Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 03:47:23
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe Hajso  (Prečítané 83029 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #90 kedy: 06. December , 2007, 10:44:08 »

toto je taky pekny pesnička...ala stone Na zdravie!

* ako_vtak.mp3 (2867.57 KB - stiahnuté 172 krát.)
« Posledná zmena: 06. December , 2007, 10:45:44 od joe » Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 06. December , 2007, 12:07:34 »

šak to je čisty santana to sa totalne krotim na živo hram ine palby....už som to tu dal raz ale len kusok......totoje ja punkovinka žiadny maiden Na zdravie!
nedal si ma prešturat tomu šturovi......šak on sa najebal z hodžom a dojebali nam reč...depkači Bavím sa skvele

santana hra odkedy tapping? :))...ja som uz napisal do toho ustavu,takze ak v blizkej dobe u teba zaklopu taki dvaja ujovia v bielych plastoch,tak to nebudu chlapi z plynarni,co chodia odpisovat stav plynu..len aby si vedel  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #92 kedy: 06. December , 2007, 12:12:03 »

santana hra odkedy tapping? :))...ja som uz napisal do toho ustavu,takze ak v blizkej dobe u teba zaklopu taki dvaja ujovia v bielych plastoch,tak to nebudu chlapi z plynarni,co chodia odpisovat stav plynu..len aby si vedel  Na zdravie!
santana nehra tapping ale chcel by...ty dvaja ked pridu už sa tešim, davno som nerozkopal nejakemu intelektualovi papulu a teraz dvom dakujem pekny darček k mikinovi Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. December , 2007, 12:14:26 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #93 kedy: 06. December , 2007, 12:46:18 »

toto je taky pekny pesnička...ala stone Na zdravie!

Je tam pekny zvuk sprievodnej gitary vlavo. Skoda, cakal som ine solo, viac by sa tam hodilo nieco feelingovejsie a s cistejsim, ostrejsim zvukom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dugo
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 06. December , 2007, 13:02:05 »

je to brutal, mrte mi to pripomina Rolling Stones, specialne song Love Is Strong.. tym zvukom gitary, samozrejme ne solom...
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 06. December , 2007, 14:50:47 »

santana nehra tapping ale chcel by...ty dvaja ked pridu už sa tešim, davno som nerozkopal nejakemu intelektualovi papulu a teraz dvom dakujem pekny darček k mikinovi Na zdravie!

na mikulasa mam pre teba pripravenu limonadu..dvojlitrovku z lidla..len neviem,ci mas taku velku cizmu  Na zdravie!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #96 kedy: 06. December , 2007, 15:18:21 »

Je tam pekny zvuk sprievodnej gitary vlavo. Skoda, cakal som ine solo, viac by sa tam hodilo nieco feelingovejsie a s cistejsim, ostrejsim zvukom.
Mne tam sedi to co je dokonale.
Zaznamenané

urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #97 kedy: 06. December , 2007, 18:46:04 »

dobre to je. sice mam rad inaksi ton gitar, a bluesove progresie mi uz pridu ako klise. v tomto je to v poriadku imho.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #98 kedy: 06. December , 2007, 20:15:32 »

urmo ty si už medzitym stary chlap...dufam, že sa už na mna nehnevaš Bavím sa skvele..toto su len demače nahrane skutočne ne jeden šup potom rozmyšlame čo s tym ake solo zvuk atd....progi suhlasim s tym ale tu stonovku už hram ako uplne inu pesničku....nikto nenapisal či sa da počuvat moj spev....sola,  s tym sa mi nechce na demači zaoberat,ale kašu tak zatial nechavam.ja už solovanie beriem ako vyplnanie času v pesničke ..nazdravie
« Posledná zmena: 06. December , 2007, 20:53:26 od joe » Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 06. December , 2007, 20:29:08 »

pocuj joe a co robis potom s tymi pesnickami? si ich potom pustas doma pocas dlhych nedelnych vecerov?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #100 kedy: 06. December , 2007, 20:39:36 »

vymazavam ich...vieš čo to da roboty?Huh!?toto je zaky metalpopik azanad komercion...mam toho vela....nestiham vymazavat...raz sa naštvem a nahram si cd menštrumentaliek Na zdravie!

* chce_ma.mp3 (1790.02 KB - stiahnuté 148 krát.)
« Posledná zmena: 06. December , 2007, 20:43:14 od joe » Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #101 kedy: 06. December , 2007, 20:59:07 »

(...) nikto nenapisal či sa da počuvat moj spev....(...)
Ja ti kusok nerozumiem v tom songu o tej kasi niektore slova a musim ich lustit. A tie tazsie zrozumitelne slova mam pocit ze tam tvoria akusi zvukomalbu a ze si ich vybral naschval, aby tak zneli (napriklad tie š v "variš kašu variš, ale jesť ju nebudeš") :)

Teraz pocuvam tu poslednu, co si sem dal pred chvilou a podla mna je to uplne ok civilnejsi rockovy spev.
« Posledná zmena: 06. December , 2007, 20:59:52 od Martinlm » Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #102 kedy: 06. December , 2007, 21:10:10 »

ale fakt sa mi pacia tieto tvoje pesnicky,tie sola su super  Na zdravie!...no tak co s nimi robis,prezrad  Bavím sa skvele
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 06. December , 2007, 21:20:31 »

tak daj nejaku orchestralku,ak mas
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #104 kedy: 06. December , 2007, 21:23:17 »

mam vydavatela ktory je so mna neštastny" ..už dva roky mu nahravam všeličo, jemu sa to pači..malo času lebo sa zapodievam kšeftovanim a hranim po zahraniči s Queenmaniou..my ked nahravame neverili by ste ako narychlo to robime ..preto je to ako je...asi to skoro vydame..teraz nam ide v radii nejaka pomala vec..mam aj napady na orchestralky...popiky blues ..všetko okrem techna.. ?§!. ?§!.
okrem techna...tak potom ocakavame nejake ukazky kvalitne blavackeho hip hopu braacho Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 34 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.