cubo
|
|
« kedy: 10. Október , 2007, 19:41:02 » |
|
tak vam tu davam link na moj novy vytvor... je to trosku haluznatejsia a velmi pomala skladba... nezlaknite sa reverbu, nadrbal som ho tam vela lebo sa mi to paci celkovo by to malo zobrazovat co sa deje v hlave cloveka ked zaspava... aspon teda v mojej... stiahnite si to tu : http://www.edisk.sk/stahni/41566/zaspavanie.mp3_3.61MB.html nahravane cez Fender Stratocaster, Marshall AVT50H, Boss Super Chorus a doma robenu 1x12ku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 10. Október , 2007, 19:48:32 » |
|
v pohode, len pri tych poslednych troch akordoch som skoro dostal infarkt to akoze odbijaju hodiny tri rano?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. Október , 2007, 19:52:08 » |
|
v pohode, len pri tych poslednych troch akordoch som skoro dostal infarkt to akoze odbijaju hodiny tri rano? hej ma to evokovat zvuk takych tych hororovych hodin a aj som to tam zamerne dal a cakal ci sa niekto zlakne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Metlino
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. Október , 2007, 19:57:53 » |
|
a aj som to tam zamerne dal a cakal ci sa niekto zlakne gratulujem, vyslo ti to :D paci sa mi to.....ten reverb tam podla mna sedi.....prijemne pocuvanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. Október , 2007, 20:01:15 » |
|
gratulujem, vyslo ti to :D paci sa mi to.....ten reverb tam podla mna sedi.....prijemne pocuvanie dikes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. Október , 2007, 20:26:45 » |
|
Celkom fajn. Zopár momentov ma tam celkom chytilo, ale bolo tam aj zopár sekov, ktoré by si zaslúžili prerobiť. Zvuk gitary je IMHO v pohode, akurát mamka asi mala vedľa v kuchyni pustený mixér, alebo čo je to ten prapodivný brumoid v pozadí. Imitácia starých hodín vyšla skvele :-)
Strašne mi to čosi pripomína, ale netuším, že čo. Občas "Hounds" od Savatage, ale počujem tam ešte niečo. Možno nejaký starší Queensryche.
|
|
« Posledná zmena: 10. Október , 2007, 20:29:39 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. Október , 2007, 20:35:07 » |
|
zaujmave ale nedoskalne a harmonicky mi to pride nelogicke. ma to potencial ale je to nedorobene pre mna. o zavere si neviem vytvorit nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. Október , 2007, 20:40:18 » |
|
zaujmave ale nedoskalne a harmonicky mi to pride nelogicke. ma to potencial ale je to nedorobene pre mna. o zavere si neviem vytvorit nazor.
no ono som aj chcel aby to posobilo tak trochu divne... povodne som za to chcel dat este dalsiu cast v ktorej by sa to rozbehlo obmenilo a vratilo naspat... ale to by mi bodli bicie a klavesy plus basa... neviem mozno to este prirobim... dal si mi chrobaka do hlavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 10. Október , 2007, 20:43:13 » |
|
sa mi to vidi... trochu ucesat a hotovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. Október , 2007, 20:45:06 » |
|
Zvuk gitary je IMHO v pohode, akurát mamka asi mala vedľa v kuchyni pustený mixér, alebo čo je to ten prapodivný brumoid v pozadí.
super konecne sa niekomu v mojich nahravkach pacil aj zvuk gity no ak myslis ten piskot tak to je blby adapter od chorusu... ten mam pozicany lebo moj dobry mi niekto v skusobni odlozil dakam do prdele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. Október , 2007, 20:46:57 » |
|
Miestami mi to kusok pripomina Fermata - Simile - Pod tichou riekou. Tiez si myslim, ze je to nedorobene, ta solova gitara je malo vyrazna aj zvukom, aj melodiou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 10. Október , 2007, 20:50:20 » |
|
Miestami mi to kusok pripomina Fermata - Simile - Pod tichou riekou. Tiez si myslim, ze je to nedorobene, ta solova gitara je malo vyrazna aj zvukom, aj melodiou no so zvukom som sa babral ale mal som problemy vobec to tak vyladit aby to prilis nebustrovalo mas pravdu, melodiu som mohol troska rozpracovat, alebo tam pouzit len zaujimavejsie tony... co ja viem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fruxo
nováčik
Príspevkov: 13
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. December , 2007, 09:54:12 » |
|
pripomina mi to hudbu z filmu Resident Evil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pedro
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
Metallica
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. December , 2007, 11:09:57 » |
|
...... celkovo by to malo zobrazovat co sa deje v hlave cloveka ked zaspava... aspon teda v mojej... ten zaver to bolo co ranny budik , inac celkom v pohodicke, trochu viac vytiahnut solo gitaru, by sa mozno patrilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tomas4452
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Január , 2008, 21:56:00 » |