Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 00:33:32
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cubo - pomalaaaaaaa haluzzzz  (Prečítané 7548 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #15 kedy: 13. Február , 2008, 20:21:53 »

Joj mam tu tych tem ako nasratych... tak vam do tejto pridavam moju novu pesnicku priamo z truby... vola sa "Hribowa poliewka" lebo je taka trosku lysohlavkoidna .... http://www.edisk.sk/stahni/77395/hribowa.mp3_2.56MB.html enjoy a kritika Vitana  Na zdravie!
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #16 kedy: 13. Február , 2008, 21:37:22 »

Joj mam tu tych tem ako nasratych... tak vam do tejto pridavam moju novu pesnicku priamo z truby... vola sa "Hribowa poliewka" lebo je taka trosku lysohlavkoidna .... http://www.edisk.sk/stahni/77395/hribowa.mp3_2.56MB.html enjoy a kritika Vitana  Na zdravie!
velmi zaujimave, klavesy si kde robil?
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 13. Február , 2008, 23:35:30 »

preco preboha tak hallis ? je to strasne zdaleka, clovek ma pocit, ze to nama ako "uchopit". aj bicie, aspon tie by si moho mixovat viacej do xichtu.

inak je to fajn, trosku odnikial nikam, ale ma to prijemnu atmosferu. hlavne sa mi lubi, ze ako jeden z mala odtialto sem davas hotove veci, vymyslas, nahravas, a to je dobre...
Zaznamenané
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #18 kedy: 14. Február , 2008, 07:09:43 »

Nápad dobrý akurát, že na tie bicie by sa hodil úlne iný rytmus. A troška sa treba pohrať so zvukom gitary aby to bolo sluchu príemnejšie. Ale inak v pohode. Treba stále skúšať.
Zaznamenané

Slavo
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #19 kedy: 14. Február , 2008, 08:10:52 »

preco preboha tak hallis ? je to strasne zdaleka, clovek ma pocit, ze to nama ako "uchopit". aj bicie, aspon tie by si moho mixovat viacej do xichtu.

inak je to fajn, trosku odnikial nikam, ale ma to prijemnu atmosferu. hlavne sa mi lubi, ze ako jeden z mala odtialto sem davas hotove veci, vymyslas, nahravas, a to je dobre...

tvorim aj ja....ale nemam cas to doma nahravat.... sice su nejake videjka z kapely kdemam vlastne piesne, ale tak este nemam povolenie na uverjnenie.. a nechcem si kolegov pohnevat...

k veci... cubo, vypni si tu brutalnu halu a bude to ok
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 14. Február , 2008, 11:05:21 »

kuker - no ja som to myslel tak, ze tvori a dokoncuje :) tvorim aj ja - kazdy den cestou do roboty v hlave skomponujem 6 albumov. vecer doma je z toho jeden motiv a to tiez iba raz za mesiac a ani z toho nikdy nic nevymysim :)
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #21 kedy: 14. Február , 2008, 11:31:26 »

kuker - no ja som to myslel tak, ze tvori a dokoncuje :) tvorim aj ja - kazdy den cestou do roboty v hlave skomponujem 6 albumov. vecer doma je z toho jeden motiv a to tiez iba raz za mesiac a ani z toho nikdy nic nevymysim :)

ok, ved ja sa nehadam... venuje viac casu tvorbe.... no musim povedat, ze dokonca vymyslam aj ja piesne... len ich chcem nechat dozriet...neviem ci ma pochopis... proste ani to nemam ako nahrat a tak... jednoducho to cvicim s kaplou a cvicim...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 14. Február , 2008, 17:44:47 »

diky za nazory  Na zdravie! klavesy su vst plugin Crazy Diamonds a su nahalovane tak, ze dry je skoro na minime a wet naplno  Bavím sa skvele gitara je jcm900 plugin moj oblubeny...  Som frajer ja neviem mne sa tam ten hall paci je to take priestorne... ale tak hadam skusim nabuduce aj menej zahalit  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 14. Február , 2008, 17:58:36 »

...ja neviem mne sa tam ten hall paci je to take priestorne... ale tak hadam skusim nabuduce aj menej zahalit  Na zdravie!

hall je ojeb. to sa Ti iba zda, ze sa Ti paci. porovnavaj s "konkurenciou", pocuvaj, ako sa mixuje normalne. a zistis, ze to mas fakt prehallene.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #24 kedy: 14. Február , 2008, 18:00:05 »

hall je ojeb. to sa Ti iba zda, ze sa Ti paci. porovnavaj s "konkurenciou", pocuvaj, ako sa mixuje normalne. a zistis, ze to mas fakt prehallene.

ok poskusam nabuduce aj menej  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 14. Február , 2008, 18:11:45 »

zacni tym, ze zrus uplne prec vsetky hally. mixuj nasucho. jednak lepsie potriafas pomery a jednak lepsie usporiadas nastroje v pomyselnom frekvencnom priestore. a jednak si zvyknes na suchy posluch, tym padom sa reverbom nenechas tak oklamat. a ked mas zhruba hotove, zacni jemne reverbovat co treba. ale zvazuj aj spravny typ reverbu. urcite sa nehodi na snare to iste, co mas na gitarovom sole.

ja tiez hallim jak blazen. ked mixujem nejaku kapelu, davam spolukolegovi na ciste usi kontrolne roughmixi a vzdy ma kroti, ze to s reverbami prehanam :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 14. Február , 2008, 18:16:33 »

zacni tym, ze zrus uplne prec vsetky hally. mixuj nasucho. jednak lepsie potriafas pomery a jednak lepsie usporiadas nastroje v pomyselnom frekvencnom priestore. a jednak si zvyknes na suchy posluch, tym padom sa reverbom nenechas tak oklamat. a ked mas zhruba hotove, zacni jemne reverbovat co treba. ale zvazuj aj spravny typ reverbu. urcite sa nehodi na snare to iste, co mas na gitarovom sole.

ja tiez hallim jak blazen. ked mixujem nejaku kapelu, davam spolukolegovi na ciste usi kontrolne roughmixi a vzdy ma kroti, ze to s reverbami prehanam :)

ok nabuduce to skusim takto  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2008, 11:25:10 »

tak a mam tu pre vas jam na bluuz jam track... nahrate na prvy sup cez Sonar a Amplitube 2  Som frajer enjoy and criticize http://www.edisk.sk/stahni/11185/newbluu.mp3_5.34MB.html
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 22. Február , 2008, 21:25:47 »

lidi halooo co jes vami kua? uz to tu visi od rana...  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #29 kedy: 22. Február , 2008, 21:32:43 »

Bluesove cifrovačky od zaciatku az po koniec, slušne impro  v rámci tvojho štandardu.  Zvuk gitary sa mi v nahrávke nejako extra nepáčil.
Dnes som cely deň zase rotoval Cream, ked som si takto rozmlsaný pustil to tvoje začalo ma to cca po 30 sekundách nudiť . Ale inak fajn   Zdravíčko .

Spokojný ?  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 23 otázok.