Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 06:13:01
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe Hajso  (Prečítané 83443 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 05. Október , 2007, 10:44:37 »

ORANGE ROCKERVERB 50 ukažka  Na zdravie!

Hra to uplne inak ako stara Duskyho OR120. Sa potvrdilo, ze nove a stare Orange nemaju okrem dizajnu nic spolocne. Nechcem tymto zhadzovat ani jeden, len sa skratka jedna o nieco uplne ine.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #46 kedy: 05. Október , 2007, 10:54:44 »

ORANGE ROCKERVERB 50 ukažka  Na zdravie!

...mne sa strasne lubil zvuk tvojho Orange pri zvukovke na Guitarfeste, bol perfektny, tak si predstavujem "spravny rockovy zvuk", ale potom ked si dostal tu chvilku predviest sa s kapelou, uz to nebolo ono, mam dojem ze si uz moc vytocil ten aparat, zvuk uz nebol taky konkretny a bola z toho taka "zvukova guca"
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 05. Október , 2007, 11:20:55 »

aha... lebo sa mi to nepodobalo ani na EL34 ani na 6L6...  Na zdravie!

ja by som si z takejto nahravky nikdy netrufol tipnut koncove lampy a to som hral roky aj na tych, aj na tych
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 05. Október , 2007, 11:23:38 »

inak davam za pravdu Joeovi - toto bola demonstracia presne toho, ze naozaj je uplne jedno. kto vie vymackat, ten vymacka.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 05. Október , 2007, 11:37:08 »

inak davam za pravdu Joeovi - toto bola demonstracia presne toho, ze naozaj je uplne jedno. kto vie vymackat, ten vymacka.

Nie je, ved sme sa o tom sami nedavno presvedcili u nas v skusobni.  :)
« Posledná zmena: 05. Október , 2007, 11:37:37 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #50 kedy: 05. Október , 2007, 11:42:32 »

chalani nie je niekto pravnik???mam biznis  vola sa Hedviga Malinova, povedala že stary ap........ Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 05. Október , 2007, 11:42:54 »

ja tu hodnotim to, ze som si po sebe vypocul 2 nahravky a usudil som, ze su na jedno kopyto aparat neaparat. keby som sa pustil do hlbsieho studia, asi by som tam nejake detaily vypreparoval, mozno.

pozn. "na jedno kopyto" nie je kvalitativne hodnotenie v zmysle dobre/zle , aby som v malej BA mohol pokojne aj nadalej zajst na pivo.
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #52 kedy: 21. November , 2007, 08:44:48 »

vela zaujimavych ukazok a napadov joe, vyborna gitara, rychle prsty a mne sa paci aj spev. typicka (dobra) stara slovenska rocková škola + texty z nadhladom...

Som metlak

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #53 kedy: 21. November , 2007, 10:57:59 »

diky pridam ti jeden demač....nie je to nejaka bomba ludia maju radšej ked im puštam take ulety až do punku...skvalne na čom som to nahral?..ak ju zaradim, Na zdravie! celu ju prehram a hlavne prespievam je tam priliš vela slov.

* vidimta_spat_max-01.mp3 (2563.29 KB - stiahnuté 228 krát.)
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #54 kedy: 21. November , 2007, 11:07:22 »

mne sa to paci je to taka oddychovka na pocuvanie. na com si to nahral zeby na line6 ?  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #55 kedy: 21. November , 2007, 11:12:03 »

ma to asi dva roky, už som na to aj zabudol, my to nahrame asi za 30min...všetci naraz a dohram solo....spev tak isto na jeden krat,tak su tam chyby,ale to je len ako taky napad...NESKOR NAPIšEM NA čom som to nahral som zvedavy na tipy Bavím sa skvele
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #56 kedy: 21. November , 2007, 11:14:38 »

to si netrufam povedat na com si to nahraval... znie mi to ako stratocaster s nejakym marshallom...
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #57 kedy: 21. November , 2007, 11:16:27 »

mne sa paci.
Zaznamenané

o-yep sro
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #58 kedy: 21. November , 2007, 11:42:22 »

Nič v zlom všetok je OK. Gitary sú parádne ale tvoj spev mi nejak nesedí. Nie že by bol zlý, len mi nereže v uchu. Ale gitary sú parádne.
A trufol by som si to odhadnúť na nejaký strat alebo niečo s podobnou singloidnou konštrukciou  a aparát to by už bol čistý typ. Ale kebyže musím dať tak si asi tipnem Marshall. Zdravíčko
« Posledná zmena: 21. November , 2007, 11:43:37 od misofg » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 21. November , 2007, 11:58:40 »

Plexina, eventualne JCM800. Strat to moze byt, ale nema humbucker pri kobylke? Sa mi to nezda ze to je singel.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.