koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 15. Marec , 2008, 20:25:28 » |
|
je to super. co dodat... najnovsie to Mr.Gerhat vlozil do Hlavy (vid obrazok). podla mna to vyzera fest dobre. cisty zvuk je bezchybny. crunch kanal ma trocha prekvapil, lebo bol hustejsi ako som cakal. crunch a clean maju spolocne korekcie okrem Gainov. Hi-Gain kanaly maju vlastne korekcie. vadu to nema, ale ja by som tam supol este jeden skreslovaci stupen, lebo ja som THRASHER skusal som to s JJckami v preampe aj so Sovtekmi. v koncaku som vyskusal len EL34 (tiez JJ). chcel som aj s 6L6kami ale nevyslo casu som rad ze mame na slovensku znacku ampov, ktora sa kludne vyrovna svetovej elite.
|
|
« Posledná zmena: 16. Marec , 2008, 00:34:52 od koktavyalojz »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 15. Marec , 2008, 20:34:38 » |
|
Tak presne na toto som cakal, a dockal som sa. Je to K_R_A_S_N_E. Podoba sa to na stare radia. Jedinecny design a dufam, ze aj zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 15. Marec , 2008, 20:35:50 » |
|
tak kupte odomna golem, ako novy predavam ho o tisicku lacnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 15. Marec , 2008, 20:37:24 » |
|
tak kupte odomna golem, ako novy predavam ho o tisicku lacnejsie
Nekupuj veci, ktore nepotrebujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 15. Marec , 2008, 20:38:07 » |
|
bolo by to dobre, keby to je o kusocek nizsie ale inac, to vyzera fajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 15. Marec , 2008, 20:38:19 » |
|
preco je ta hlava taka vysoka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 15. Marec , 2008, 20:40:04 » |
|
bolo by to dobre, keby to je o kusocek nizsie ale inac, to vyzera fajn. preco je ta hlava taka vysoka?
Vas trapia veci...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 15. Marec , 2008, 20:42:11 » |
|
preco je ta hlava taka vysoka?
dalsie uz budu o nieco nizsie. ale ani tento nevyzera zle, len je o nieco vyzsi ako sme zvyknuti. design mi pripada taky nemecky. a ten napis GERHAT mi to este umocnuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 15. Marec , 2008, 20:44:32 » |
|
Jebat na konzervativnych zbabelcov, nech je este dvakrat taka vysoka - lahsie identifikovatelny vyrobca.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 15. Marec , 2008, 20:54:49 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 15. Marec , 2008, 20:55:54 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 15. Marec , 2008, 23:44:09 » |
|
vcera na konerte Thrash is Back mal niekto z ucinkujucich hlavu Gerhat. prvadepodobne to bol lampovy premap + mofset koniec. Hralinna tom postupne 3 kapely, prva mala nejaku lowend gitaru Yamaha, druha Jackson "Vcko" a tretia opat Yamahu, nejaku vyssiu radu. Gitary na tom hrali samozrejme odlisne, ale okrem cisteho zvuku to bolo velmi velmi zle. Bedna bola 4x12 Laney.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 16. Marec , 2008, 00:19:33 » |
|
vcera na konerte Thrash is Back mal niekto z ucinkujucich hlavu Gerhat. prvadepodobne to bol lampovy premap + mofset koniec. Hralinna tom postupne 3 kapely, prva mala nejaku lowend gitaru Yamaha, druha Jackson "Vcko" a tretia opat Yamahu, nejaku vyssiu radu. Gitary na tom hrali samozrejme odlisne, ale okrem cisteho zvuku to bolo velmi velmi zle. Bedna bola 4x12 Laney.
co bolo zle? skus konkretnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 16. Marec , 2008, 00:30:37 » |
|
co bolo zle? skus konkretnejsie A ty konkretnejsie nemas nahrate skeslene zvuky z tej hlavy Golem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 16. Marec , 2008, 00:31:18 » |
|
Gerhat kedysi vyrabal lacne a menej kvalitne zosilnovace, na fore muzikera sa k tomu vyjadril.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 16. Marec , 2008, 00:38:26 » |
|
A ty konkretnejsie nemas nahrate skeslene zvuky z tej hlavy Golem?
ja som si na tom len zahral. o nahravky sa postaral predator.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|