predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 16. Október , 2007, 21:37:32 » |
|
Preto hovorím, vážme si, že tu máme takých šikovných ľudí.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2007, 21:38:04 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 16. Október , 2007, 21:44:25 » |
|
Preto hovorím, vážme si, že tu máme takých šikovných ľudí.
suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. Október , 2007, 22:08:23 » |
|
Prerazit do zahranicia znamena mat aj customer support, distibuciu a podobne. Byt dobrym letovacom pri vsetkej ucte nestaci. Je to podnikanie v specifickom segmente, ale plati klasicka umera, cim luxusnejsi vyorobok, tym lepsi customer support sa ocakava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. Október , 2007, 22:10:28 » |
|
Všetko sa rieši, ale nepredbiehajme ... príde vhodný čas na všetko. A nejde len o tento malý preamp či hlavu z neho odvodenú ... sú tu nakopávacie krabičky pre gitary aj basy, basové hlavy s lampovými preampami a iné vecičky tohto sortimentu.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2007, 22:12:20 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 17. Október , 2007, 02:07:40 » |
|
Ináč Amíci, Nemci atď, sú posledné desaťročie leniví ako psi ... taký človek sa ti vykašle na nejaké letovanie, kúpi si radšej sixpack pív, sadne pred telku a kuká na nejaký stupídny sitcom ... na nejaké vzdelávanie kašle, má cash, tak ak chce zosík, pôjde do obchodu a kúpi si ...
Ale no, nie sme predsa v dedinskej krcme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 17. Október , 2007, 05:58:55 » |
|
No dobre, vyjadrím sa teda kultivovanejšie ... väčšine ľudí (česť výnimkám) z krajín ako USA či Nemecko vyhovuje konzumný spôsob života a nemajú motiváciu ku tvorivosti, keďže vzhľadom ku vysokej kúpnej sile nemajú problém dostať sa bežne k aparátom považovaných u nás za špičkové a cenovo dostupné iba pre pár solventnejších ľudí.
|
|
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 06:04:30 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 17. Október , 2007, 08:48:27 » |
|
no hej, ale zas taki lenivi nemozu byt, ked si vsimnes ake veci idu od nich chapem, ze hovoris o vacsine. Ale ja nemcov nepovazujem za lenivych. Ked nieco od nich pride, tak je to kvalitne a precizne okrem mercedesov tie su akesi poruchove v poslednom case
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 17. Október , 2007, 09:09:37 » |
|
ked bude zaujem mozem potom priniest rackoveho GOLEMa (podobny ako podlahovy len zvlast equalizer na kazdy kanal + presence a depth na kazdy kanal) na nejaky test
Mozem sa spytat,aka je cena Golema v rackovej verzii?
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 17. Október , 2007, 09:54:09 » |
|
Road King stoji cca 130 000 SKK, cize ta tvoja masinka bude stat 26 litrikov? ALe vyzera to zaujimavo kua kua
kde zozenies amp s takymi moznostami za taku cenu? asi nikde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 17. Október , 2007, 10:15:04 » |
|
Ináč Amíci, Nemci atď, sú posledné desaťročie leniví ako psi ... taký človek sa ti vykašle na nejaké letovanie, kúpi si radšej sixpack pív, sadne pred telku a kuká na nejaký stupídny sitcom ... na nejaké vzdelávanie kašle Presne ako vacsina Slovakov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. Október , 2007, 10:54:28 » |
|
no hej, ale zas taki lenivi nemozu byt, ked si vsimnes ake veci idu od nich chapem, ze hovoris o vacsine. Ale ja nemcov nepovazujem za lenivych. Ked nieco od nich pride, tak je to kvalitne a precizne okrem mercedesov tie su akesi poruchove v poslednom case Bratu, robím s nimi vo firme a viem svoje ... časy nemeckej precíznosti skončili dávno po druhej svetovej. Nedávno som bol u nich v centrále na týždeň a ti poviem, že taký socík si ešte nevidel, aký tam majú ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 17. Október , 2007, 12:36:44 » |
|
... rastis, to je pravda...ale ktory iny lampac by to vydrzal? ...
kazdy seriozny... ...zato ze ma nieco logo mesa boogie tak to hned neznamena ze to mozes oblievat, enchat na slnku prazit a trieskat s tym o zem...
prave keby som tam mal logo bogie, menej by som trpol pri oblievani pivom .... s takym marshallom sa zle beha po servisoch, oprava trva dlhsie lebo sa zle zhanaju suciastky a oprava trva dlhsie, lebo clovek co to opravuje najprv musi zistit co a ako tam funguje...
uplne naopak. kupim si marshall a v BA a okolii mam hned 2 - 3 ludi, co mi ho napockanie daju v pripade problemu dokopy. kupim si samorod z vychodneho slovenska a moji 2 - 3ja ludia budu do neho civiet, ze kde moze byt problem. som najvatsi fanusik robenych veci na fore, ale predstava 5 kanaloveho aparatu s moznostou prepinania 100 veci ma trochu desi co sa tyka nasadenia do praxe. osobne by som bol na podiu kludnejsi s niecim, co ma tak do 6 gombikov a 6 patic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 17. Október , 2007, 12:44:29 » |
|
no pochybujem ze nejaky pasovo vyrabany zos bude spolahlivejsi a kvalitnejsi len za to ze tam ma napisane "MESA"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 17. Október , 2007, 12:45:20 » |
|
som najvatsi fanusik robenych veci na fore, ale predstava 5 kanaloveho aparatu s moznostou prepinania 100 veci ma trochu desi co sa tyka nasadenia do praxe. osobne by som bol na podiu kludnejsi s niecim, co ma tak do 6 gombikov a 6 patic. Za toto ti Predator nalozi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 17. Október , 2007, 13:21:55 » |
|
no pochybujem ze nejaky pasovo vyrabany zos bude spolahlivejsi a kvalitnejsi len za to ze tam ma napisane "MESA"...
mas skusenost alebo len akysi vnutorny pocit ? to "MESA" nie je iba napis a zvuk nie je jedina vlastnost, ktoru ma aparat mat. nie nie - vela kanaloveho, velagombikoveho a multifunkcneho aparatu by som sa menej bal od zabehnutej vyroby... az budem chciet daky preamp, daky koncak, daky zakladny 2-3 kanal, spolahnem sa na SK handmade. az budem potrebovat prepinacie lampy v konci, korekcie na kazdy zo 4 kanalov pracujuci v 4 modoch, nasetrim si na Mesa Boogie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|