Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
05. December , 2024, 03:19:28
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Digitech - The weapon  (Prečítané 5620 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
forgethat
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

som vlhka xixi

« kedy: 16. September , 2007, 15:12:10 »

hral niekto cez tento efekt?  na stránke http://www.digitech.com/products/weapon.htm# sú síce nahrávky ale takto je to o ničom to treba počuť na živo tak by mi moc pomohlo keby niekto napísal kto cezeň hral.. alebo aspoň pocity z tých nahrávok.. dík
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 16. September , 2007, 15:43:33 »

Moje pocity z tych zvukovych ukazok su dobre. Digitech ma vseobecne dobre ukazky na strankach. Niektore z ich efektov aj poznam, takze viem zhodnotit, nakolko sa ukazky zhoduju s realitou. Oni sa tie ukazky s realitou zhoduju - pokial sa s tymi efektami hra do kvalitnych lampovych aparatov na velke bedne, naozaj hraju tucne. Pokial sa s nimi nehra do kvalitnych lampovych aparatov na velke bedne, tak hraju tak dobre, ako je kvalitne to, do coho sa s nimi hra.
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #2 kedy: 16. September , 2007, 15:58:31 »

po badani na nete za krabickami sa vzdy akosi dostanem k digitechu.. a inak je mi dost divne ako sa ten zvuk meni zmenou iba jedneho z tych styroch knoflikov rad by som vedel naco su tam tie dva stredne asi to niesu vysky a basy
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #3 kedy: 16. September , 2007, 16:00:59 »

jaj sorry to bolo k inemu k tomuto http://www.digitech.com/products/Black13/main.htm
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 16. September , 2007, 16:40:03 »

jaj sorry to bolo k inemu k tomuto http://www.digitech.com/products/Black13/main.htm

vsak to je jeho signovany modelingovy pedal, takze to ma hotove presety - presne tie zvuky, co tam predvadza stare skladby na tom... Ten efekt ma aj pitch delay (aj ho tam v jednej ukazke predvadza) - na jeho ovladanie skuzia 2 stredne gombiky. Pise sa to na tej stranke vsetko.
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #5 kedy: 16. September , 2007, 17:25:40 »

no len ja som z angliny tupy.. ale ztychto dvoch sa mi viac pozdava ten prvy vacsie spektrum zvukov a vsetky su dost dobre uviedim este.. ty si spominal ze si hral cez par digitechov cez ake? deathmetal alebo grunge?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 16. September , 2007, 18:05:25 »

...deathmetal alebo grunge?

aj aj, rovnaky typ skreslenia, inde postavene korekcie, grunge je univerzalnejsie pouzitelny, pisem to sty a posledny krat, staci :)
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #7 kedy: 16. September , 2007, 18:12:17 »

opckaj mne sa zda ze uz si to aj mne pisal v inej teme  ha ha ha den z toho disturbedu znie fakt dobre asi ho beriem hh ak nenajdem nic lepsie
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #8 kedy: 20. September , 2007, 18:13:56 »

omg zistujem ze oba su nehorázny šuvix otras horšie než mt 2.. inak toto je zvuk podľa mojich predstáv  Fuuha zíram asi nie z komba hh
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #9 kedy: 20. September , 2007, 18:19:52 »

alebo
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #10 kedy: 20. September , 2007, 18:21:44 »

ty kokos to je husty metlos
Zaznamenané

forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #11 kedy: 20. September , 2007, 18:26:57 »

nehorazne paradny styl ma len ziram a ten zvuk kurnik chcem vediet jeho setup  Bleee
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #12 kedy: 20. September , 2007, 19:02:01 »

Ten týpek má za sebou dosť tučný rack a tipujem (len tak z brucha), že hento smaží cez nejaký modeling.

Forgethat: Zdá sa mi, že nejako ľahko a rýchlo meníš názory. Chcel si ten Digitech kúpiť a o dva príspevky ďalej si napísal, že je to šuvix. Ako napísal Rastis, podstatné je najmä to, na čom hrávaš. Ideálne by bolo, ak by si ten efekt mohol vyskúšať so svojou gitarou a so svojim aparátom. Skús si ho od niekoho požičať, alebo ak máš nejaké menšie kombo, tak si ho zober do predajne a vyskúšaj si efekt na ňom. Pri hentých internetových demách tuším ani nebolo napísané, že do akej zostavy bol efekt zaradený. Nečakaj, že budeš mať hentaký zvuk.
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 20. September , 2007, 19:16:25 »

Vidím mu tam v racku ladičku Korg, nejaký mulťák T.C.Electronics (asi G-Major, nie som si istý, je to rozmazané) a behringerovský lampový ekvalizér - to je tá vec s "edisonovskými" ručičkami, zvyšok sa mi nepodarilo identifikovať, jedna z krabíc mi pripomína modeler Rocktron Replitone, ale ruku do ohňa za to nedám.
« Posledná zmena: 20. September , 2007, 19:29:21 od Predator » Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #14 kedy: 20. September , 2007, 19:33:06 »

Ten týpek má za sebou dosť tučný rack a tipujem (len tak z brucha), že hento smaží cez nejaký modeling.

Forgethat: Zdá sa mi, že nejako ľahko a rýchlo meníš názory. Chcel si ten Digitech kúpiť a o dva príspevky ďalej si napísal, že je to šuvix. Ako napísal Rastis, podstatné je najmä to, na čom hrávaš. Ideálne by bolo, ak by si ten efekt mohol vyskúšať so svojou gitarou a so svojim aparátom. Skús si ho od niekoho požičať, alebo ak máš nejaké menšie kombo, tak si ho zober do predajne a vyskúšaj si efekt na ňom. Pri hentých internetových demách tuším ani nebolo napísané, že do akej zostavy bol efekt zaradený. Nečakaj, že budeš mať hentaký zvuk.

nemením ale stále blúdim po nete a videl som video kde ho mal nejaký človek napojený dokonca na hlavu + bedňu marshall a mal total na hovno zvuk presne taky aky nechcem a to tam este rozne prestavoval korekcie.. a keby si ho mam od niekial pozicat tak uz daaaaaaavno mam odskusany namiesto toho aby som sa tu pytal lenze nemam tu moznost  Bleee
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 21 otázok.