September , 2007, 20:21:12 » |
|
ano, ale akurat bud SLP100, superbass, 1987x do roku 1973. Prijimam ponuky Podla mna tu budu iba ponuky reedicii.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 16. September , 2007, 20:54:55 » |
|
v com je realita ? ja mam jeden robeny aparat (pouzivam ho uz iba na nahravanie) a jeden fabricky aparat, ktory maka v kapele. a mam v plane dat si postavit nieco zaujimave, na co sa velmi tesim... ono je mozno tych realit viac...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 17. September , 2007, 07:12:36 » |
|
To je v pohode ked hladaš, treba mat v tom aparate origoš poriadne trafo. Mne sa nepači ked niekto napada nove veci a hovno tomu rozumie ...Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.Oplatia sa ked su za dobru cenu a maš na ne nervy.Mal som plexi za 6000sk asi 40ročny. Ked sme zapli v študiu novy hral ovela lepšie. ...... stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 17. September , 2007, 09:17:55 » |
|
To je v pohode ked hladaš, treba mat v tom aparate origoš poriadne trafo. Mne sa nepači ked niekto napada nove veci a hovno tomu rozumie ...Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.Oplatia sa ked su za dobru cenu a maš na ne nervy.Mal som plexi za 6000sk asi 40ročny. Ked sme zapli v študiu novy hral ovela lepšie. ...... stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara
skoda ze nemas tu plexinu, kludne by som ta odbremeni.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 17. September , 2007, 09:52:22 » |
|
stare lampy ......mam ich v obchode kopu davam ich zadara
Mozem Ti dat moju adresu, kam by si ich poslal? Zhanam ale iba NOS, pokial mozno nepouzite. Ake mas?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. September , 2007, 17:59:33 » |
|
no dne som bol s vadimom a ziedny homemade sa predavat nebude...nic take...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Október , 2007, 08:54:38 » |
|
Hraj pekne pesnicky ktore sa budu pacit ludom, je jedno v akom style!, a na akomkolvek aparate budes mat dobry zvuk. Ked budes hrat zle pesnicky nepomoze ti ani armada vintage zosilovacov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Október , 2007, 09:02:44 » |
|
To je pravda,hraš šikovne,to stym aparatom čas vyrieši.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 03. Október , 2007, 14:05:56 » |
|
Stare aparaty maju vymlatene repraky takže nehraju vyšky čo budi dojem lepšieho zvuku.
a ked zapojim stary aparat na novy box? budem mat vymlatene repraky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 05. Október , 2007, 18:23:24 » |
|
no skusal som si ten homemade a porovnaval s mesa boogie...no..obidva aparaty su fakt uzasne...ale myslim ze tam mesina nema chybu...skoda ze je ten homemade len 2 kanal...clean a polostava...ale inac je to fakt perfektny amp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|